tico_RS Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 dupa ce am trecut prin diverse experiente in materie de proiectoare: rotunde, cu lupa, lunguiete, ovale,...etc care in final se crapau sau nu erau eficiente, am gasit solutia intr-o parcare in cora pe un alt tico. probabil unele dintre cele mai ieftine de intretinut si eficiente proiectoare de pe piatza: proiectoarele colegilor cu berline model 97 (bara din 3 bucati). reglate corect sunt extrem de efiente cu becuri de 55w, iar in cazul in care sare vreo piatra in ele se gasesc doar geamuri cu 50 000 lei bucata. mi s-a mai spus ca n-ar fi estetice dar ma cam doare in cot deoarece mie imi plac enorm cum bat (in conditi de mers linistit merg doar pe pozitii si proiectoare si rareori iau vreo groapa) iar aspectul nu ma deranjeaza. Link to comment
ToPser Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 (edited) Potzi sa pui asa...N-ar sta rau daca stii sa le pui... Edited January 19, 2005 by ToPser Link to comment
dadyDei Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Dupa ce ti le montezi,poti sa ne arati si noua? Ideea mi se pare buna, dar cu montajul sunt mai curios.Astept cu nerabdare sa le vad montate !multumiri... Link to comment
dsign Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 he he he, mestere, ai apelat la carutele noastre??? nu-mi vine sa cred... Ti-ai pus vreodata proiectoare ca ale lui soran? din alea lunguiete cu geam de sticla si corp metalic? nu stiu dar cred ca sunt prea mari alea de berlina... oricum daca zici ca tie iti plac, asta conteaza... Link to comment
tico_RS Posted January 20, 2005 Author Share Posted January 20, 2005 le stiu pe alea.le-am vazut in poza din galeria lui soran.(apropos: in varianta asta de forum, nu mai avem galerie?) dar se crapa singure, presupun ca de la temperatura, astea de berlina sunt mult mai rezistente si eficiente. e adevarat ca sunt cam 60-70 % din far dar nu estetica m-a atras la ele... ps sincer sa fiu erau mai mishto alea de slz/lgn dar nu am gasit o metoda adecvata de prindere Link to comment
laurentziu83 Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Stiu ca vazusem la un moment dat pe tico proiectoare Hella, dreptunghiulare. Era chiar pe un pliant promotional, dar n-am vazut niciunul circuland cu asa ceva. veneau montate in gaurile alea pe care le aveti voi in spoiler pentu montaj. Link to comment
tico_RS Posted January 21, 2005 Author Share Posted January 21, 2005 care gauri de montaj ? eu am decupat un picutz in spoiler. Link to comment
laurentziu83 Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 (edited) Uite o poza. am cautat pe net una si am modificat-o dar se vede destul de clar. N-am avut timp sa caut exact poza care trebuia. Edited January 21, 2005 by laurentziu83 Link to comment
tico_RS Posted January 21, 2005 Author Share Posted January 21, 2005 cum naiba intrau in gaurica aia mica? adica vrei sa spui ca erau cat gaura sau ca se prindeau de acolo? Link to comment
SORAN Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Nu se sparg atata timp cat au un pic de loc de racire in spate ca sa se poata face transferul termic intre metal si aer. Alea de Dacia lumineaza bine pentru ca au ecranul mare. Dimensiunea conteaza. Da eu ma gandeam sa pun o bara de papuc in fata si cu vreo 4 proiectoare de LAND CRUISER si inca o baterie cu doua relee ce ziceti? Link to comment
tico_RS Posted January 22, 2005 Author Share Posted January 22, 2005 ca ai vazut cam multe filme... Link to comment
dsign Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 (edited) fftopic: @SORAN, io zic sa iti schimbi nick-ul in tico_4WD, ca sa fii in ton cu amicul tico_M3_turbo_GTS Edited January 22, 2005 by dsign Link to comment
tico_RS Posted January 22, 2005 Author Share Posted January 22, 2005 unde-s doi puterea creste? Link to comment
