Zmeul cel rau Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Caut un loc de unde pot sa cumpar o masina second-hand in rate sau leasing. (preferabil Daewoo). Voi stiti ceva? Undeva unde sa ofere si eventual o garantie de vreo cateva luni? PS: Nu e pentru mine. Este pentru o cunostinta. Link to comment
iuzar Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Ask VIPER... ...daca mai e pe aici... S"> Link to comment
expero 16V Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Vezi pe autosig.ro dar nu merita dupa parerea mea.Eu am facut la o leganza in valoare de 9500 $ ( 7300 euro).Cu un avans de 5000$ pe 3 ani de zile ai rata 200$ . Si o sa te coste in final cu 4000$ mai mult. Mie mi se pare mult.Asta pt.ca probabil vreun 1.500.000 lei este numai casco.Vezi ca ai calculator de leasing pe site. partea buna este ai garantie ca masina are intr-adevar 78.000 de km.Si ca defectele sau problemele scrise in fisa tehnica a masinii sunt intr-adevar alea. Partea proasta este ca eu care m-am hotarat sa nu mai platesc leasigul la masina, stiind ca firma o sa vina sa-mi ia masina in 2 luni, o sa le-o dau intr-o stare tehnica impecabila.O sa las o caramida pe acceleratie si astept sa se incalzeasca dimineata la prima ora si alte chestii de-astea.Ce vrei romanul e taran > Link to comment
Recommended Posts