Jump to content

Torpedou suplimentar

Recommended Posts

Ok, am inteles ca ai terminat cu glumele dar tot nu vad ce legatura are primul link "VEZI LINKU' " care te invata o alta modalitate de a dezbraca o femeie cu gheata din torpedou :P

pai, femeia este motivul incalzirii pentru a creea nevoia de gheata.. altfel de ce sa o mai producem? :spumelagura: :thumbl: <ps. e marfa emoticonu' ala de vorbeste mult si chinuit de apasat.. o fi stresat probabil ca nu a gasit fulgi de facut gheata???>

• 2 weeks later...
  • 3 months later...

S-au mai inventat magazine de genul: Hornbach, Praktiker, etc.. mai stiu un depozit de mobila care e in Drumul Taberii, de la sensul girator Cora catre Bd. Brasov, e o benzinarie MOL pe stanga si in spate e un hangar mare, alb, de e depozit de mobila si furnituri pe-acolo (am avut treaba pentru mobila de bucatarie pe-acolo si am vazut).

apropos, sunt niste sine glisante care plimba pe ele o tija. post-12538-1227711944_thumb.jpg

Ma gandesc ca ar fi mai bune acestea decat balamalele aruncatoare.. se pot pune balamale simple ca sa tina capacul, iar tija pe piston sa ridice in sus, pentru deschidere..

• 3 months later...
  • 1 year later...

Salutare tuturor...cei care sunt interesati de balama o puteti gasi in praktiker cu dor 8 lei,sunt 2 modele una mai mare si una mai mik...eu cel putin mi am luat una mik si abia astept sa vin cu niste poze mai provocatoare...bafta tuturor celor care aveti tupeul sa incercati

• 3 weeks later...

E buna ideea cu balalmalele de laptop doar ca nu tin lipite.Rasina epoxidica nu adera la plasticul din vare este facut bordul.Din pacate cam nici un adeziv nu prea tine.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

e super.

Pe mine ma bate gandul sa fac si eu, insa nu prea am timp de bricolat.

Cand aveam supernova i-am facut tot felul de imbunatatiri proprii, dar atunci nu aveam 2 servicii...

Edited by iuliutz
  • 1 month later...

Eu am "inserat" in peisaj juma de lighean din plastic, cumparat cu 5 ron.Balamaua e din mai multe(3).Capacul nu sta deschis din proprie initiativa, trebuie ajutat :)

Buna idee,

L-ai ncalzit ca sa se muleze?

Poti sune cum ai procedat?

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

e uite tuningul asta am vrut de mult sa il fac si nu am gasit timp si rabdare .

am vazut la cineva realizat un astfel de torpedou intrun mod foarte ingenios - cutia a fost realizata din imbracamintea unui far de dacie (nu stiu exact cum) si deschiderea era legata la butonul care regleaza recircularea aerului (in modul inchis era pe recirculare daca trageai brusc se deschidea torpedoul , daca trageai normal nu afecta deschiderea torpedoului )

pana la urma care e solutia cea mai eficienta balama mobila / toarta de galetusa , cutie de lemn mochetata / lighean incalzit , sistem de inchidere cu arc / magnet ?

pot sa vad la o intalnire un astfel de torpedou ?

P.S. eu am cam stricat placa respectiva care acopera airbagul prin lipirea unui tel holder - pot sa o gasesc de cumparat ? aveti idee de unde si cat costa ?

Edited by EM!L
Foloseşte majusculele acolo unde se impun.