VAXXi Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Nisipuri: 38 - 48 (4*)Albena: 45 (3*) - 57 (4*) Preturi in EUR pe persoana pe zi/noapte Astea-s preturi mai de sezon, weekendul 19-21 e in ultimul segment de sezon, mai mult de 30 euro/noapte nu cred ca va costa. Link to comment
iulia Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 (edited) A, nu, nici pe departe nu sunt tarife asa de mari. Eu am fost la mare pana ieri seara si maine ajung la birou sa vad raspunsurile, ca am scris de pe adresa de serviciu si la astia n-am webmail. Dar orientativ, puteti vedea aici cam pe unde se invart preturile. Asta e o oferta de genul ce am cerut eu; acum sa vedem care e oferta pentru grup si unde mai au locuri. Pe site-ul asta sunt mai multe oferte bune, mie mi s-a parut interesanta asta, la 4 * Edited August 17, 2008 by iulia Link to comment
iulia Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 A venit si prima oferta demna de luat in considerare, la pretul de 22 de euro/persoana, noapte - demipensiune. Mai asteptam, mai cautam... Buna ziua, In urma cererii dumneavoastra va trimit oferta de cazare din Bulgaria - Nisipurile de Aur. Hotel Ambasador 3* Hotelul se afla in partea de sud a statiunii, aproape de plaja (50 m). Facilitati : * restaurant in aer liber * restaurant interior * cocktail bar la piscine * lobby bar * club de noapte * coafor * magazine * exchange office * farmacie * parcare * tratament cu echipament modern si facilitati hidroterapeutice * centrul ofera peste 100 de tipuri de servicii medicale si programe: artrita, artroza, stress, boli ale aparatului respirator : faringita cronica, bronsita, astm * programe de animatie: animatie de zi - activitati sportive - excursii - animatie nocturna - club pentru copii Perioada : 19.09 - 21.08.2008 ( 2 nopti) Loc in camera dubla : 22 euro/pers cu demiepnsiune. Taxa statiune : 6 euro/pers/sejur si 3 euro/copil/sejur Daca doriti sa facem rezervare , astept sa mi trimiteti numele complete ale persoanelor , plata se face in euro sau lei la cursul Raiffeisen + 2% risc valutar, prin banca sau veniti la agentie. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati. O zi buna. Mai jos sint pozele trimise de ei. Si asta e harta Nisipurilor - in doua variante, care va place mai mult. Link to comment
Abram Burel Posted August 18, 2008 Author Share Posted August 18, 2008 Mama, ce camera de hotel ceausist Pai, parca era vorba ca pe la bulgari joci ping-pong in camera... Link to comment
ileana Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Lasa bre, ca sunt strategic puse paturile alea. Nu ai unde sa cazi dimineata, cand mersu-i leganat si privirea incetosata. Doar stii ca multi suferim de ameteli in diminetile superbe de la intalniri! Link to comment
VFX Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Asa tare e aerul la bulgari? Hmmm... Link to comment
laurentziu83 Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Asa tare e aerul la bulgari?Hmmm... La bulgari, la Costinesti, la Lepsa, la Bicaz... Link to comment
VFX Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Deci nu e nici de la briza marii... Link to comment
elprypas Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Eu oricum merg, fie si cu cortul. > mai tine 2 locuri si pentru noi...probabil La bulgari, la Costinesti, la Lepsa, la Bicaz... mai ales pentru unii > la foc de tabara pana pe la 6 dimineata Deci nu e nici de la briza marii... nu nu e de la apa de foc in combinatie cu alte substante Link to comment
laurentziu83 Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 (edited) ("> ...6 dimineata... Edited August 18, 2008 by laurentziu83 Link to comment
iulia Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 (edited) Mama, ce camera de hotel ceausist Pai, parca era vorba ca pe la bulgari joci ping-pong in camera... Pai deh, asta e varianta ieftina, la 22 euro pe noapte de persoana . Mai avem si mai scumpe, pentru toate buzunarele. Are si Vaxxi cateva, o sa le dezvaluie la timpul potrivit, pentru ca scumpul nostru admin a fost de acord sa preia aceasta sarcina ingrata a organizarii si sa continuie munca de research avand in vedere ca eu plec din tara peste 2 zile. Pana una-alta, uite o oferta care mie personal imi place. E vorba de hotelul Central, de 4*. HOTEL DESCRIPTION Hotel CENTRAL, Golden Sands, Bulgaria is a modern, multi-functional, 4 * star complex with a fresh new look and design. It is situated in the central part of the resort at a convenient and easy-accessible spot and offers all the necessary facilities for a great holiday at the seaside. Hotel CENTRAL offers: Rooms on 6 floor with 2 elevators, with a sea or park view All rooms are with balcony, bathtub, air-conditioner, telephone, Cable TV, internet, small fridge Reception with safety deposit boxes Lobby bar Restaurant with a summer terrace Swimming-pool with children’s corner Shop Beauty parlour with Hairdresser’s and Massage, Medical center Fitness Conference hall Underground parking ALL INCLUSIVE: • Breakfast 7.30 - 10.00 • Lunch 12.00 – 14.00 • Dinner 18.00 – 20.00 • Snacks: 11.00 – 12.00 h (ice-cream and non-alcohol drinks) • Cake & Coffee: 15.00-17.00 (sandwiches, sweets, coffee) • Drinks: 11.00 – 22.00 local alcohol and non-alcohol drinks, draft beer Atasat e documentul pe care mi l-au trimis, cu pozele hotelului si cel cu tarifele. In perioada de care vorbim se aplica tariful de 29 euro/persoana/noapte. L.E. Hai ca tot scriu numai eu pe-aici, continui Am primit in final o super oferta pentru asta de 4*, 23 euro de persoana pe noapte. La pretul asta eu nici nu m-as mai gandi sa nu merg acolo, e mai buna oferta asta si decat cea de la Albena de anul trecut, iar Nisipurile sunt mai scumpe. Vi-l recomand pentru ca eu...dupa atata bataie de cap...n-o sa mai vin . Continua Vaxxi. Have fun! Hotel_Central_Pictures.doc Hotel_central_Tarife.xls Hotel_central_Tarife___grup.xls Edited August 19, 2008 by iulia Link to comment
elprypas Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 pana la urma ne da cineva termene? ceva? Link to comment
Wolfman Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 iti dau eu unul, daca tii neaparat ! Link to comment
VAXXi Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Vin in curand si termene... am preluat stafeta Link to comment
Ami Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 iti dau eu unul, daca tii neaparat ! Si cand se implineste termenul ce trebuie sa faca? Link to comment
Wolfman Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Sa se insoare, ofcourse! Nu stii ca m-a pus nas din oficiu? Link to comment
ileana Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Deci daca ajung si eu, sa iau esarfa? Link to comment
Wolfman Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 mai bine pregateste-te sa prinzi buchetul Link to comment
MCojo Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Te bagi nas si la ea? ... Stii cum e cu fina... Link to comment
Wolfman Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 (edited) Daca-i musai, cu placere - ca si cu pripasu'. Intai sa prinda Ilenuta buchetu' si mai vedem... De fapt Razvan a anuntat ca se insoara toamna viitoare, poate-o face la all inclusive la bulgari. Uite-asa e rost de inc-o intalnire nationala! Edited August 21, 2008 by Wolfman Link to comment
elprypas Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 stii ca nu e o idee rea?? o nunta ca in poveste de 3 zile si 3 nopti ) inca nu dezvalui nimic despre detalii ramane o surpriza iti dau eu unul, daca tii neaparat ! eu tot astept termenul dar vad ca nu vine ) ... > Link to comment
laurentziu83 Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 (edited) Poate nu, unde e nunta e loc si de dat daru'. Edited August 23, 2008 by laurentziu83 Link to comment
elprypas Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 a zis cineva ceva de dar? sau de nunta convetionala? Link to comment
VAXXi Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 1. VAXXi2. Wolfman + staff, doua camere duble, 19-22 (trei zile cazare) 3. RaZoR... 4. Xenna + 1 5. Laurentziu83 6. Printzy (probabil +1) 7. VFX (probabil +1) 8. Ami (poate +1) 9. Zmeul cel rau + staff Bun, deci reiau ultima lista. Ramane hotelul Central, are cea mai buna oferta din tot ce-am primit. Asadar, detalii: - 4 stele, all inclusive, aer conditionat, balcon, cablu tv, internet, frigider; bar, restaurant cu terasa, piscina cu loc pt. copii, magazin, fitness, centru medical, parcare subterana - all inclusive: mic dejun 7:30-10:00, pranz 12:00-14:00, cina 18:00-20:00, gustari 11:00-12:00, prajituri si cafea 15:00-17:00, bauturi de toate felurile (inclusiv bere draught) 11:00-23:00 Tarifele sunt exprimate in euro/persoana/noapte/all-inclusive, dupa cum urmeaza: - loc in camera dubla, 23 euro (deci o camera cu 2 persoane = 46 euro / noapte, cu mancare pentru amandoi) - 1 copil pana in 12 ani in camera dubla cu 2 adulti, gratuit - 1/2 copii pana in 12 ani in camera dubla cu 1 adult, 14 euro / noapte / copil - pat suplimentar pentru 1 adult in camera dubla, 24 euro / noapte La acestea se va adauga taxa de statiune de 6 euro/persoana/sejur, cei de la agentie vad ca n-au pomenit-o, dar probabil o vor face. Exemple de costuri: - 1 persoana in camera dubla "share-uita", 2 nopti: 2 nopti x 1 persoana x 23 euro + 1 persoana x 6 euro = 52 euro, adica 187,20 lei - 2 persoane intr-o camera dubla, 2 nopti: 2 nopti x 2 persoane x 23 euro + 2 persoane x 6 euro = 104 euro, adica 374,40 lei (acelasi pret daca sunt insotite de un copil pana in 12 ani) - 2 persoane intr-o camera dubla, 3 nopti: 3 nopti x 2 persoane x 23 euro + 2 persoane x 6 eur = 150 euro, adica 540,00 lei ... cu euro calculat la 3,60 pentru a acoperi variatiile de curs pana cand vom plati la agentie. Daca raman bani, luam seminte de ei Deocamdata, termenul pentru inscrieri si plata ar fi 10 septembrie; daca urmeaza modificari, le anunt aici. Banii pentru excursie nu ii voi mai strange eu, deoarece nu mai ajung Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Bai, de abia salvasem contul forumului in my payments. Te plictisesti prea tare acasa. Link to comment
Recommended Posts