vladawd Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Banuiesc ca pe unde lucrati exista sportul numit spamming de PPSuri,filmulete,poze etc-chestii fun. Si cum nu cred ca ar fi mare greutate ca in rubrica de "to" sa se treaca inca o adresa de mail, va intreb daca nu vreti sa facem o lista de genul asta pentru membrii forumului. Link to comment
rm.popa Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Categoric NU! Deja regret că unele persoane au adresa mea de mail... Link to comment
VAXXi Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Pai exista deja: bancurile, gazeta de perete, caterinca, topicul de YouTube. Cine vrea mai multe, cred ca se descurca sa le gaseasca. Link to comment
Immortal Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 NU! PS: 'la birou' nu se munceste? Forumu' are prea putine pentru cata 'relaxare' imi trebuie mie, asa ca...blogurile is mereu binevenite Link to comment
Lucian M Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Mie nu-mi plac nici blogurile si nici sa stiu ca adresa mea de mail sa ajunga cine strie pe unde. As propune sa se inchida topicul, nu de alta, le dam unora idei de spamming. Link to comment
Immortal Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Nu se discuta despre spamming. Nefericita propunere ai Link to comment
TBird Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Eu sunt dispus sa dau adresa de mail... de exemplu si acum ma plictisesc . Nu ma deranjeaza atat timp cat imi pot filtra adresa de email cum vrea muschiul meu. Deci cine e interesat sa faca acest lucru PM Link to comment
vladawd Posted August 11, 2008 Author Share Posted August 11, 2008 OK. Inchideti topicul daca se poate. Link to comment
Recommended Posts