mike.omega Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 (edited) Dreamlike-ule, la multi ani! "Succesuri" cat cuprinde si cam ce-ti doresti mata asa la modul general Acum ca am terminat si cu urarile urmeaza partea cu intalnirea Sambata, ora 19:00, the same story. Daca lipsesc sa nu plangeti dupa mine, sunt pe maini bune Edit: si ca sa moara toti canonistii de ciuda, iete cum o pozna de a mea a ajuns POTD pe Webshots Edited July 15, 2008 by mike.omega Link to comment
Immortal Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 La Multi Ani lu' plimbaretul. Adica si lui Il sarbatorim, dar... pare'se, in cadru restrans. Oamenii se dau ba loviti, ba imprastiati, asa ca, rogu-va, anuntati-va-ti prezenta, cei "care este", ca sa pot confirma/declina si eu Link to comment
Scoop Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 La multi ani nenea Filip, sanatate fericire si tot ce-ti mai doresti tu prin viata Cat despre sambata o sa incerc sa ajung desi nu promit nimik. Link to comment
sebian Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 La Multi Ani, Filip!!! Sa fii iubit! Link to comment
andrew Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 La Multi Ani Filip! Inca nu promit nimic pentru intalnire, ca nu se stie ce apare pana sambata. Link to comment
paul_marines Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Bey, bey mai usor cu udatura. Va dete gatu-n sete asa subit la toti?? Lasati omul in pace ca de la atatea ganduri ude se dezlantui natura in Hajduszobodslo (basca lui de nume) si se inundara strazile de statu bietul Dreamlike de ziua lui in camera. La multi ani again vere Filip si pune de vreme buna ca duminica ajung si eu la Hajd... Link to comment
mike.omega Posted July 17, 2008 Author Share Posted July 17, 2008 Io in principiu ma prezint. Ca poate imi zici daca te-ai interesat de apartamentele alea Link to comment
paul_marines Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 (edited) Uhm, totusi, vine cineva?! Imi las inlocuitor pe Mishulica "ex-babanu" + Mishulica next generation. LE - Mikey felicitari pentru reusita si nu mai agita atata sabia "pano-nasonica" sa nu-ti tai ceva ireparabil. Gen epopeea lui Ciomu Edited July 17, 2008 by safari hunter Link to comment
ing3r Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 La multi ani Filip! Poate sambata asta ne vedem, asa...inainte de Liberty Link to comment
dreamlike Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Multumesc tuturor de urari si va transmit salutari de la cei doi noi prieteni ai mei: Buda si Pesta "> . Am plecat la Bratislava daca vreti ne vedem acolo, daca am mai mult noroc (net) va transmit live mai multe impresii. P.S. GPS-ul lui MCojo rules frate. Link to comment
paul_marines Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 daca am mai mult noroc (net) va transmit live mai multe impresii. Priveste in oglinda retrovizoare, bostanelul deja este in block-start. Maine la rasarit de soare Link to comment
Immortal Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 Cum nimeni nu s-anunta, eu zic 'pass' pentru prima data dupa...mult timp. Daca totusi se vor regasi niscaiva membri...have fun Link to comment
Scoop Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 hmm, sa inteleg ca int de sapt asta se amana =\ Link to comment
Lucian M Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Salutare! M-as infiinta si eu oleaca la intalnirea de sambata asta, doar ca nu stiu pe unde sa vin. Eu stau in Neptun, am sa iau legatura cu Mike omega (mi-a dat Laurentiu nr lui, tot el il are si pe al meu). Asa ca daca acceptati inca un membru cu-a lui sotie, cu voia dvs m-as infiinta si eu sambata. Daca nu- discoteca . Link to comment
mike.omega Posted July 21, 2008 Author Share Posted July 21, 2008 (edited) Sa inteleg ca as face bine sa-mi pun un sticker pe vapor cu "birouldeinformatii.ro" ?! Sapt asta are careva chef sa ne vedem?! Hai ca sapt ailalta plec si nu ne mai vedem ceva vreme, si poate o sa va fie dor de mine! @ M Cojo: te lauzi tu singur sau te laud eu? Edited July 21, 2008 by mike.omega Link to comment
MCojo Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Are cineva vreun sticker "bebe on board" ? Lucian esti binevenit, mai ales ca nu ne-am vazut de mult nu? Fii sigur ca nu scapi de ritualul de primire in clubul constantean... Link to comment
sebian Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Are cineva vreun sticker "bebe on board" ? Iar te-ai ingrasat? > Link to comment
Recommended Posts