loner Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Halal primire, n-am ce sa spun! Inteleg sa nu va convina avatarul, (desi la studentul cu GPL am vazut ca se poate si animatie), dar nu inteleg de ce ati inchis topicul! in loc de sugestii, a fost inchis! daca nu era la rubrica corespunzatoare se putea muta, nu inchide! Toate cele bune! Link to comment
EM!L Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Deh, si pe forum comitetul de primire e in vacanta (eu nici nu fac parte din comitet si nici vacanta n-am... sunt restantier). Primirea ti s-a facut cand ai fost de acord cu Regulamentul (inclusiv art. 2.4 si 2.8 ) Daca ai fi folosit Search-ul ai fi vazut ca intrebarile tale aveau raspuns in topicuri deja deschise (unele din topicuri ti-au fost indicate). Daca ai neclaritati cu privire la sensul cuvintelor incearca un search pe dexonline (animat / animatie ). Toate cele bune! Link to comment
Abram Burel Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Sa inteleg ca e vorba de masina lui in... pana mea?! Ce de oameni suparati pe lumea asta Link to comment
tolin Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Ce vrei domnle, generatia write-only, niciunul nu mai citeste, macar Regulamentul de functionare. Toti au impresia ca aici este un service gratuit la dispozitia lor, deschis 24h din 24. Despre relatiile cu o comunitate am senzatia ca au lipsit primii 7 ani de-acasa. Link to comment
Tommy Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Halal primire, n-am ce sa spun! Domnu' Diaconescu.. haideti odata cu covorul rosu .. Domnu' Diaconescu Haideti cu sampania ca berea e rasuflata. Link to comment
Recommended Posts