RaZoR-07 Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Avem amenintari serioase ca ne va onora cu prezenta marele sef de trib, Americanul Zambitor. "> Putin mai tarziu, probabil, din motive de cursuri, Guru ne va prezenta unul dintre ultimii mohicani de la Craiova. Botezul se va executa cu BRRC... FA. Mititei, optional. Link to comment
EM!L Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Şanse foarte mici spre deloc sa ajung. Dacă ieri era joi (aşa cum am crezut), ajungeam sigur... Link to comment
Marius* Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Desi la intalnirea spontana de azi, din intersectia semaforizata de la km 0, cu RaZoR-07 si guru, am afirmat ca poate ajung si eu, treburile s-au complicat putin si nu mai pot ajunge. Distractie placuta! Link to comment
EM!L Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 off Cand reusesti sa ajungi, neaparat trebuie sa vin si eu sa-ti vad frumusetea de masina. Am admirat-o in poze pe Vwforum. Sa te bucuri de ea, e tare frumoasa! Link to comment
DGT Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Sefu,sa o stapanesti sanatos,dar pe cand Sandero? Link to comment
Recommended Posts