laurentziu83 Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 cum naiba intrau in gaurica aia mica? adica vrei sa spui ca erau cat gaura sau ca se prindeau de acolo? <{POST_SNAPBACK}> am tot cautat pe net o poza sa-ti arat dar cred ca n-am cautat suficient. Oricum proiectoarele alea erau asemanatoare cu cele de la dacie, numai ca erau dreptunghiulare la sticla si, aveau la laturile laterale cu un plastic ceva mai lat. Link to comment
mike.omega Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Am vazut live acele proiectoare prins in bara dar eram mai mic cu vreo 4-5 ani si nu-mi mai amintesc mai nimic Tin minte doar ca aveau un sport de metal ce se prinde cu surubul din bara si se puteau regla pe inaltime >- PS: stiati ca proiectoarele pentru ceata, sunt concepute pentru ceata! si pe timp frumos si in special pe ploaie(se reflecta in apa) orbesc soferii ce vin din sens opus??? Link to comment
AAdorjan Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 (edited) Mi-am montat si eu doua proiectoare. M-am gandit destul de mult la sistemul de prindere iar in final am taiat din spoiler si le-am prins de partea joasa a spoilerului pe interior. Ce parere aveti? S"> Ps: Nu reusesc nicicum sa atasez o poza Ps2: Le-am pus pe aici http://www.geocities.com/aady85/ Edited September 25, 2005 by AAdorjan Link to comment
dreaQ Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Bravos mah. Arata bine si pe deasupra si civilizat. Felicitari. Link to comment
aztec Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 arata mai bine ca ale mele, ca eu le-am pus prea sus, nu credeam ca intra acolo Link to comment
AAdorjan Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Bravos mah. Arata bine si pe deasupra si civilizat. Felicitari. <{POST_SNAPBACK}> N-am vrut sa-mi pun in nici un caz cine stie ce "halogene albastre" care sunt "jmechere" am vrut doar sa le incadrez cat se poate de bine in designul masinii. De aceea mi-am luat modelul acesta pt ca dau bine cu semnalizatoarele din spoiler. Link to comment
CBO-IASI Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 De ce va chinuiti atat eu pur si simplu am schimbat becurile din faruri si mi-am pus halogene si lumineaza de merg la drum cu faza mica ca aia mare nici nu mai trebuie Link to comment
tico_RS Posted October 1, 2005 Author Share Posted October 1, 2005 1. halogene are masina din fabrica, si decat sa pui becuri mai puternice si deranjante in acelasi timp, mai bine refaci cablajele de la faruri cu fire tzapene si pui cate 1 releu pe faza 2. oricat de bine reglat e un far sau cat de tare lumineaza nu poate sa iti "arate" gropile ca un proiector... Link to comment
AAdorjan Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Proiectoarele se incadreaza intr-o categorie iar halogenele in alta. Sunt doua lucruri diferite. In principiu masinile mai noi cu dotari cat de cat decente au proiectoare de ceata incadrate in spoiler. Crezi ca nu putea sa puna becuri mai "tari"? Link to comment
dreaQ Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 oricat de bine reglat e un far sau cat de tare lumineaza nu poate sa iti "arate" gropile ca un proiector... <{POST_SNAPBACK}> Proiectoarele fiind de regula dispuse mai jos decat farurile nu cred ca iti arata gropile mai bine. La tico "bat" prea de jos si nu te ajuta la gropi. Asa cred poate ma insel Link to comment
tolin Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Se vede ca n-ai mers vreodata cu asa ceva. Link to comment
dreaQ Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Tocmai ca am mers. Recunosc nu cu tico cu proiectoare(am zis ca poate ma insel). Am mers cu un matiz care avea si nu am observat nici o diferenta- in cazul gropilor. Link to comment
Recommended Posts