papie Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Am spus sa pui un ulei cu aceleasi caracteristici, nu orice ulei. Stii treaba cu "drobul de sare..."? Link to comment
tolin Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 E neaparat sa ii bagi d-ala , adica de la producatorul ala ? ... Asa repede am ajuns la faza: mi-am luat SH in piele, dar n-am bani de consumabile ? Link to comment
Cumnatu Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 NU era vorba de pret ci de faptul ca nu il gaseste. Link to comment
Salex Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Baga o intrebare si la Augsburg. Eu unul nu-i iubesc prea tare, insa in situatii de extrema necesitate nu mai tin cont de asta. Link to comment
balky Posted August 12, 2008 Author Share Posted August 12, 2008 Salex : am fost la augsburg ,nu au ! Tolin : citeste mai bine ce am scris si pe urma posteaza ." mi-au cerut 60 ron pe litru si de abia saptamana viitoare pot sa- l schimbe . Este mult , dar nu stiu de unde sa fac rost din alta parte . " . Am spus doar ca e mult comparativ cu alte uleiuri , nu ca nu am bani sa-l schimb . Sau daca-mi luam kalos si se strica ceva care costa 4-5 mil nu tot dracu ala era ? Sau la masinile fara piele iti platesc cei de la service toate piesele ? papie : tu si cu mecanicii de la service " lasa domne' ca merge asa " . Link to comment
tolin Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 (edited) @balky > m-am adresat strict cumnatului pe un text delimitat. Nu-mi raspunde la ce n-am scris eu. Edited August 12, 2008 by tolin Link to comment
balky Posted August 12, 2008 Author Share Posted August 12, 2008 (edited) Scuze , am interpretat eu greasit .ura edit : mi s-a parut mult comparativ cu uleiul care-l bagam la cielo de exemplu . ala era in jurul a 30 ron litru .dar daca asta este 60 asta nu inseamna ca o sa-i bag altul doar ca e mai ieftin . sau in nici un caz nu o sa fac experimente pe masina mea . cine vrea sa faca pe a lui nu are decat . Edited August 12, 2008 by balky Link to comment
Dj_Dark Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 papie : tu si cu mecanicii de la service " lasa domne' ca merge asa " . Am spus sa pui un ulei cu aceleasi caracteristici, nu orice ulei.Stii treaba cu "drobul de sare..."? @papie a zis foarte bine, nu inteleg legatura cu "mecanicii de la service". A, sau daca aveti bani de cheltuit intr-adevar, duceti-va la "reprezentante" sa va jecmaneasca. Doar trebuie sa manance si ei o pine nu? > Link to comment
Jorj Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 (edited) Esso LT 71141 este un ulei cu service prelungit, la 90.000 de km, are culoarea verde, se foloseste la cutiile de viteze automate, tiptronic, etc, inclusiv VW, BMW. Din aceasi gama de ulei este si Castrol Transmax Z, asta in cazul in care i-ti convine mai mult aceasta marca, are aceleasi caracteristici ca si uleiul Esso si tot la 90.000 km se scchimba, oricum sa stii ca are cam acelasi pret ca si Esso si-l gasesti la oilshop.ro, (sper sa nu se considere reclama) La tine in cartea tehnica daca se specifica a fi schimbat la 60.000 km, atunci asa sa faci, inseamna ca sunt alte frecari ale angrenajelor. Uleiu propietar VW este la baza Castrol Transmax Z, atat ca este imbuteliat sub sigla VW. Eu la Leganza am bagat in cutia de viteze acelasi ulei, Castrol transmax Z, pentru o protectie mai buna, dar voi pastra perioada de schimb a uleiului specific cutiei mele Edited August 13, 2008 by Jorj Link to comment
balky Posted August 25, 2008 Author Share Posted August 25, 2008 Am fost azi si am platit taxa de prima inmatriculare . 4309 ron . urmeaza actele finale de inmatriculare . ura Link to comment
balky Posted August 27, 2008 Author Share Posted August 27, 2008 NICIODATA sa nu inmatriculati masini in romania.in orice alta tara vreti voi , dar nu aici. Actele(talon+numere+carte ) se elibereaza in 2 ore .dar stai la coada de-ti vine rau. personal am stat de la ora 16.15 pana la ora 20.00 .asta doar ca sa depun actele necesare eliberarii numerelor si talonului . un amic a stat in pipera la politie 7 ore . 5 la coada si inca doua sa-si astepte actele . bataie de joc in cel mai pur stil . Numai bine. Link to comment
VAXXi Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Adica nu 5 minute si 21 de secunde, ci 5 ore si 21 de minute. Deci ai fost in parametri Link to comment
EM!L Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 personal am stat de la ora 16.15 pana la ora 20.00 .asta doar ca sa depun actele necesare eliberarii numerelor si talonului . un amic a stat in pipera la politie 7 ore . 5 la coada si inca doua sa-si astepte actele . bataie de joc in cel mai pur stil . Şi asta e nimic, să vezi în provincie cum e (în anumite zone) Link to comment
Recommended Posts