ROV Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Sunt al 3-lea proprietar al masinii din martie 2008. Primul fiind o unitate militara din Bucuresti pana in dec 2007. Masina avea 86300 km cand am luat-o iar acum are 98200 km. Nu am avut nici un feld e probleme tehnice cu ea, chiar m-a surprins placut fiabiliatea confortul si senzatia care o da masina cand o conduci. La o luna dupa ce am luat-o am montat o instalatie GPL marca BRC cu electronica Stag 100 apoi am facut o revizie generala a masinii impartita pe capitole (suspensie,directie,frane,motor+cutie,interior,exterior) tot ce nu era in regula a fost inlocuit numai cu piese de la producatori de top sau dupa caz cu piese originale Daewoo . Am instalat un kit xenon pe faza scurta , sistemul audio a fost schimbat respectiv alpine9835 in bord (dieci ovale pe spate si udimension elements comp pe fata, urmand in scurt timp un kicker de 20 cm in portbagaj) Masina este folosita exclusiv pentru treaba de zi cu zi. O sa revin cu completari pe masura ce proiectul avanseaza. Link to comment
Mengelaus Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Minunat arata masina .Foarte bine o prinde culoarea.Sa-ti traiasca si sa ai grija de ea. Link to comment
TBird Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Super arata, zici ca e masina de gangsteri... Ce zici vrei cielo al meu pe ea ? Maine ti-l dau... Link to comment
EM!L Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Faina, sa te bucuri de ea! Iti vazusem nr. in profil mai demult si ma miram zilele trecute, cand am vazut-o prin centru, de ce-mi parea cunoscut Link to comment
ROV Posted July 29, 2008 Author Share Posted July 29, 2008 Trebuie sa ii pun folie pe toate geamurile si trebuie deasemenea revopsita. Multumesc pentru aprecieri Link to comment
Salex Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Arata foarte bine asa cum e, de ce vrei sa o vospesti ? Link to comment
ROV Posted July 29, 2008 Author Share Posted July 29, 2008 (edited) pozele sunt inselatoare si in plus vreau sa ii trag un paintjob in stilul asta Edited July 29, 2008 by ROV Link to comment
andrei_xxl Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Ornamentul de la toba nu-si are locul pe o masina ca asta...parerea mea. Renunta la el si ia unul mai finut. In rest...superba. Am avut mereu o slabiciune pt Leganza, oftez in fiecare zi cand trec pe langa masina lui tiboasca Sa te poarte sanatos. Link to comment
ROV Posted July 29, 2008 Author Share Posted July 29, 2008 O sa-l schimb cu tot cu toba cand voi trece pe o borla de inox, cel mai probabil cand voi ajunge in Pitesti la borla sa scot catalizatorul, in viitorul f apropiat sper eu. Link to comment
mihai72ro Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Ce se mai aude cu paintjob-ul de care ziceai? Sunt curios sa vad cum este, ca ma gandesc si la sora ei geamana sa ii fac asa ceva. Link to comment
ROV Posted April 24, 2010 Author Share Posted April 24, 2010 I-am facut un polish profesional. E mai ok acum, insa nu cred ca nu scapa nevopsita. Intre timp i-am refacut motorul, plus cateva modificari iar acum urmeaza suspensia. Link to comment
mihai72ro Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Unde i-ai facut paintjob; imi poti spune ceva detalii; niste poze ceva... Multumesc. Link to comment
ROV Posted December 26, 2012 Author Share Posted December 26, 2012 La Costi in Bariera. Nu a iesit perfect insa cu un polish in primavara va fi chiar ok. Link to comment
Recommended Posts