Jump to content

PRETURI - Piese Espero

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Maner plastic portiera (GM# 96145141, "Handle-door outside", Genuine - M Daewoo Auto & Technology Co., Inchon 403-714, Korea :P ) - 29 RON.

Are si tija metalica pentru prinderea in mecanismul din portiera.

• 3 weeks later...

Braduti pentru mocheta din portbagaj (10), si braduti pentru fetele de usi (20) - total 35 RON. Urmeaza boxe fata si folie fonoabsorbanta :banana:

Library___2729.jpg

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Rulmenti spate 22RON bucata, la fel cu cei de Cielo.

Stie cineva cat sunt discurile de frana?

discuri frana 110 ron de espero, nu le-am vazut dar presupun ca sunt ventilate, calitativ nu stiu ce sa zic, nu prea m-am documentat...daca te intereseaza e un magazin micut pe langa titulescu nu stiu exact adresa, e o sectie de politie in apropiere. la acelasi magazin placute 120 ron set placute frana, 110 disc ambreiaj etc..

Acest topic este strict pentru a posta preturile pieselor la cumpararea lor. Nu puneti intrebari pe acest topic si nu deviati discutia.

• 2 weeks later...

Ulei Castrol TXT Softec (am gasit in final!!!! :banana: ) - 160 ron

Filtru Mann - 10ron

Lichid pentru flush - 15ron.

Manopera 20ron

:lavolan:

Am sa fac si o invatare IAC, apoi sa vedem diferenta cu interfata lui tyranus...

Cu stima,

Costel

Ulei Castrol TXT Softec (am gasit in final!!!! :banana: ) - 160 ron

Filtru Mann - 10ron

Lichid pentru flush - 15ron.

Manopera 20ron

Daca cumparai de la AMI Autocenter, economiseai 300000 (1.5 mil. uleiul + manopera gratuita). Exista si un topic pe tema asta, dar deh...

Pai, stiu... Dar la telefon nu au raspuns, iar eu stau la capatul opus al orasului. Plus ca de la job fac minim 45 minute pana acolo, si nu cred ca lucreaza dupa ora 18:00...

AM LUAT O MICA teapa, dar macar am pus ce trebuie...

Costel (cu stima, bineinteles!)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

as vrea sa stiu niste pretzuri la amortizoare espero, ceea ce am vazut in topic datau de prin 2004, cred ca s_au mai scumpit de atunci. Ce marca este recomandata? Espero e din 97 (daca are vreo importantza) Ca sa faca suspensiile mai trebuie sa iau si altceva in afara de amortizoare, ma refer la camasa aia sau stiu eu ce alte minuni. Multzumesc :osanale: