andreib Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 But ofcourse. Maine mergem sa vedem ce si cum, putem profita reciproc(si magazinul si forumul) din aceasta colaborare si cred ca merita sa ne interesam. Ramane pe maine deci. Link to comment
ToPser Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Ati vazut ce spoilere de Tico a adus Nicu Barbu??? Mi-au placut mult de tot... http://www.autodaewoo.ro/images/noutati/sp...iler_tico_4.jpg Link to comment
laurentziu83 Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Noi le-am vazut pe viu ieri cand l-am vizitat (eu si cu Andrei) pe domnul Nicu Barbu si al sau magazin >- Noua ne-a facut o impresie deosebita cand l-am vizitat in decursul celei mai bine de o ora cat am stat pe capul dumnealui (sau mai mult, nu stim, ca nu prea ne-am uitat la ceas) si ne-a povestit experientele sale automobilistice. Pentru existenta dumnealui pe forum trebuie sa-i multumiti lui Lalexis , ca el a facut victime cu autocolantul. In rest, magazinul este foarte utilat, am gasit in sfarsit rezervorul de lichid de spalat parbrizul pe care il cautam de atata vreme, acu astept o vreme cu temperaturi pozitive ca sa-l montez, ca la -10 grade S"> ... Asadar daca aveti nevoie de piese de schimb noi va sugeram sa apelati cu incredere. Multumim pentru catalogul cu piese de schimb si detalieri de montaj pe care ni l-a facut cadou dl. Nicu Barbu, speram sa ne fie folositor, dupa cum speram sa nu prea avem nevoie de el Link to comment
ToPser Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Noua ne-a facut o impresie deosebita... <{POST_SNAPBACK}> Si mie mi-a lasat aceeasi impresie Dl.Nicu Barbu de cand am vorbit de prima data cu el. Poate ca unii din noi am cam exagerat cu criticile si il rugam sa ne scuze.!!! Link to comment
khhamsin Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Hai ma baietzi, lasatzi-o balta cu 'nea Nicu... Ce, suntetzi copii ? Link to comment
bobocbogdan Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Seturile paravant pt tico sunt si pt geamurile din spate? Cat sunt taxele de expeditie pana la bucuresti, ca m-as baga. <{POST_SNAPBACK}> 60.000 lei transport Iasi - Bucuresti pt paravanturi.. abia mi-am luat, dar nu le-am montant inca... Link to comment
ToPser Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Cred ca o sa ma bag si eu la niste paravanturi dupa ce imi iau salariul. Tot din cauza ploii. TopSer, nu ziceai ca bagi niste poze ca sa vedem si noi cum arata un tico cu ele montate? <{POST_SNAPBACK}> Poza promisa.. Link to comment
preda Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Da. Misto. Imi place. O sa-mi iau si eu. TopSer, o intrebare: brand-uirea aia cu Tico de pe paravant se poate da jos? Link to comment
ToPser Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Nu se poate da jos...e din plastic asa Link to comment
tribunul Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 pt. topser Cum e cu paravanturile? Dupa ce le-ai montat mai simti curent pe partea stanga (ma refer la zona capului, la ureche)? Eu am mari probleme cu urechea stanga, nu am aer conditionat si vara merg cu geamul deschis. Fiind masina ingusta eu depasind suta de kile, (stau mai apropiat de fereastra) simpt foarte bine curentul de aer. Link to comment
ToPser Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Nu te astepta la rezultate spectaculoase, intr-adevar poti sa stai cu ambele geamuri intrdeschise curentul s-a diminuat dar castigul cel mare este ca nu mai patrund stropi de ploaie lucru ce ma deranja foarte mult!. As fi vrut totusi ca paravanturile sa se prelungeasca mai mult in zona oglinzii! "> Link to comment
