augustinionut Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Cu ce ai prins suportul telefon? Link to comment
sami Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 initial cu banda dubluadeziva dar a cazut si apoi am folosit Poxipol . mai am un suport de carnetel lipit cu Picatura (nu ma intrebati de ce l-am lipit ) Link to comment
augustinionut Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 L-ai lipit de volan. Crezi ca nu reusesti sa indepartezi adezivul de pe capacul airbag? Dai cu smirghel, apoi bagi o folie neagra sau imbraci in piele. Sau il vopsesti ca la carte (primer,alea alea.) Link to comment
sami Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 nu de volan tot pe acel capac de airbag vroiam sa evit improvizatiile si sa gasesc un capac la dezmembrari sau in magazin la un pret rezonabil Link to comment
augustinionut Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 La dezmembrari il vand cu tot cu bord. Ca piesa de schimb, nu stiu sa gasesti. Si sa ai grija ca sunt 2 tipuri de capace, mai mari si oleaca mai mici. Eu aqm cumparat de la un amic , dar e oleaca mai mare. Daca gasesti mai mic, facem schimb Link to comment
sami Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 am gasit capacul de air bag la KING cu 25 de lei pe comanda dar nu stie daca e mic sau mare Link to comment
sami Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Poze torpedou Continuare poze imi place mult torpedoul creat de romulus , putem comenta putin ideea lui , eventual pararea autorului o schita ceva de la autor sau de la cine a inteles despre ce e vorba e bine venita Link to comment
calinjack Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Bravo pt torpedou da'esti cel mai prost fotograf Link to comment
Recommended Posts