Jump to content

Joi 24 Iulie 2008

Recommended Posts

Lasa bre ca vad ca se insenineaza. Sper.

Ps. Si daca e uda ce? Nu e bine? :P

Edited by Dj_Dark

Acu da

Eu cred ca pe la 8 ajung. Sper sa nu stau singur.

Haideti doamna nu v-am mai vazut de 2 luni...

@serban, te astept, mai vb una alta, vezi cum a iesit masina :P

Edited by Dj_Dark

Se mai face vreo intalnire si joia viitoare pe 31.07?

Eu nu va cunosc pe nici unul.Sunt nou proprietar de Nubira (s.hand) si mi-ar placea sa vin si eu la intalnire,sa schimb cateva vorbe cu voi.

Pana la urma am fost singur, :-W spre norocul meu a mai aparut odata cu mine inca un baiat, Bogdan din cate am inteles, si, avand espero, am palavragit vre-o ora jumate despre fiarele noastre dupa care am plecat fiecare in treaba lui. Cam asta a fost intalnirea de joia asta.

Aia crezi tu! :)

Am ajuns si eu pe la 10 noaptea, am dat o tura pe jos, nu era nimeni... am zis ca poate s-o fi dus careva la Daimon... asa ca m-am indreptat intr-acolo. Pe drum am dat bot in bot cu Dead666Ghost care facea si el acelasi lucru insotit de consoarta domniei sale.

Ne-am oprit la o tigara (acolo in parcarea de sus), si dupa vreo 5 minute l-am zarit pe Leutzu parasind locatia in tromba (fara sa ne vada)... l-am sunat si l-am intors din drum. Exact atunci a sunat si Ileana, nedumerita de ce nu-i nimeni prin parcarea de jos.

Cu totii am mers la Daimon unde cu chiu cu vai am gasit o masa libera... am baut niste beri, cole, ceaiuri si cafele... si pe la ora 00:15 ne-am tirat spre case.

Edited by NFS

Pai nenea, din cate stiu eu intalnirea e la ora 8. Eu am stat pana la 9 jumate poate, poate vine cineva. Ca ati venit mai tarziu, asta e alta poveste. Deja la ora aia eu eram pe o terasa prin Brancoveanu si pot sa spun ca se facuse cam racoare, nu prea mai era de stat in tricou.

De ce era Ileana nedumerita? :D

Oricum, 5 membri in Bucuresti e extrem de mult avand in vedere faptul ca e cald afara... > :)

Edited by Dj_Dark
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...