sebian Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Salutare! In urmatoarea perioada va trebui sa fac cateva vizite, in scop de business, prin mai multe tari europene. Daca in cazul tarilor membre UE stiu ce imi trebuie, pasaport / buletin, in cazul tarilor non-UE habar n-am. Ma intereseaza in special regimul vizelor in Elvetia, Ucraina si Georgia, daca stie cineva. Multam. "> Link to comment
VFX Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Elvetia Ucraina Georgia Drum Bun! Link to comment
sebian Posted July 31, 2008 Author Share Posted July 31, 2008 Multam mult. Foarte "incurajator" ce scrie pe pagina MAE de Ucraina si Georgia Link to comment
VFX Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 ... Foarte "incurajator" ... Aici nu te mai pot ajuta... Link to comment
tolin Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Suna a pedeapsa vizitele acestea, chiar si cea din Elvetia. Link to comment
laurentziu83 Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 (edited) In Ucraina, daca ai fost talharit, cica sa te adresezi autoritatilor grecesti. Pentru Moldova si Ucraina, nu ai nevoie de viza, treci doar cu pasaportul. Cand am trecut la moldoveni, s-au uitat sumar in portbagaj si in masina si gata, bine, nici n-aveam nimic de ascuns. Tot pentru Ucraina, poti sa intri pe http://skywalker.ablog.ro daca vrei sa vizitezi Cernobil-ul, e la doar 100 de km de Kiev. Edited July 31, 2008 by laurentziu83 Link to comment
tolin Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 (edited) In Ucraina se intra, doar, cu pasaportul si iese fara ... Edited July 31, 2008 by tolin Link to comment
sebian Posted August 1, 2008 Author Share Posted August 1, 2008 Suna a pedeapsa vizitele acestea, chiar si cea din Elvetia. Ehhhh, mai sunt si Franta, Spania, Bulgaria...cred ca si Albania Link to comment
tolin Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 In Albania sa mergi fara ceas, pana si Bush s-a intors de acolo fara. Link to comment
sebian Posted August 8, 2008 Author Share Posted August 8, 2008 Tot pentru Ucraina, poti sa intri pe http://skywalker.ablog.ro daca vrei sa vizitezi Cernobil-ul, e la doar 100 de km de Kiev. Merg in Odessa, nu in Kiev ...si daca raman fara pasaport ma intorc cu barca, pe mare Link to comment
tolin Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Eu zic s-o iei prin Georgia, de azi dimineata a devenit palpitant pe acolo. Link to comment
sebian Posted August 8, 2008 Author Share Posted August 8, 2008 Pai si in Tbilisi trebuie sa ajung...Mi-o zis ceva Immortales de ce se intampla in Georgia, dar i se cam impleticea limba din lipsa de cafea, si nu am inteles mai nimic. Link to comment
tolin Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Eh, un fleac, i-au ciuruit ... rusii Putin. Link to comment
laurentziu83 Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 (edited) Sebian, daca mergi la Odessa, sa treci si pe la mine un pic, e aproape, doar 250 de km. Am sa ajung si eu pe la Odessa, pe la anu', singurul impediment e ca n-am terminat leasingul la Clio si nu pot sa ies in Ucraina cu el. Edited August 8, 2008 by laurentziu83 Link to comment
sebian Posted August 11, 2008 Author Share Posted August 11, 2008 Deocamdata shed mumos acasa, mi s-a luat de Tbilisi si Odessa, mai ales ca azi dimineata s-au bagat si ucrainienii sa joace tzurca cu rusii, i-au amenintat ca le blocheaza flota din Marea Neagra... Hell, this is fun Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 N-avea Basescu dreptate cu importanta geostrategica a baltocii asteia de la noi? Link to comment
Recommended Posts