maryx14 Posted August 2, 2008 Share Posted August 2, 2008 Cutie automata; 4 geamuri electrice;oglinzi incalzite , servo directie; aer conditionat; xenon; inchidere alarma; ,senzori de parcare,jante aliaj pe 15folie geamuri cu autorizatie,GPL omologat trecut in carte+o cutie automata de rezerva functionabila ca bonus...Masina arata si functioneaza impecabil...4000EUR 0726423103 Link to comment
Cumnatu Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 N-ai zis din ce an si cati km are. Oricum, suna la 0765512345 = Cornel ( e samsar ) si o sa aflii cam cat iti ofera pe el. Din pacate lumea fuge rau de Cielo hidramat ( si mai tare fuge de espero hidramat ). Cornel e ok, un samsar ok daca tu esti vanzatorul OK in sensul ca NU ia cazaturi sa le masluiasca, ia doar masini relativ ok si isi mai pune si el ceva. Din cate stiu ( avea si @balky un u de vanzare samd ) din pacate pe la 2800-3100 o sa gasesti cumparatori. MAXIM. Din pacate asta e piata. Indiferent cat de "perfecta" e masina. Din pacate. Link to comment
maryx14 Posted August 9, 2008 Author Share Posted August 9, 2008 (edited) Masina e tipla frate s-au bagat multi bani in ea eu nu sunt samsar o am de 2 ani nu ma grabesc chiar asa de rau sa o dau are 120 000 Km an 96 si crede-ma k ma disperat lumea dar numai la variante...in fine ms pt sfatul cu samsaru... Edited August 9, 2008 by maryx14 Link to comment
maryx14 Posted October 17, 2008 Author Share Posted October 17, 2008 UP 3000 nediscutabil... Link to comment
Recommended Posts