mike.omega Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Salutare! Desi l-am invitat pe colegul de suferinta in ale consumului, Immo, sa deschida topicul, acesta s-a dat drept busy. Asa ca mai tastez odata si sapt asta The thing is... io nu stiu daca apar. Ca abia pe la 6:30 ma eliberez, pana ajung acasa, pana ma fac membru prezentabil se poate face ora 8 seara dar o sa sun inainte, sa vad care-i treaba Locatia ramane aceeasi, in fata la Crazy, ora 19:00 Link to comment
laurentziu83 Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 (edited) Numai cu zacusca bulgareasca )"> Nici o problema, mai am prin camara un borcan. We asta stau in tara. Deci eu zic prezent, sambata asta ca si sambata viitoare. Edited July 9, 2008 by laurentziu83 Link to comment
mike.omega Posted July 9, 2008 Author Share Posted July 9, 2008 Vezi ca sapt viitoare era vorba sa mergem la karting, ghici unde?! Link to comment
ing3r Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Daca tot mergem incolo, poate luam si niste zacusca Link to comment
laurentziu83 Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Pai nu stiu, ziceti voi. Link to comment
Immortal Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Ahm, chiar ma gandisem daca l-o deschis altcineva... deci, @mike, chiar n-aveai nevoie de mine Io ma prezint, ca de obicei, si astept cu interes dezbaterile (finale, sper) referitoare la iesirea pentru karting Si, normal, reintalnirea cu bulgarul no. 2. Link to comment
paul_marines Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Ii tot mai probabila reintalnirea in aceasta sambata si sper sa va pot fredona de acum mult prea celebra: I will hunt you down!! Link to comment
free_spirit Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 Salutare !! Nu am ajuns la Varna ca sa ma interesez, dar am gasit asta http://www.garajul.ro/forum/lofiversion/in...php/t14708.html, unde comentariul si pozele spun totul despre ce ne intereseaza pe noi. Este mai mult decat suficient si se poate vedea in prima poza cati oameni sunt la start, deci poate iesi o cursa pe cinste. Costul este asa cum stiam de la Scoop, 2 Leva pe tura. Treaba naspa este ca eu s-ar putea sa nu ajung, pentru ca este posibil sa plec la un festival de jazz, undeva langa Resita, unde va concerta cel mai mare basist al lumii, la acest moment, Victor Wooten. Dar sa ajungem noi sanatosi pana saptamana viitoare si vom vedea atunci ce este de facut. Respect !!! Link to comment
andrew Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 Eu cred ca pot sa imi declar absenta si pentru saptamana asta. Din pacate voi fi retinut prin alte parti. Have fun! Link to comment
yannlepantrec Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 Ma prezint si eu diseara ca am tras chiulul prea mult. Link to comment
Scoop Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 Si eu care ziceam ca ajung cu putina intarziere am ramas blocat aproape 2 ore prin mamaia, traficu era superb Link to comment
laurentziu83 Posted July 13, 2008 Share Posted July 13, 2008 Nici eu n_am semnat condica aseara din acelasi motiv. Nu m_am riscat sa intru in aglomeratia de la mamaia. Link to comment
paul_marines Posted July 13, 2008 Share Posted July 13, 2008 Si cum disparu Filip in ceata sau aburii termali de la Hajduszobodslo (basca lui de nume ) ca nu mai scrie nimeni de cronica. Sa vedem cine il succede intr-u pasltiri? Link to comment
mike.omega Posted July 14, 2008 Author Share Posted July 14, 2008 (edited) Cred ca Dreamlike deja se viseaza acolo... Daca nu se incumeta nimeni in a povesti ce si cum, o fac eu! Pe la orele 20:30 cand am ajuns si eu rasspundeau cu un "prezent" urmatorii: Dreamlike, Cristina si Flavius(am retinut bine cum il cheama pe amicul vostru?!), M Cojo, Safari Hunter, Immortal, Free Spirit si Yannlepantrec. Spre surprinderea mea membrul de baza, Scoop, era absent... Am fost lamurit rapid ca de cand iei bacul cu nota mare nu mai dai pe la astia cu clubu, asta e! Las ca se intoarce el Subiecte mult si marunte si vorba vanatorului la un moment dat limbajul folosit erau unul atat de elevat(de la cota zero a Marii Negre in sus, nu in jos ) incat unora le aparea ecranul albastru de windows, ceva mai albastru decat pagina forumului. Undeva spre orele 21:30-22:00 am purces fiecare spre coliba lui, spre Ovidiu era trafic mai mult ca in timpul zilei Edited July 14, 2008 by mike.omega Link to comment
Scoop Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 ...Spre surprinderea mea membrul de baza, Scoop, era absent... Am fost lamurit rapid ca de cand iei bacul cu nota mare nu mai dai pe la astia cu clubu, asta e! Las ca se intoarce el ... Rade ciob de oala sparta, ce vrei daca m-a retinut domnisoara prin Navodari si dupaia la intoarcere mamaia era toata blocata, asta e, tu cel putin ar trebui sa stii cum e, cand vin eu nu vii tu si cand vii tu nu vin eu, facem cu schimbu. Daca nu vin sambata viitoare sigur vin peste 2 daca intru la facultate Link to comment
mike.omega Posted July 14, 2008 Author Share Posted July 14, 2008 Si tu nu stii rute ocolitoare nu?! Link to comment
Scoop Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Daca ai fi fost acolo ai fi vazut ca era blocat in ambele directi si inspre Constanta si inspre Lumina Link to comment
andrew Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Ma indoiesc ca ai fi facut spre Lumina la fel cat prin Mamaia. Iar in Lumina se mai blocheaza cat de cat la iesire, dar si asta se poate evita... daca stii rutele ocolitoare ale rutei ocolitoare... Link to comment
Recommended Posts