khhamsin Posted November 9, 2006 Author Share Posted November 9, 2006 600.000 kartul de 9 cai, cel de 6 nu stiu. Mai trebe pregatiti 100.000 garantie pentru cagula. In week-end e bine de sunat inainte: au loc tot felul de concursuri, inclusiv team-building-uri (sper sa ajunga si la ochiul angajatorului meu). Link to comment
dreaQ Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 In site se pot gasi cateva informatii daca intri pe usa din dos: http://www.amckart.ro/Default.aspx Link to comment
alx Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Nu, e vorba doar de o cursa, 6 lapuri. Link to comment
exode Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Da, sunt doar cateva ture, dar e destul O data pe luna, la salariu... merge! fost eu de vreo 4-5 ori.. e drog oameni buni.. nu va duceti just kidding... ne-a apucat febra rau de tot... Confirm, eram si eu in grupul ala "> Link to comment
khhamsin Posted November 13, 2006 Author Share Posted November 13, 2006 600.000 pe 10 minute parca. Timp in care unii fac 7 ture, altii 3... Link to comment
john Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 M-am dat si eu azi pentru prima data cu cartul pe circuitul asta. Suuuuuuper. Prima data a trebuit sa mergem cu cele de 6 cai, apoi am putut merge cu cele de 9 cai. La prima cursa am pierdut listingul dar la a doua (9 cai) (am asteptam cam o ora sa se usuce ca a plouat putin) am scos asa: No. | Time | Medie Km/h 1. | 1:34.37 | 47.30 2. | 1:29.24 | 50.02 3. | 1:27.26 | 51.15 4. | 1:25.70 | 52.08 5. | 1:28.44 | 50.47 6. | 1:24.40 | 52.89 Preturile sunt : 450.000 / 10 minute / cart de 6 cai 600.000 / 10 minute / cart de 9 cai Garantie pentru cagula nu ne-au cerut. Erau ceva preturi diferite pentru nocturna si pentru indoor (acolo parca erau preturile la fel dar pentru 5 minute) dar era inchis. In linie dreapta e naspa cand ajungi la limitare, destul de repede zic eu, mai ales la cel de 6 cai. Super naspa daca circuitul nu e uscat complet, daca prinzi o bucata umeda intr-un viraj pierzi instant aderenta. Noi am asteptat sa se usuce circuitul pentru cursa a doua, dar nu complet, au mai ramas cateva pete pe care am alunecat putin in primele 2 ture si in a 5-a (cand era sa ies pe iarba). Cineva care s-a dat de mai multe ori pe acolo zicea ca nu sunt toate carturile la fel, azi a prins unul de 9 cai (nr. 6) care trage mult mai bine. Un sfat: sa va trageti viziera jos, eventual lasati-o ridicata cu un cm doar, sa nu va aburiti, caci va puteti trezi cu o piatra in casca. Link to comment
iso Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Preturile vad ca sint romanesti - adica mai mari ca cele din vest dar conditiile ? Eu am fost in Olanda aici : http://www.coronel-enschede.nl/nl/prijzen.php - ca idee niste preturi pentru indoor si conditii excelente , karturi de competitie si instalatie de ventilatie , echipament asigurat , cagula din plasa inclusa in pret . Sa nu mai vorbim de baruletul , exceptional aranjat , din incinta unde nu se serveau bauturi alcolice . ) Citeva poze : "> Link to comment
raresvintea Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 mam dat asta vara cu kartul prin prater, viena. senzatiile erau super. din cate am inteles avea 6cp. 10 min am dat 5 euro. f misto, viraje f stranse etc. vreau sa ma duc si in herastrau sa vedem cum e cu cativa colegi. Link to comment
EM!L Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 :X E un vis cel din Prater. Acum 1 an sau 2 era o (mini)pista de Karting si in Rm.Valcea (acum nu stiu daca mai exista - oricum pretul era f. mare, iar starea tehnica a karturilor era jalnica), la fel cum si in Craiova a functionat o perioada o firma ce inchiria karturi (se pare ca nu a rentat, de ceva timp pe locul acela a aparut o statie Gpl). Link to comment
sile2007 Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Am nevoie si eu de un rulment de ambreiaj pentru un motor Comer-s60 rulmentul are codul KBK 151817 si de un carburator tot pentru un motor Comer-s60.Ma poatea ajuta cineva? Link to comment
pantera Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Am vazut un motociclist care isi incerca singurel motorul pe acolo. A trebuit sa stam sa-si termine el turele ca sa putem intra si noi. Nu stiu daca se cunostea cu patronii, dar inclin sa cred ca a platit ca orice client si s-a dat cu propriul vehicul. Cum da caldura suntem mai mult noi pe-acolo, adica motociclistii, avand in vedere ca este cam singurul "circuit" din zona. Se tin chiar si curse de scutere acolo (<125, de ex. Cupa Micul Rossi ). Link to comment
Senna Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Cat mai costa in prezent la AMC KART? Link to comment
Satori Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Vezi aici: http://www.amckart.ro/pagini_ro/home.php?s=1 Mai precis: http://www.amckart.ro/pagini_ro/karting_de_agrement.php Link to comment
Mcherry Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Am zis sa condimentez leneveala continua a vacantei de vara cu un pic de adrenalina si senzatii tari la C & C Karting. In Bucuresti sunt cateva circuite de karting, dar preturile sunt destul de piperate, chiar daca primesti bonus o portie zdravana de adrenalina, nu prea te lasa portofelul sa dai in medie cam 50 lei pentru o cursa de 10 minute. Am gasit unde se poate face karting in Bucuresti la un pret mai rezonabil si cum se poate obtine o reducere. Un website de cumparare colectiva din Romania e-redus.ro, ofera saptamana aceasta o reducere de 40% pentru o cursa de 30 minute de karting la C&C Karting (pret 30 RON, valoare reala 50 RON); C&C Karting este situat in parcarea Carrefour Militari, autostrada Bucuresti-Pitesti. Pentru distractie si adrenalina C&C Karting pune la dispozitia pilotilor multi cai putere si o pista in aer liber cu o lungime de 260 metri si 4 metri latime. Pista permite organizarea de curse pentru doi pana la 6 participanti. Masinutele care par de jucarie sunt dotate cu 6,5 cai putere si ajung la o viteza de 50-60 km/h. Motorul Honda de 200 cmc al acestor Swiss Link to comment
LYM Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 Tot la Amckart e mai tare. Btw, mai sunt doritori? poate ne strangem intr-un weekend la o tura Link to comment
Dj_Dark Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Au vre-o limita de inaltime? Ca eu am 1.87, incap in el fara sa arat prea caraghios ? Link to comment
Tommy Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Pedalierul e reglabil de regula, iar acoperis eu inca nu am vazut la karturi Link to comment
Englishman Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Cu 1.91 am incaput lejer in mai multe randuri si in karturi diferite, asa ca stai linistit, du-te si have fun ! Link to comment
Recommended Posts