elprypas Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 daca saptamana trecuta n`am avut noroc la mititelu`nfuriat hai sa incercam si sapt asta > , locatia si ora sunt cunoscute "> 1. elprypas Link to comment
bogdantm Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 sory baieti , eu nu cred ca pot ajunge dar cine stie pastrati-mi si mie un scaun Link to comment
MAVERICK_SS Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 (edited) Incerc sa ajung si eu dar nu garantez nimic... Sa ma orientez daca pot veni si cu ce (lighean,Matiz, BMW...vad ce pot "palma" de la munca) Much later edit: M-a sunat elprypas-ul acum cateva minute sa ma anunte ca nu poate ajunge la intalnire fiindca e la Brasov... Dar asta NU inseamna ca intalnirea nu va avea loc. Eu am reusit sa imi rezolv mijlocul de locomotie si vin... Deci ramane ora si locul stabilit. Edited July 24, 2008 by MAVERICK_SS Link to comment
MAVERICK_SS Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Si iata ca a mai trecut o intalnire la Timisoara... Prezenti: jimi & MAVERICK_SS Discutii despre calatorii, locuri de unde poti cumpara haine de calitate si ieftine si desigur despre masini si nu numai. Speram ca saptamana viitoare cat si peste 2 saptamani, cand voi veni si eu cel mai probabil la intalnire, sa fie mai multa lume. @jimi: Data viitoare fac eu cinste Link to comment
Venom Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Daca vremea se va imbunatati, se va aduna mai multa lume Link to comment
Recommended Posts