argon Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Nu as pune nici la preturile astea de dumping piese 'de origine', cand se gasesc atatea piese de calitate. De exemplu..placute frana Ferodo 90 ron, garnituri gasesti orice Victor Reinz, rulment roaat Febi 120 ron...sunt mai scumpe, dar zic eu ca nici nu le schimbi asa des. Link to comment
marius.nita Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Cilindru ambreiaj Valeo 70 Ron Link to comment
marius.nita Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 (edited) Bolt mare usa - 4 ron bolt mic usa - 2 ron Cauciuc pedala - 4 ron Buson umplere ulei - 15 Ron Inscriptie portbagaj "ESPERO" -nepretuita - "Nu o au nici la fabrica." Edited January 7, 2011 by marius.nita Link to comment
marius.nita Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 semnal stanga fata - 66 Ron Link to comment
marius.nita Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 No-natie din pacate. Link to comment
argon Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Ma gandeam eu. Eu am luat cu 95 ron original, am umblat 80 de km dupa el in alt oras ca aici nu am gasit. Cele no name nu stau la linie cu farul, si se crapa si matuiesc in timp Link to comment
ing3r Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Mama cat ati dat pe o semnalizare! Eu dadusem acum cativa ani 45 lei, din magazin. No-name sau nu, toate se vor ingalbeni dupa o anumita perioada de timp. Nu va faceti iluzii ca sunt originale GM, chiar daca uneori au si holograma pe ambalaj. Preturile ar trebui sa se micsoreze odata cu trecerea timpului, nu sa creasca, desi, se pare, numai la noi e totul anapoda. Mai bine luati din dezmembrari, de multe ori gasiti piese sh mai bune decat cele noi . Link to comment
argon Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Cele originale nu ingalbenesc, si nu e vorba de cutia originala GM, ci de ce scrie in interiorul geamului, cum e lipita 'sticla'. Pe cele originale scrie sung san sau ceva de genul, cu de alea a venit din fabrica. Link to comment
sheriffu Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Salut ! A mai auzit careva pareri despre firma ANAM Koreea (parca asa ii spunea). Produce mai multe piese de schimb, filtre si alte cele. De exemplu, gasisem la un magazin niste fise pentru espero 1.5 dohc. Erau 67ron, dar nu auzisem de firma asta si nu le-am cumparat, chiar daca scria made in Koreea pe ele. In acest caz, m-ati sfatui sa merg tot pe Packard, avand in vedere bugetul de aprox. 80ron? Multumesc ! Link to comment
argon Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Usa Espero fata dreapta dezechipata(numai tabla) 900 ron. Traiasca RCA-ul. Link to comment
OmCret Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Salutare! Stiti unde as putea gasi un set de placute de frana mai ieftin de 85 de lei in Rm. Valcea sau Sibiu? Link to comment
marius.nita Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Pivoti- 70 Ron/buc Buton geam electric spate stanga- 40 Ron Link to comment
crysty2k Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 m-ar interesa cat costa un senzor abs dreapta fata+ suport senzor daewoo espero 1.5 Dohc 16v 1996, daca aveti un link ceva mi-ati fi de mare ajutor. Va multumesc! Link to comment
xdanraymondx Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Salutare ! stie cineva daca se gasesc praguri de espero Link to comment
nicumarian2002 Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Salutare ! stie cineva daca se gasesc praguri de espero Nu se gasesc, dar cu foarte putine modificari si cu oleaca de pricepere din partea tinichigiului se pot pune cele de Cielo... Link to comment
cararama Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 stie cineva niste dezmembrari pentru espero in iasi? M-ar interesa o aripa fata stanga si eventual prag (aflu zilele astea daca e nevoie si de el). Culoare masina: cenusiu ,adica la culoare e fix ca asta: la ce preturi m-as putea astepta? Link to comment
DanielMorosanu Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 (edited) salut vezi la luca ca sunt 2 espero la dezmembrat Edited August 30, 2011 by Salex citare inutila Link to comment
VAXXi Posted February 10, 2012 Author Share Posted February 10, 2012 Acest topic este dedicat actualizarii cu preturi la piese noi de Espero. Pentru anunturi de vanzare/cumparare, avem sectiunea Bursa. Link to comment
SiNnY Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Ma puteti ajuta si pe mine cu un numar de telefon de la magazinul apaca ?! Multumesc ! Link to comment
TanoG Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Uite 0744360570, dna Liliana. Link to comment
billysdg Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 Din 5 magazine vizitate in Ploiesti pe fosta str. 23 August, majoritatea aveau Kit distributie Contitech de la 315 Ron(magazin SC TINGEN COM SRL-0728 758837) cel mai bun pret pe acest kit. - Kit distributie Rulounds 260 Ron- mag Grondinis - curea distributie Contitech 37 Ron - mag Crest - curea distributie Gates 49 Ron - mag Crest - rola intinzatoare INA 165 Ron - mag Crest - Pompa apa Ruville 173 Ron - mag Crest - Pompa apa Road House 78 Ron mag Grondinis - Pompa apa Febi 140 Ron - mag Grondinis - Pompa apa Termotec 100 Ron - mag Grondinis - Garnitura Chiulasa 37 Ron nu mai stiu numele - mag Grondinis - Garnitura Chiulasa Reinz 85 Ron - mag Crest - Garnitura Chiulasa Reinz 72 Ron mag Tingen Com - Garnitura Chiulasa Elring 76 Ron - mag Crest Am rugamintea sa imi dea un sfat cineva mai priceput, ce sa aleg din cele de mai sus ma refer la marci? Link to comment
Geo_ZGA Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Curea Gates sau Conti, rola INA, pompa apa Hepu si garnitura chiulasa Victor Reinz. Daca totusi nu gasesti Hepu, ia pompa Ruville. Oricum, preturile sunt cam mari... mai cauta, orice magazin de piese auto , inclusiv online, iti poate aduce piese pe comanda a 2a zi. Link to comment
Dj_Dark Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 (edited) Mi e mi se par ok preturile, poate prea ok . La pompa apa merge si ruville, din alea 3, desi mi se apre scumpa, e cam 100 ron in general. Cureaua aia conti in schimb mi se pare extrem de ieftina (mai ieftina decat la importator), Gates-ul e cam 100 Ron la magazine in Buc, sa nu fie vre-o chinezarie ambele. Edited September 24, 2012 by Dj_Dark Link to comment
Geo_ZGA Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Atat am dat si eu pe curea Conti, in jur de 45 lei. E originala, ai vazut-o pe masina... Link to comment
Recommended Posts