martiz Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 La martizul meu cred au cedat arcurile de la spatarul scaunelor din fata. De ce zic asta? Pt ca am auzit un "trosc", si drept urmare stau putin mai cocosat in scaun! Inainte de a demonta fetele de la scaune si eventual de a constata ca arcurile sunt rupte, vreau sa stiu caca se gasec de cumparat si daca nu gasesc, ce e de facut? Link to comment
andreib Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Poti sa desfaci si sa improvizezi ceva, arcuri nu cred ca o sa gasesti... Link to comment
martiz Posted July 11, 2008 Author Share Posted July 11, 2008 Daca sunt arcurile ma gandeam sa cumpar un scaun bushit de la dezmembrari. Poate chiar si unul ars. Link to comment
andreib Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Ar nu cred ca te ajuta, devine casant ). Incearca la dezmembrari poate gasesti unul chiar bun. Link to comment
ToPser Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Arcurile rupte se sudeaza la autogen si dupa aceea le schimbi cu unele mai din ,,laterale " care nu sunt asa solicitate ! Link to comment
martiz Posted June 27, 2009 Author Share Posted June 27, 2009 (edited) De ceva vreme m-am apucat sa demontez husele originale ale matizului, deaorece au prins o oarece culoare de "vechi" si un miros de imbacseala suportat cu greu. Asadar am scos husele si am rezolvat si problema cu arcurile. Nu, nu s-au rupt ci au sarit din locasul lor de sistinere. Problema rezolvata! P.S. : e chinul dracului sa dai husele jos, si nu recomand nimanui doar daca o face din placere sau forta majora! Edited June 27, 2009 by martiz Link to comment
Recommended Posts