Jump to content

Caroserie Matiz!

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Matiz SH din 1999, cred ca n-a vazut garaj, rugina la suduri tabla usile fata (pe interior), umflaturi mici de rugina sub vopsea praguri si aripa spate, punct de rugina stalp fata, vopsea sarita si rugina usoara in pasajul rotilor. Se impune o peticire. Sa raspunda cei cu masini mai vechi de 6...7 ani, chiar daca le vindeti, cineva le va cumpara, eu cred ca nimeni nu merge la programul rabla cu DW.

• 2 weeks later...

Domnilor am vazut Matizuri cu pragurile gaurite de rugina.Deci nu e vrajeala zvonul ca are tabla de 2 lei.Cum se poate lungii cat de cat viata caroseriei la Matiz?Sa nu uitam ca sunt Dacia 1300 de 35 de ani si au pragurile intacte. :uff:

Din 99 si pana in 08 mie imi dau 9 ani. Si vreau sa vad si eu dacia aia cu pragurile intacte dupa 35 de ani, la care nu s-a umblat ca o mananc! Las-o incolo de treaba, ai o masina cu garantie anticoroziune de 6 ani si o durata medie de utilizare de 10 ani, ce mai vrei? Intretineti-va masinile cum trebuie, spalati caroseria macar saptamanal, pe sub masina, spalati-o si iarna ca de la sarea de pe drum i se trage, mai aplicati si cate-o ceara, remediati loviturile si zgarieturile la timp, nu dupa ce a ruginit si n-o sa va rugineasca. Pe scurt: cum o intretii asa o ai!

Groasa sau subtire,imortant si tragic este ca masina de 5-6 ani cu pragurile gaurite nu prea e-n regula ma refer la Matiz bine-nteles :uff:

Nu rugineste o tabla tratata daca nu-i lovita si nu-i sare protectia. Teoria ta n-are vreun suport real. Nu mai asculta povesti daciote (tabla subtire rugineste mai repede, asta-i de Gazeta) si mai ales, nu le mai imprastia pe aici.

• 7 months later...

Hai mai, de ce sunteti rai? Eu zic sa incepem prin a il lamuri pe Ryco cand se foloseste "aceiasi" si cand "aceeasi" :-? Pe urma putem sa trecem la table... incepe primul care da mare sau dubla, da? :D