Apocalips Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 (edited) Am dat o buburuza si am luat alta. Si acum sa o prezint: An fabricatie: 2001 Capacitate: 1.4l Km: 109k (pls, nu ma intrebati daca sunt reali sau nereali ca intrebarea asta am auzit-o des si chiar nu am de unde sa stiu) Geamuri electrice fata-spate Aer conditionat Volan reglabil inaltime-adancime Oglinzi electrice si incalzite Scaune fata reglabile pe inaltime 8 boxe (din care merg doar 4, pe fata) - inca nu m-am bagat pe la fire mai serios sa vad care sunt cele de pe spate. Jenti 17" Cauciuce de 215 Culoarea: albastru marin (va spun asta pt ca... da, am prelucrat pozele putin ) Mp3 player - de pe matiz! Aveam un casetofon blaupunkt care nu putea inlocui mp3-u cu card care il aveam pe matiz so... ala a zburat ESP, ABS In rest, ce sa zic... se tine excelent pe dum cu cauciucurile de 215 si ESP-u activat. Edited July 9, 2008 by Apocalips Link to comment
adostar Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Misto masinuta. S-o stapanesti sanatos ! Am si eu una de vanzare Cat ai dat pe ea ? Link to comment
Cumnatu Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 S-o stapanesti sanatos ! Evidenta intrebarea : cat fu' domne' halatu' ? ( ce de valve are ) Link to comment
Apocalips Posted July 9, 2008 Author Share Posted July 9, 2008 Halatu fu 8500e (pretul total). Spun pretul total pt ca am dat matizu la schimb + diferenta. Dar nu ma intrebati cat a fost diferenta si cat am luat pe matiz pt ca nu eu m-am dus cu banii ci mama ca ea era proprietarul matizului si evident sponsorul principal. Link to comment
BogdanG Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Sa o stapanesti sanatos si la citi mai multi km. Era frumos daca aveai un 20V insa, 16V este prea putin pt G4 . Link to comment
andreib Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 (edited) Putin submotorizata, putin cam scumpa dupa mine... Totusi, pentru ce ai nevoie de jante pe 17'' si cauciucuri 215 la o masina de 75 cp Anyway, sa o porti sanatos. Edited July 9, 2008 by andreib Link to comment
Apocalips Posted July 9, 2008 Author Share Posted July 9, 2008 pentru ce ai nevoie de jante pe 17'' si cauciucuri 215 la o masina de 75 cp Pai... stabilitate? Chiar am fost curios cat de stabila e si am intrat intro curba cu a 3-a... abia m-am clintit. Deci este o diferenta foarte mare fata de matizache (poate ca nu ar trebui sa compar cele doua masin la stabilitate avand in vedere ca matizu nu este asa de lat). Momentan ma incanta fieare moment cand urc la volan... e... e un salt mare de care ma bucur enorm si abia pot descrie ce simt cand o conduc. Mi s-a mai zis ca e scump, dar am si garantie la ea 2 ani ca am luat-o de la o firma si pana acum cine si-a luat masina de acolo nu a fost tzepuit si a luat ceva bun (am... 3 vecini care si-au luat masina de la firma aia). Link to comment
BogdanG Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Daca acea garantie de 2 ani este REALA atunci ai facut o super afacere, sincer ma indoiesc de garantie atit de mare la masina SH . Link to comment
Apocalips Posted July 9, 2008 Author Share Posted July 9, 2008 A... ti-as raspunde mai concret dar am actele in masina. E posibil totusi sa ma insel si sa fie doar un an (pentru ca nu am fost antent cand mi se citea contractul de garantie ci ma gandeam la masina care ma astepta afara), dar stiu sigur ca am garantie. Link to comment
Lucian M Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 (edited) Km multi fara probleme! Faina culoarea, faine dotarile, doar motorul e putin cam mic, insa daca nu ai pretentii mari, e ok. Golful 4 scurt arata f bine. De km si de bani nu zic nimic. In rest- numai de bine. Le: meseriase jantele, dar sa ai grija pe langa borduri. Edited July 9, 2008 by Lucian M Link to comment
Tommy Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 A... ti-as raspunde mai concret dar am actele in masina. E posibil totusi sa ma insel si sa fie doar un an (pentru ca nu am fost antent cand mi se citea contractul de garantie ci ma gandeam la masina care ma astepta afara), dar stiu sigur ca am garantie. 2. NU MAI LASA ACTELE IN MASINA 1. PE VIITOR OBISNUIESTE-TE SA CITESTI CE SEMNEZI Mda, VW parca 2 ani da garantie la o masina noua, cel putin asa era cand luasem eu in calcul si golful. Am scris mai sus cu majuscule deoarece sunt multi ce fac greseala de a nu respecta niste reguli ce pot fi platite scump. Sa o stapanesti sanatos, sa ai plimbari faine si sa te duca sa faci poze pe masura, si.. cat mai putin prelucrate (dupa mine). Link to comment
EM!L Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Bravo, sa te bucuri de ea fara probleme Link to comment
madkat Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 G4 e cel mai reusit golf, design decent, se conduce usor, fiabilitate acceptabila ce as comenta la tine este motorul... 75cp pe 1200+ kg e prea putin... am avut ocazia sa merg cu asa ceva... in plus gumele mari fac mai mult rau decat bine la motoare asa mici oricum - multi km fara incidente alaturi de ea! Link to comment
Marius* Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Frumoasa masinuta, felicitari! Sa te poarte sanatos cati km vrei tu! Link to comment
Apocalips Posted July 10, 2008 Author Share Posted July 10, 2008 1. garantia e 6 luni... m-am incurcat 2. firma estye autohertz Sa te poarte sanatos cati km vrei tu! Si sa nu consume cat vrea ea Azi am pus pe ea: - woofer de 300w Blaupunkt + statie (asta pt ca aveam deja boxe in usi care scoteau destul de bine inalte si medii si nu mai era nevoie de cutia care o aveam in matiz... deci aveam nevoie de un bass ) - GPS si mi-am ars mp3 playeru... de prost ce is POze n-am facut pt ca acum am domotecu din 2005 si mi rusine sa il arat pe golf. Azi m-am trezit la 9 si pana acum seara tot pe drumuri am fost. Dintr-o data m-a apucat umblatu dupa anumite chestii, platiti facturi in locul mamei etc etc numa sa stau cat mai mult in masina Link to comment
Recommended Posts