mcrusu Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 salut are cineva senzori de parcare montati pe woo?o aparut la noi in oras(cj)un nene care se da mare ca monteaza asa ceva la orice masina...dar m-ar interesa parerea cuiva care are .deci...? Link to comment
Vlad Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 nu am dar m-am interesat... se dau gauri in bara ca sa ii puna...sunt 2 modele: cel cu 2 sensori care doar piuie cand te aproprii la mai putin de x cm... de masina din spate si costa vreo 3 milioane si cel cu 4 sensori sau mai multi la care iti da si afisaj cu cati metrii,cm mai ai pana la masina din spate si costa 6 milioane...Am renuntat! Link to comment
iuzar Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Vlad, si la ce firma ai gasit oferta asta? Link to comment
khhamsin Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Incercati inainte de toate la Tornado, in Vitan. Link to comment
NFS Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Da' la semafor ce faci? Cind se apropie ala din spate mai tare??!?! Se apuca sa piuie?? Link to comment
mcrusu Posted January 21, 2005 Author Share Posted January 21, 2005 la noi in cj cel cu 2 senzori e 2 mil iar cel cu 4 e 2.5 mil Link to comment
VAXXi Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Da' la semafor ce faci? Cind se apropie ala din spate mai tare??!?! Se apuca sa piuie?? La semafor tu dai în marşarier ? Link to comment
NFS Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 )"> ... ce vaca sunt! da' n-am stiut ca se leaga pe marsharier! credeam ca sunt activi to'timpu'! Link to comment
hellcat Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 nu vad utilitatea acestor senzori si a pretului pe masura. e doar un punct de vedere. eu unul n-am resimtit nevoia unor asemenea senzori. mai bine investesti banii in altceva pt masina. Link to comment
khhamsin Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Adevarul e ca in fata blocului, printre masini, cine nu-si cunoaste dimensiunile masinii poate sa faca teste. Mai da cu spatele, mai se da jos, mai se uita. Intr-o zi de teste inveti sa parchezi si un camion la milimetru. Sunt utile totusi pentru obstacolele putin vizibile (cumnatul meu a luat un T de parcare in fund, pe care nu l-a vazut, evident). Link to comment
TYBY Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Cumnatul tau cred ca e ruda cu mine.Acelasi lucru l-am patit si eu.Cand am parcat masina am facut x manevre pentru a o incadra bine , insa cand am plecat din parcare am uitat de acel "T" si m-am suit pe el.Din categoria "ce vaca sunt". Link to comment
Satori Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 partea simpatica este ca T-eurile nu sunt intotdeauna depistate de senzori Link to comment
khhamsin Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Si eu cred ca-l depisteaza pe Teu doar daca bate in el... Cam nashpa ! Cumnatu' a luat atunci T-u' bine de tot, bara stabilizatoare indoita, spoilerul jos... Link to comment
VAXXi Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 T-urile nu sunt detectate, sunt prea înguste. E bună jucăria, gândiţi-vă că mai trec copii (mici de înălţime) sau oameni tâmpiţi prin spatele maşinii (oare ce naiba nu e clar că dai cu spatele, când sunt aprinse becurile albe, clipocesc semnalele şi ţiuie alarma ? ). Poate vă aduceţi aminte povestea (lui ... Liviu, parcă, de pe DaciaClub, cu moşuleţul tembel pe care l-a lovit tot aşa, dând cu spatele). Link to comment
millenium Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Suntem printre singurele firme importatoare directe de senzori de parcare din romania. pot sa va zic doar ata sistem cu trei senzori de parcare cu afisaj pe display lcd de marimea unui pachet de tigari care se lipeste pe bord il avem la un mil. patru sute, model de top. cel mai ieftin e 900.000 cu afisaj simplu.cat despre montaj ti pui singur acasa,kit de instalare complet. daca vreti detalii b55gdt@yahoo.com Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Intrebare intrebatoare: ce productie sunt senzorii? (marca ?) Link to comment
Satori Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 cum sa montezi acasa? nu trebuie gaurita bara? nu trebuie vopsiti senzorii in culoarea barii? cam mult de munca... Link to comment
mcrusu Posted January 25, 2005 Author Share Posted January 25, 2005 Suntem printre singurele firme importatoare directe de senzori de parcare din romania.pot sa va zic doar ata sistem cu trei senzori de parcare cu afisaj pe display lcd de marimea unui pachet de tigari care se lipeste pe bord il avem la un mil. patru sute, model de top. cel mai ieftin e 900.000 cu afisaj simplu.cat despre montaj ti pui singur acasa,kit de instalare complet. daca vreti detalii b55gdt@yahoo.com <{POST_SNAPBACK}> vrem mai multe detalii...eventual poze,de unde se pot achizitiona? Link to comment
millenium Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 o sa revin in cateva zile cu un site pentru voi unde veti gasi toate detaliile Link to comment
millenium Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 pentru senzori de parcare intrati pe www.senzoriparcare.go.ro siteul e inca in constructie dar va pute-ti face o idee de preturi si de cum arata produsele astept opinii pe forum sau mail Link to comment
savimbi Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Am intrat pe site si mi s-a parut foarte interesant. Eu sigur voi fi unul dintre clienti dar asta numai dupa ce ma intorc in tara. Nu de alta dar vreau sa-mi ajut sotia sa parcheze mai usor in zonele mai greu accesibile si la urma urmei recunosc ca si mie imi va fi de folos. Preturile nu sunt mari. Link to comment
ovi_jer Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Banuiesc ca vine alta oglinda prinsa cu un suport sau cleme peste cea veche. Astazi am montat eu la un vecin pe o astra g modelul cu display lcd cumparat de la acesti baieti.A durat vreo 2 ore montarea singurul lucru ramas nefacut find vopsirea senzorilor. Link to comment
Satori Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 asa este, am aflat si eu intre timp. Link to comment
dinoc Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Am eu montat pe Nubira II senzor de parcare (cu 4 senzori , display cu leduri ) . Se numeste ThirdEye si mi-a fost montat de dealer (Radacini) - inainte de a lua masina de la ei. Pot sa spun ca sunt foarte utili pt parcare (mai ales ca eram si in perioada cand incepeam sa-mi cunosc masina ) . poti sa te bagi la parcari in locuri stramte fara probleme (nu mai ai nevoie de ajutor sa sa te lipesti cu masina de bara celuilalt). Din punctul meu de vedere acest sistem ar trebui sa fie standard pe orice masina. Link to comment
Recommended Posts