nick_nasta Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 (edited) Edited July 9, 2008 by nick_nasta Link to comment
Mircea Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Nu e de "Tuning Tico si Matiz" daca faci sondaje, ci de "Masina mea". Se muta. Referitor la masina... e cam kitch. Link to comment
nick_nasta Posted July 9, 2008 Author Share Posted July 9, 2008 Auto Daewoo Matiz Motor: 796 cmc , 38kw Carburant: benzina Anul fabricatiei: 2003 Culoare:alb Nr de sasiu:are Avand in vedere ca e un matiz E nu prea a venit dotat din fabrica asa ca... Modificari: in ordinea numerelor de pe tricou -alarma FIGHTER -inchidere centralizata PILOT apoi... -undercar blue neon LUFT -interior back blue neon LUFT -capota ''custom'' -evacuare ''custom'' -tapiterie alb-negru -plansa bord vopsita partial alb -folie llumar autorizata by cocktail tuning -car audio dvd with 2.5TFT, usb , sd cardreader -boxe 4x lg -amplificator 4 canale AUTOSTAR 1200w 4X60 RMS -subwoofer rockwood 350W bridged -faruri vopsite negru "marginea" si urmeaza angel si cam atat,va mai urma... Link to comment
EM!L Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Frumoasa masina! Inainte de modificari După, a rezultat intocmai ce-a zis Mircea Link to comment
Mike1 Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Ce mai!.. o bijuterie, si mie imi placea..inainte.. Am si votat dealtfel Link to comment
Tommy Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Foarte tare! Am votat. Nu ii pui si aripi.. ca asa un avion e pacat sa il pui in valoare... sau macar sa o faci decapotabila. Link to comment
EM!L Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Pentru o clipa, am fost tentat sa cred ca-i lipseste aripioara de rechin. Da' vad ca e la locul ei. Well done Link to comment
Mike1 Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Stai.. sa nu ne intelegem gresit, este o problema la sistemul de vot, desi toate voturile sunt negative.. cei care au scris in topic sunt incantati de, candva, masinuta din fotografie.. Link to comment
nick_nasta Posted July 9, 2008 Author Share Posted July 9, 2008 Stai.. sa nu ne intelegem gresit, este o problema la sistemul de vot, desi toate voturile sunt negative.. cei care au scris in topic sunt incantati de, candva, masinuta din fotografie.. ) sunte`ti penibili.poti sterge postu... Link to comment
Tommy Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Hai @nick, noi iti laudam capodopera de tuning si tu ne faci penibili.. Dar zi-mi un lucru.. capota ce-a patit? Link to comment
nick_nasta Posted July 9, 2008 Author Share Posted July 9, 2008 ) imi plac parerile voastre.hai ca va mai pun cateva poze Link to comment
zeneseu Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 ) sunte`ti penibili.poti sterge postu... Vad ca ai pus degeaba sondajul. Link to comment
EM!L Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Io puneam autocolant d'ala alb (sau ce e) pe tot geamul spate Link to comment
nick_nasta Posted July 9, 2008 Author Share Posted July 9, 2008 (edited) Vad ca ai pus degeaba sondajul. asta e parerea oamenilor...nu ma stresez... Sunte-m. suntem se scrie...da d c sa mergi la scoala cand poti sta la bere? Io puneam autocolant d'ala alb (sau ce e) pe tot geamul spate as vrea sa vad matizul tau cum arata Edited July 9, 2008 by Mircea Vezi ca folosesti limbajul IRC, interzis de regulament. Link to comment
EM!L Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Vorbesti din proprie experienta? ) Link to comment
nick_nasta Posted July 9, 2008 Author Share Posted July 9, 2008 Hai @nick, noi iti laudam capodopera de tuning si tu ne faci penibili.. Dar zi-mi un lucru.. capota ce-a patit? am modificat`o sa vad cum ii sta Vorbesti din proprie experienta? ) se vede cine a stat la bere ) Link to comment
zeneseu Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 ...suntem se scrie...da d c sa mergi la scoala cand poti sta la bere?... La fel si sunteti ! Link to comment
nick_nasta Posted July 9, 2008 Author Share Posted July 9, 2008 La fel si sunteti ! nu ne intelegem.in fine! se poate sterge topicul Link to comment
EM!L Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 (edited) vs. Al meu e naspa , n-are flacari, haripioare, neoane... Drept urmare, nu merita un topic separat Edited July 9, 2008 by EM!L Link to comment
tolin Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Wow, semnalizari afumate ... n-ai stat dejaba, n-ai iertat ceva. Noroc cu numarul de inmatriculare, doar asa, se deosebeste de alta. Link to comment
nick_nasta Posted July 9, 2008 Author Share Posted July 9, 2008 (edited) vs. Al meu e naspa , n-are flacari, haripioare, neoane... bun.si al meu de ce e naspa?ca are folie si deflectoare de aer sau c? Edited July 9, 2008 by Mircea Ultimul avertisment. Scrie-ne romaneste! Link to comment
zeneseu Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 (edited) nu ne intelegem... ) sunte`ti penibili... Astea sunt cuvintele tale. Sunte-m. Asta e doar ironie Acum ne intelegem? In alta ordine de idei, aripioara de rechin, autocolantul ala de pe luneta nu prea se potrivesc. Stopurile ... sper sa nu fie afumate. Daca da, goleste-ti frigiderul pentru carnea ce o vei primi pe drum. Edited July 9, 2008 by ZeNeSeu Link to comment
EM!L Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 bun.si al meu de ce e naspa? Don't get me wrong, al meu e naspa. Pan' la urma daca tie iti place, e tot ce conteaza. Restul (cei are nu-ti vad semnalizarile sau alte chestii d'astea marunte) nu conteaza Link to comment
nick_nasta Posted July 9, 2008 Author Share Posted July 9, 2008 Astea sunt cuvintele tale. Asta e doar ironie Acum ne intelegem? In alta ordine de idei, aripioara de rechin, autocolantul ala de pe luneta nu prea se potrivesc. Stopurile ... sper sa nu fie afumate. Daca da, goleste-ti frigiderul pentru carnea ce o vei primi pe drum. oamenii ai sarit toti ca e naspa.NASPA! ce e asa NASPA?unii posteaza doar sa adune posturi... Link to comment
Recommended Posts