Jump to content

Respectam Limitele De Viteza ?

Limitele de viteza  

144 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Eu merg legal pana la proba contrarie. Viteza maxima este de 130, da? Cum se stabileste aceasta viteza conform legii? Unde zice ca "dupa vitezometru"? Vitezometrul de pe masina nu e un instrument de masura certificat. Daca ar fi asa ar trebui sa mergem in fiecare an cu el la emtrologie.

Daca ei nu folosesc radarul conform legii eu nu merg cu viteza "ilegala".

PS: Acum o ora pe DN1 statea Seatul albastru cu radarul indreptat perpendicular pe drum. Cand vedeau pe cineva venind mai tare il indreptau inspre el.

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Toate chestiile astea dupa treaba de la Urziceni, si tot dupa treaba de la Urziceni vor sa inlocuiasca radarele.

Care-i treaba de la Urziceni ?

In afara tarii de frica amenzilor mari am mers cat se poate de legal

In tara adeseori ciupesc un 20km/h peste viteza legala in localitati iar in afara acestora ceva mai mult, dar detectorul e cel mai bun prieten de drum

prin oras eu cu 15 km/h in plus pe unde se poate iar in afara prin localitati 110-120km/h iar in afara acestora 150km/h. drumul cel mai des facut bucuresti-piatra neamt. slava domnului ca e drumu f bun si larg. record ca timp cu tot cu iesire din bucuresti 4 ore buc-piatra neamt. :mrgreen:

masina o skoda octavia

si normal cu detector radar cobra :)

iar cu celala masina, cielo, nu prea a iesit saraca din oras dar pe unde merge merge :)

Edited by raresvintea
  • 3 weeks later...

Am vizitat Litoralul si am intilnit o noua tactica a politiei din Ialomita referitoare la radare . Radarul amplasat pe trepied si chiar pe un scaun !! si pus la un unghi fata de suprafata soselei asa incit detectorul a reactionat foarte tirziu . Si mai era ceva , era reglat la putere mai mica . (Daca inainte sesiza la distanta de 400-500 m si indicatie de putere ajungea la 5 (din 8) , acum distanta 50-80 m si puterea semnalului la 4 cu crestere foarte rapida (si nu aveam peste viteza legala !)) :-L

• 1 month later...

In afara bucurestiului da.La ce accidente vad din cauza depasirilor si chesti de gen, am pe constiinta mereu, si merg lejer ca nu ma grabeste nimeni.Oricum daca merg cu viteza cu care trebuie, intarzi max 10-15 min la 70-80 km facuti.Ideea e ca la viteza aia franez foarte rar.Asta pe drumurile inafara care le fac si la orele/zilele care le fac.

In oras mai ciupesc 10-20 km/h pe strazi unde nu sunt masini sau la departare mare de ele.