Gerula Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 In urma cu trei saptamani mi-am schimbat parbrizul si mi-au inlocuit si chederul. Problema mea e ca nu prea mai sta la locul lui (chederul), adica in partea dreapta face putina "burta". Poate intra apa pe-acolo, sau nu? Link to comment
Rapiduletul Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 (edited) Eu am schimbat parbrizul in noiembrie, din cauza de accident, nu are burta pe nicaieri, dar intra apa !!! In partea de sus, deasupra volanului. Intra apa numai cand masina nu ruleaza, si ploua abundent. Solutia celor de la service (Radacini Plevnei) a fost sa bag masina din nou, sa dezlipeasca si sa relipeasca parbrizul. Nu am facut-o inca pt ca vor masina doua zile in service si am avut nevoie de ea. Probabil ca vineri seara am sa o "parchez" la ei. Edited January 19, 2005 by Rapiduletul Link to comment
florinbad Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Ajuta-l si tu cu Poxipol sau cu Moment... Link to comment
Leutzu Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 ...sau cu silicon transparent...dar pus f putin (eventual cu abtul de chibrit). Stiu ca asa a facut un amic la un opel vectra de prin '94. Link to comment
Gerula Posted January 19, 2005 Author Share Posted January 19, 2005 Tocmai am vorbit cu cei de la seris si mi-au zis ca nu are nici o legatura plouatul cu chederul ca, cica, parbrizul este lipit cumva pe rama si chederul e doar de decor. Link to comment
Rapiduletul Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Pai si atunci la mine de ce ploua intre cheder si parbriz ? Mama lui de cheder ... Ca a fost miop ala de l-a lipit ! Link to comment
Gerula Posted January 20, 2005 Author Share Posted January 20, 2005 Pai si atunci la mine de ce ploua intre cheder si parbriz ? Brobabil că e destul de scumpă meclemeala aia cu care lipesc ei parbrizele si avea omu' nevoie acasă la geamurile de la balcon. Link to comment
Rapiduletul Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Sau asa Gerula, cred ca ai dreptate S"> , oricum maine sunt calare pe ei, nu-i las. Link to comment
Recommended Posts