mike.omega Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Cu mic cu mare la intalnirea cea mare Same hour, same place! PS: promit ca vin! am primit dezlegare ) Link to comment
Scoop Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Cica as veni si eu, poate vin ca si student aflu maine Link to comment
paul_marines Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Cu mic cu mare la intalnirea cea mare Bey Mikey, cu un mic la gratar poate saptamana aviatoare. Despre mare numai daca vine Spriritul ca eu abia ajunsei vericule pe malul Valtavei. Bey ce merse Kalutzul . Asa sa para mai nervos nu-l las sub 3500 rpm altfel se vad cele 84 de martoage care altminteri pozeaza in armasari. Vorba lui Filip, GPS-ul este la putere si mai ales stie mai multe camere de supraveghere de afara decat din tara. In rest mai te baga pe un sens unic din partea cu semnul rosul la inceput , dar pentru 1% de erori mai treaca mearga. Link to comment
mike.omega Posted July 22, 2008 Author Share Posted July 22, 2008 @Vanatorule: gratar?! cand?! ca eu si we asta si alalalt sunt ocupat Din pacate am aflat ca sambata asta am musafiri si n-am cum sa scap prea usor, dar la un frappe tot ma prezint eu PS: nu ma pot abtine, mai ai toate martoagele alea sub capota?! Sau au mai plecat si ele intr-o lume mai buna cu CO mai mare )"> Link to comment
yannlepantrec Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Frumoasa poza cu curcubeul, Paul. Eu nu ajung sambata dar saptamana viitoare vin sigur. Link to comment
Scoop Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Sambata incerc si eu sa ajung daca ma trezesc din betie am intrat in sfarsit la fac, ingineria transporturilor - poli (no tax) I go get drunk now "> Link to comment
paul_marines Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 I go get drunk now "> BEY, BEY, BEY nu asa repede. Iti trebuie cativa maestri sa te poli-califice intr-u ale beuturii asa sa stii. Ma sacrific si eu daca vii cu material de laborator. Si tot de la laborator se zice " Labor improbus omnia vincit" Adeca stii matale e nevoie de perseverenta sa ajungi fruntas. Anyway felicitari de realizare. Mikey - inca ii am pe toti la apel, dara daca benzina ajunge si la noi ca in EU adeka 1,5 E/ litru imi bag cerere de bicicleta. Gratar de astazi in 2 saptamani daca ajung acasa se poate planifica. Insa cred ca ajung peste 2 duminici si pierd se frapeul next. Link to comment
Lucian M Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Bre, is momentan in Cosnstanta! Vin si eu sambata! Link to comment
Immortal Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Insa cred ca ajung peste 2 duminici si pierd se frapeul next. Nu prea le pierzi, maestre, ca nu se prea tin. Eu inca astept anunturi ca sa ma decid...as face "2 misses in a row", ceea ce-ar fi prea de tot. Link to comment
paul_marines Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Nu prea le pierzi, maestre, ca nu se prea tin. Se simte obida in voce. Dar curaj nemuritorule, ai toata viatza inainte Link to comment
MCojo Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Alooo domnu' tu in loc sa te plimbi prin acele tari straine stai prin internet coffee-uri alergand pe net??!! Link to comment
mike.omega Posted July 24, 2008 Author Share Posted July 24, 2008 Cred ca alearga de la un wi-fi free la altu Sambata ma prezint la un frappe, in mod obligat @Scoop: felicitatiuni, partidul te vrea tuns Link to comment
paul_marines Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Alooo domnu' tu in loc sa te plimbi prin acele tari straine stai prin internet coffee-uri alergand pe net??!! Bey Mishulica ai facut rost de intariri si te dai la mine, ai? Bey net am in camera si de dimineatza pana seara bag o gramada de km pe jos sa acopar macar in parte obiectivele propuse. Nu avea grija ca nu m-am mutat de la un net cu .ro la unul cu .cz pe cheltuiala serioasa. Link to comment
Immortal Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Scoop: felicitatiuni, partidul te vrea tuns Subscriu. Chel! Ne vedem sambata )"> Link to comment
