Zmeul cel rau Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Eu merg legal pana la proba contrarie. Viteza maxima este de 130, da? Cum se stabileste aceasta viteza conform legii? Unde zice ca "dupa vitezometru"? Vitezometrul de pe masina nu e un instrument de masura certificat. Daca ar fi asa ar trebui sa mergem in fiecare an cu el la emtrologie. Daca ei nu folosesc radarul conform legii eu nu merg cu viteza "ilegala". PS: Acum o ora pe DN1 statea Seatul albastru cu radarul indreptat perpendicular pe drum. Cand vedeau pe cineva venind mai tare il indreptau inspre el. Link to comment
VAXXi Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Toate chestiile astea dupa treaba de la Urziceni, si tot dupa treaba de la Urziceni vor sa inlocuiasca radarele. Care-i treaba de la Urziceni ? Link to comment
kornelush Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=23969 Link to comment
puchi Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 CAND? 31-07-2008 Intre Urziceni si Slobozia Link to comment
Englishman Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Nu. ( raspuns la intrebarea-titlu) "> Link to comment
zack Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 La a 2-a intrebare cred ca ar fi bine venita pentru foarte multi optiunea : Nu am, dar as vrea sa imi cumpar unul. Link to comment
uskt2005 Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 In afara tarii de frica amenzilor mari am mers cat se poate de legal In tara adeseori ciupesc un 20km/h peste viteza legala in localitati iar in afara acestora ceva mai mult, dar detectorul e cel mai bun prieten de drum Link to comment
Alezz Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Nu mai spune asa ceva aici ca esti considerat criminal in serie Link to comment
raresvintea Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 (edited) prin oras eu cu 15 km/h in plus pe unde se poate iar in afara prin localitati 110-120km/h iar in afara acestora 150km/h. drumul cel mai des facut bucuresti-piatra neamt. slava domnului ca e drumu f bun si larg. record ca timp cu tot cu iesire din bucuresti 4 ore buc-piatra neamt. masina o skoda octavia si normal cu detector radar cobra iar cu celala masina, cielo, nu prea a iesit saraca din oras dar pe unde merge merge Edited August 23, 2008 by raresvintea Link to comment
laurentziu83 Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Nu mai spune asa ceva aici ca esti considerat criminal in serie De parca te intereseaza parerea cuiva despre stilul tau de condus. Orice s-ar spune pe aici, toti conducem dupa cum ne place. Link to comment
tolin Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 De aceea se si spune: "... mintea romanului cea de pe urma ..." Link to comment
mx81 Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Am vizitat Litoralul si am intilnit o noua tactica a politiei din Ialomita referitoare la radare . Radarul amplasat pe trepied si chiar pe un scaun !! si pus la un unghi fata de suprafata soselei asa incit detectorul a reactionat foarte tirziu . Si mai era ceva , era reglat la putere mai mica . (Daca inainte sesiza la distanta de 400-500 m si indicatie de putere ajungea la 5 (din 8) , acum distanta 50-80 m si puterea semnalului la 4 cu crestere foarte rapida (si nu aveam peste viteza legala !)) Link to comment
crystygye Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 In afara bucurestiului da.La ce accidente vad din cauza depasirilor si chesti de gen, am pe constiinta mereu, si merg lejer ca nu ma grabeste nimeni.Oricum daca merg cu viteza cu care trebuie, intarzi max 10-15 min la 70-80 km facuti.Ideea e ca la viteza aia franez foarte rar.Asta pe drumurile inafara care le fac si la orele/zilele care le fac. In oras mai ciupesc 10-20 km/h pe strazi unde nu sunt masini sau la departare mare de ele. Link to comment
Recommended Posts