nicubarbu Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 (edited) Inainte de a posta am cerut si am primit acceptul admin pentru acest mesaj (intrucit are o tenta publicitara). Au aparut chestii si mai noi pe site-ul www.autodaewoo.ro In urma discutiilor cu membrii de pe forumul daewooclub.ro, am incercat sa aducem cit mai multe piese si accesorii solicitate frecvent aici. Am reusit sa aducem citeva elemente de tuning exterior de calitate foarte buna si anume: - bandouri laterale autocolante Matiz (cu colturi rotunde, import Ungaria) - pleoape faruri Matiz (import Ungaria) - grile triple Matiz (import Ungaria) - paravinturi pentru Tico, Matiz si Cielo(import Coreea) - proiectoare ceata Matiz (import Polonia si Coreea) - seturi de 4 covorase cauciuc (import Ungaria) pentru Tico, Matiz si Cielo (cu margini inaltate astfel incit zapada topita sau umezeala sa nu se scurga in masina) - eleroane Tico si Matiz (import Coreea) In cazul in care sinteti interesati si de alte piese si accesorii mai deosebite, trimiteti mesaj privat (pentru a nu supraaglomera forumul) si, in masura posibilitatilor, vom incerca sa satisfacem cererile voastre. Edited March 13, 2005 by nicubarbu Link to comment
Satori Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 am mai vorbit pe privat asa ca... ai piese de kalos? ai presuri/tavite ca cele de matiz dar pentru kalos? >- Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 @ nicubarbu: Multam fain pentru noutati, nu-ti pierde obiceiul nici pe viitor! Link to comment
nicubarbu Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 pot sa aduc la comanda covorase de interior (tavita) pentru Kalos si nu numai. La adresa asta poti vedea tot ce pot aduce de la Rider Auto Ungaria. Spui ce repere te intereseaza si iti trimit preturile - daca le accept - in 2-3 saptamini ai marfa (cu dedicatie cu tot) Link to comment
DomnulRobert Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Poti sa-mi zici si mie in cat timp ai primit comanda ? (posta normala sau curierat rapid?) Link to comment
SMS Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Covorase din alea ca tavile mai sunt pe undeva? Vad ca mesajul e din 2005... M-ar interesa si pe mine ca sunt amator de "cola varsata" (deja sunt la al2-lea pahar... daca era in tava nu se uda si podeaua/canapeaua ) ) Link to comment
florinbad Posted September 18, 2006 Author Share Posted September 18, 2006 Covorase din alea ca tavile mai sunt pe undeva? Mai sunt în Târgoviste ( o ora si jumatate de mers pâna aici), sunt poloneze, costau anul trecut prin noiembrie cam 540.000-580.000 (nu mai tin minte). Sunt excelente, se muleaza perfect pe spatiile pentru care au fost concepute (eu am asa ceva pe Matiz). Link to comment
SMS Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 (edited) Poti sa-mi dai adresa exacta+telefon si ceva instructiuni prin oras (cam pe unde e)? Edited September 18, 2006 by SMS Link to comment
Gabriel M Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Salut! Ma intereseaza si pe mine covorase. Link to comment
SMS Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Mai sunt în Târgoviste ( o ora si jumatate de mers pâna aici), sunt poloneze, costau anul trecut prin noiembrie cam 540.000-580.000 (nu mai tin minte). Sunt excelente, se muleaza perfect pe spatiile pentru care au fost concepute (eu am asa ceva pe Matiz). NU mai sunt in Targoviste. Am fost azi cu Gabriel M degeaba pana acolo... Link to comment
florinbad Posted September 26, 2006 Author Share Posted September 26, 2006 Foarte fftopic: Pai bine omule, de ce n-ai sunat înainte ca sa întrebi ? Eu de ce naiba ti-am dat toate datele alea? Link to comment
Gabriel M Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Pai am sunat si au zis ca au unele si vin perfect! alx: Nu cita integral mesajul precedent. Multumesc! Link to comment
Julius Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 @adrian_r5 Covorasele sunt speciale pt. Matiz, se muleaza perfect. Fabricate in Cehia. Nu le-am pozat dar arata ca astea: http://www.flickr.com/photos/25835939@N02 Link to comment
Recommended Posts