Jump to content

Lacetti Wtcc Sedan - Ala De La Mall Din Tm

Recommended Posts

La cererea colegilor forumisti detalii:

Eu am achizitionat masina un pic mai ciudat decat ceilalti romani de rand (probabil si oameni) si anume fiind angajat la o companie din automotive am un anume discount. asa ca am sunat la un nr de telefon de la GM (ceva de prin ungaria) unde foarte amabili m-au ajutat sa gasesc un dealer si o oferta care sa mi se potriveasca. Cam intr-o ora m-au sunat cei de la delaer - cu oferta 13-14% discount pentru tot. (apropo de asta m-am indragostit de relatiile cu clientii de la GM).

Si asa m-am gandit ca nu ar fi rau sa imi iau masina. Eu vazusem initial WTCC-ul ala albastru de la mall (hatchback) si la ala imi statea gandul. Numai ca... Am aranjat o intalnire la Autoglobus si acolo am vazut-o statea in showroom (o fost la prima vedere). Facut un testdrive cu Sedand de la lacetti si placut mult de tot. Trecut prin multe si pana la urma ... vineri 01.08.2008 devenit fericitul proprietar al Lacetilului sedan wtcc negru :D .

Va rog sa tineti cont ca am carnet de 7 luni si pana acum am numai 60000 de km asa ca nu is nu stiu ce expert. Mai am un logan de la servici de 1.5 D si am mai avut pana acum un fiesta (1000km condusi) , focus (500 km ), dacia 1300 ( 10 km), si o solenza (400 km) restul toti cu logan.

Stiind ce se spune despre ea (lacetti) am avut senzatia de retinere chiar si dupa ce am ridicat-o de la delaer (ca nu are comp de bord, ca nush ce ... bla bla bla) ei bine masina asta mi se muleaza cel ma bine pe personalitatea mea... este incredibiladirectia, franele, sistemul audio (ii blackpunct- ul ), comenzile pe volan is iarasi ok . Asta ii cem i-a placut sa nu mai vb racirea din torpedo si alte cele. Dar tinuta de drum pentru masina asta este incredibila(a se citi banii astia). Am gentile din aliaj - dupa cum se vede din pozele date de voi - o sa pun si eu cateva cand am 10 minute - si arata excelent. Si masina chiar atrage privirile (poate oi fi eu nebun). un amanunt amuzant - luni am fost pana la lugoj prin buzias, si datorita unui accident a trebuit sa o iau pe un drum laturalnic - garda la sol a fost ok - nu am avut nici o problema- am si mers ca melcul numa - dar nu a harsait nimic. (desi masina a fost lasata 30 de mm din kit(de fata) plus scaderea gardei din adaugaea pragurilor. iar masina cu insertiile cromate arata super ok . Atat decoamdata joi/vineri merg sa imi puna senzorul de parcare si alarma :D

In primul rand sa stapanesti sanatos si fara evenimente masina.

Acest topic se vrea unul de descriere a masinii tale? Daca da, trebuia bagat la sectiunea "masina mea" :) Adica aici.

Edited by ZeNeSeu
Va rog sa tineti cont ca am carnet de 7 luni si pana acum am numai 60000 de km...

Haidi bre ca-i bine ;) (nu ca as fi bun de exemplu/etalon, dar eu fac ~50k pe an :) ).

Sa te bucuri de ea fara probleme :thumbl:

Edited by EM!L

Să creşti mare! Eu sunt mai mic decat tine

E o masina foarte faina, iar fata de restul masinilor cu care spui ca ai mers... e cu 10 clase mai sus :D

P.S Nu mai cita mesajul anterior (se subintelege cui raspunzi), foloseste ADDREPLY sau FASTREPLY (din josul paginii)

Va rog sa tineti cont ca am carnet de 7 luni si pana acum am numai 60000 de km asa ca nu is nu stiu ce expert...

Ai pus cumva un 0 in plus ?.... E foarte multtt 60.000 km in 7 luni ...

Edited by Razv

din pacate nu fac cel putin 2000 pe sapt

O amanunt legat de izolarea fonica: azi si luni am luat niste pasageri sa vad cum se misca masina plina... si surpriza dupa vre-o 35 de km au adormit. interesant amanunt. eu unu mi se intampla la stop sa deschid geamul sa vad daca nu mi-a murit motorul - inca nu m-am obisnuit... a si sa nu uit am primit un comentariu de genul ca de banii de care ti-ai luat tu lacetii imi iau eu octavia si mai dotata ... yeah right in ce lume?

In alta :) ) Aceleasi comentarii le-am primit si eu. Arata-le dimensiunile masinii cand si-or lua Octavia. Lacetti e mai mare decat octavia (mai lunga si mai lata) iar portbagajul este mai mic => spatiul pentru pasageri mai mare.

In plus Octavia la 13000 nu prea gasesti cu jante de aliaj sau full electric dar ma rog unii cred ca tot ce zboara se manaca... ca sa nu mai vorbim de discutii de genul mama ce bmw imi luam de banii aia... bineinteles persoana cu care vorbeam avea breton, tricou mulat si alte accesorii (ahh si sa nu uit conduce o dacie "tunata")

din pacate nu fac cel putin 2000 pe sapt

O amanunt legat de izolarea fonica: azi si luni am luat niste pasageri sa vad cum se misca masina plina... si surpriza dupa vre-o 35 de km au adormit. interesant amanunt. eu unu mi se intampla la stop sa deschid geamul sa vad daca nu mi-a murit motorul - inca nu m-am obisnuit... a si sa nu uit am primit un comentariu de genul ca de banii de care ti-ai luat tu lacetii imi iau eu octavia si mai dotata ... yeah right in ce lume?

:) ) Cunosc senzatia..a mea are acum deja 21000km..si motorul nu mai e la fel de silentios. Ai sa vezi ca in timp o sa fie putin mai zgomotos, cel putin la relanti.

Sa o stapanesti sanatos si sa te poarte cu placere si fara incidente! :P

• 2 weeks later...
... ca sa nu mai vorbim de discutii de genul mama ce bmw imi luam de banii aia... bineinteles persoana cu care vorbeam avea breton, tricou mulat si alte accesorii (ahh si sa nu uit conduce o dacie "tunata")

Te respect ptr. felul in care gandesti. Decat vreo ruptura de prin afara, mai bine una mai slabuta dar noua. Nu zic ca lacetti ar fi slabuta :P , ziceam in general. Asteptam cu interes poze!

Sa o stapenesti sanatos si cat mai multi km fara nici un fel de incident! Si inca ceva... am zis de poze? :P

Edited by banzay