dreamlike Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Dupa 3261 km confirm intoarcerea fara nici un fel de incident neplacut pe meleagurile dobrogene. Am primit felicitari pentru acest traseu chiar si de la domnisoara ag. Todea Larisa Anamaria care mi-a trimis tocmai de la Cluj Napoca sincere felicitari si urari de bine cu mentiunea de a completa un fluturas cu datele mele personale pentru mai multe "cadouri". Dupa atata drum mai am un singur dor: sa ma intorc! Link to comment
Scoop Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Sunt tuns, dar doar cu nr2 ne vdm sambata Link to comment
MCojo Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 (edited) Bey Mishulica ai facut rost de intariri si te dai la mine, ai? Da, din punct de vedere al nr. de oua de data asta te-am luat... Edited July 25, 2008 by MCojo Link to comment
mike.omega Posted July 25, 2008 Author Share Posted July 25, 2008 @Safari: era sa fac un pic misto ca poza din biserica e facuta cu telefonul, dupa aia mi-a picat fisa ca are rezolutia prea mare. ISO 800?! @Dreamlike: si n-ai putut sa o pacalesti si tu pe domnsoara agent cu farmecul tau?! (in CT e una misto rau btw!) Hai! Recunoaste! Cu cat te-a prins si pe unde?! @Immo: esti tu deaccord cu mine?! Bre! Vezi ca ne strici firma! PS: unii ating azi cifra rotunda de 50.000km Link to comment
MCojo Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 PS: unii ating azi cifra rotunda de 50.000km Si totusi putin... 10k intr-un an... Link to comment
free_spirit Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Salutare !!! Nene, da' ce chef de plimbare avuseram toti, in ultimul timp !! ) Cum sa ne mai vedem daca fiecare bantuie intr-un alt colt al tarii sau al europei ( vezi cazul Hunterului). )"> Cum va spuneam de la ultima intalnire, mi s-a implinit dorinta de a pleca la Gărâna, la festivalul de jazz unde l-am vazut pe Victor Wooten si trupa lui. Cam 1600 km dus intors, in doua zile si un pic. Sunt nebun, stiu !!! ) Dar nu aveam alta ocazie da a-l vedea de pe cel mai tare basist al lumii, cu care am avut privilegiul de a da mana si de a schimba cateva cuvinte. Nu mai spun ca Banatul este superb si ca a meritat fiecare kilometru facut. Matizake a suferit o crapatura la geam, aparent fara motiv, dar in rest a mers brici. Sa va pun cateva pozisoare ale lui Wooten un peisaj si o chestie care demonstreaza ca la noi comunismul nu moare niciodata. In ceea ce priveste intalnirea de sambata, daca se termina procesiunea religioasa in timp util, am sa ajung si eu. Respect. Link to comment
paul_marines Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 @Safari: era sa fac un pic misto ca poza din biserica e facuta cu telefonul, dupa aia mi-a picat fisa ca are rezolutia prea mare. ISO 800?! Mikule, las' ca-ti vine randul sa faci poze pe afara. Unde ai conditii e interzis si unde e intuneric ..se poate.. No flash plis Mishulica, ai grait precum craiul de la Cornu, mai vedem noi pe unde ne incrucisam sabiile, halbele, ) gandurile si sa ai parte de bucuriii cu prilejul aniversarii ... Didi felicitari de eveniment si las ca ne vedem intr-o saptamana + 1-2 zile Link to comment
tolin Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 (edited) "Traiasca in veci prietenia romano-sovietica" ... dar nici o secunda in plus. Edited July 25, 2008 by tolin Link to comment
mike.omega Posted July 25, 2008 Author Share Posted July 25, 2008 Si totusi putin... 10k intr-un an... Un an? Au trecut numai 8 luni stimabile... numai 8 luni. Si cum numai azi am mai pus 100 de km la aia multi din total, prevad vremuri grele Link to comment
Lucian M Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 (edited) Am raspuns si eu prezent la apel in seara asta. Noroc de un taximetrist care a luat-o inainte si am ajuns repede (dupa ce gresisem drumul). Cateva poze- cu voia dumneavoastra... Edited July 26, 2008 by Lucian M Link to comment
Recommended Posts