lucadorin Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Salut. Tocmai am cumparat un Spark 1l, cu inchidere centralizata cu telecomanda. Primele impresii ( la 70 km parcursi ) sunt OK. M-am programat la GTT pentru instalarea alarmei. Intrebari (inainte de a ajunge la ei in service): - de ce la ei alarma este cea mai ieftina ( 210 manopera + 226 alarma = 436) - la Radacini au cerut 650, la DiBas 850 iar la G&P 950 - toti spunandu-mi ca este un singur tip de alarma agreat de GM. - pe toti i-am intrebat daca se poate instala actuatorul pt ridicarea automata a geamurilor - numai cei de la GTT au spus ca se poate si ca ar costa 90 manopera + 70 actuatorul. Ceilalti au spus ba ca nu accepta GM, ba ca nu se poate dpdv tehnic. Care este adevarul? Multumesc. Link to comment
Mircea Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Ai grija cu alarma aia. Nu face mai nimic in afara de urlat cand deschizi o usa! Nu are senzor de soc, nu stie de intrat in masina, se poate sparge geamul si ea nu urla decat daca se deschide usa. Sfatul meu ar fi sa mergi la niste profesionisti in alarme si sa-ti pui o alarma cum trebuie, cu toate modulele pe care le vrei tu. Daca e bine montata nu va carai nimeni la garantie. Link to comment
RamboX Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 (edited) Eu mi-am cumparat o alarma K9Mundial 3 insa nu stiu daca trebuie sa cumpar si actuatorul din usa sofer,am inteles ca daca este cu 5 fire nu trebuie schimbat, am IC la cheie fara telecomanda, stie cineva? Am citit carnetul de garantie si nu scrie nicaeri de tipul alarmei ce poate fi montata doar ca trebuie montata in service autorizat GM stie cineva cam la ce bani ajunge oficial montajul unei alarme ? Edited August 30, 2008 by RamboX Link to comment
Recommended Posts