tolin Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Primul lucru de bun gust pe care trebuia sa-l faci era sa-i vopsesti barile in aceeasi culoare, iar primul semn de inteligenta ar fi fost sa nu te atingi de semnalizatoare. Link to comment
zeneseu Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 (edited) ...primul semn de inteligenta ar fi fost sa nu te atingi de semnalizatoare. Subscriu. oamenii ai sarit toti ca e naspa.NASPA! ce e asa NASPA?unii posteaza doar sa adune posturi... Ce e naspa? Pai ti s-a spus. Autocolantul de pe luneta, aripioara de rechin, stopurile afumate. Daca astea sunt elemente de tuning ... ma rog poate pentru tine sunt. Pentru mine o masina frumoasa e asta . Fa si tu o comparatie si apoi mai discutam. P.S. Am fi recunoscatori daca ai folosi majuscule pe unde e necesar. P.S. 2 In general criticile sunt facut ca sa fie insusite (cel putin o parte din ele), altfel risti sa cazi in ignoranta. Edited July 9, 2008 by ZeNeSeu Link to comment
steph Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Nebunie ... Nu ii asculta! E super tare. Da-mi si mie detalii, de unde ai luat autocolantul, sprayul de stopuri etc. Astia sunt suparati ca nu au si ei bani sa isi tuneze matijii. Nu ai ce sa ii faci... asa e lumea rea pe forumu asta Sunt convins ca toate femeile la tine in matiz se suie nu in matiji nepersonalizati ca al lui Emil ... Link to comment
closchkutza Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 (edited) Esti primul caz care la care vad ca a perseverat in asa fel incat si-a afumat si farurile ?!?! E ceva neafumat la masina aia? Vreo retrovizoare poate? Edited July 9, 2008 by closchkutza Link to comment
banzay Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 (edited) Nu il lua in seama pe em!l cand zice sa pui autocolant pe tot geamul din spate... pune pe toate mai bine... fa-l tanc > dar sa dai cu spray de stopuri si pe faruri sa nu te vada bombardierele... nu m-am gandit la tabla... ca se indoaie usor... dar cu 2 cozi de matura prin masina incropesti un roll-cage ceva LE: closchkutza eu credeam ca farurile sunt doar invechite de vreme, dar la o a doua vedere... tind sa cred ca ai dreptate Edited July 9, 2008 by banzay Link to comment
steph Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Nik, sunct convins ca, Closhka moare de ciuda ca el nu are faruri ca ale tale. Asa suntem noi invidiosi si nu suntem in stare sa apreciem munca si talentul omului. Daca vrei alte idei poti sa pui o folie si pe parbriz atunci ar arata p***a rau. Daca nu ai folie un start subtire de spray. Link to comment
EM!L Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 .. asa e lumea rea pe forumu asta Sunt convins ca toate femeile la tine in matiz se suie nu in matiji nepersonalizati ca al lui Emil ... Poi clar lume rea. Merci ca mi-ai zis si mie mai demult pontu' asta (sunt convins ca-l stiai de cand ai avut matizul ) Link to comment
Wolfman Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Bai frate, ce-i roade pizma pe unii... ) Eu cel mai tare "tiuning" ever l-am vazut pe un moped - avea autocolant cu 4x4. Link to comment
nick_nasta Posted July 10, 2008 Author Share Posted July 10, 2008 mda.rog un moderator sa stearga topicul! Link to comment
Raresh20 Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Deja te dai batut?E normal ca pe un forum sa primesti si critici si trebuia sa stii acest lucru inainte sa postezi Link to comment
steph Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Nickkkkkkk nu ceda!!!!!! Emil ... mai nici la mine nu prea se suiau ca si al meu era d`ala nasolu` stock ("> Asta e, daca nu am avut bani de codita de elefant pe capota si spray de afumat farurile Link to comment
closchkutza Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Ce codita frate..ca aia e ditamai trompa! Link to comment
EM!L Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Poate farurile s-au afumat de la vreun tuning secret la becuri. O fi mers pe d-alea gen opaiţ. Link to comment
BogdanG Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Tre sa recunosc ca si eu le aveam cu afumatul stopurilor si a semnalizatoarelor, asta pina am ramas fara talon...oricum asta era acum 10 ani )"> ce vremuri . Link to comment
Marius* Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Cea mai misto modificare, e capota motorului. Apropo, unde ai modificat-o? Link to comment
nick_nasta Posted July 10, 2008 Author Share Posted July 10, 2008 hai sa nu rupem ... ca de mistouri suntem toti buni.am inteles mesajul.nu va place si gata,asta e! Link to comment
Raresh20 Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 (edited) @last: In Photoshop @nick: Dupa parerea majoritatii,modificarile sunt cam de prost gust. Anyway,tu esti proprietarul si decizi ce sa faci cu ea Edited July 10, 2008 by raresh20 Link to comment
pretender Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 (edited) Of, am pierdut toata actiunea, de ce ai scos pozele? Fii mandru, e munca ta. Edited July 11, 2008 by disturbed Link to comment
EM!L Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Nu fi supărat, uite poze aici: http://evenimente.automotorclub.com/tuning...es/image59.html http://evenimente.automotorclub.com/tuning...es/image60.html Laser frate Link to comment
banzay Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 E totusi ceva bine... s-a scos haripioara Bara din fata...arata...ok... desi parca vad ca un proiector e stramb...sau poate de la unghiul pozei? Dar capota? ce a avut cu ea? Da bine tuningul cu capace la roti Link to comment
Recommended Posts