alexadra Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Azi radeam de un coleg care si-a luat Peugeot 206 ca e non-stop pe forum. Ne pune intrebari(noua, colegilor care suntem soferi de ani de zile, el este si incepator ) ne zapaceste. Eu, acum am un Matiz pe care il tratez cam cu... indiferenta... i-am zis colegului cu Peugeot-ul ca nu cred ca exista cineva care sa iubeasca Matiz-ul si nu cred sa fie forum ... sper rusineam mea . Am citit multe lucruri interesante aici(mai ales cu avertizorul pentru lumini uitate aprinse) si ma bucur ca cineva iubeste masina asata. Acum ca am terminat cu "introducerea" sa va pun si o intrebare care ma "macina" de ceva timp. Am un Matiz MF484 din 2004 si vreau sa-i pun motoras pentru geamuri electrice(acum am manivela). Intrebarea mea este : merita ? de unde se cumpara kit-ul ? unde se monteaza mai ieftin ? cat costa ? Merci frumos si scuze ca am crezut ca nu existati Link to comment
closchkutza Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Buna si tie. Uite aici un topic numai despre asa ceva: http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showt...amuri+electrice De meritat, normal ca merita, nu e mai bine sa apesi pe buton decat sa dai la manivela? Link to comment
Tommy Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Buna ziua. Si.. te distrezi? Daca nu sau daca da, da o fuga pe la in stanga sus. Daca esti chiar interesat, vezi ca exista in dreapta sus un buton de . http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showt...&hl=geamuri Link to comment
alexadra Posted July 10, 2008 Author Share Posted July 10, 2008 va multumesc frumos, ma bag la citit "> Link to comment
VAXXi Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Am un Matiz MF484 din 2004 Asta ce model e, James Bond Limited Edition ? Link to comment
alexadra Posted July 10, 2008 Author Share Posted July 10, 2008 (edited) Asta ce model e, James Bond Limited Edition ? asa scrie in talon... Caroseria 2 VOLUME, BERLINA 4+1 USI Marca DAEWOO Tipul/Varianta MF484/MATIZ Edited July 10, 2008 by alexadra Link to comment
Wolfman Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 "Va radeti" degeaba, la mine in talon scrie "Model VF69Z", ce mai aveti de zis??? Link to comment
Wolfman Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 (edited) Posibil sa nu fie, insa "Leganza" nu scrie in nici un act (CI, talon) ci doar pe capota portbagaj. Edited July 10, 2008 by Wolfman Link to comment
zeneseu Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 (edited) O fi ceva element de tiuning LASER frate ) Edited July 10, 2008 by ZeNeSeu Link to comment
Recommended Posts