pesteimputit Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 mai sincer la matizele voastre nu au inceput sa troncane plasticele de la sub? nu de alta dar am pus la varamea unu de 100w (activ) si i-a demolat toate plasticele din spate... Link to comment
dann Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 fftopic: dar la tine nu zdrangane? pam pam... Link to comment
pesteimputit Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 (edited) la mine zbarnaie tabla daca dau mai tare de jumate... sa iti spuna astia plus ca la mine plasticele din spate au saibe grover si sunt lipite cu silicon... pam pam Edited June 22, 2005 by pesteimputit Link to comment
steph Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 hai ca matzi pus pe ganduri ... eu vreu sa fac toata sonorizarea dls componente 13 sau 16.5 fata 50 w rms ovale spate 80 w rms sub si statie tto dls 350 w rms si un player pioneer cel mai probabil deh 5700 ar avea rost sa ma dau spre hertz ??? Link to comment
pesteimputit Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 iti spun nu te sfatuiesc sa te arunci la asa ceva decat daca pui dynamat prin masina si lipesti TOTUL cu silicon... Link to comment
dann Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 are sau nu, tine de urekea ta, steph. dar la o asemea lucrare ar trebuie macar usile fata sa le insonorizezi. dynamat, caliber, daca nu ai asa multi bani pt chestia asta, aluband... s-ar putea sa ai surpriza (placuta) sa nu mai trebuiasca boxe pe spate, daca ai compo si sub amplificat bine. si "cica" pionieru ala ar fi tare bun la pretu lui!!! bafta Link to comment
steph Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 aveam o propunere sa dau jos atat mocheta cat si plafonu plus fete de usi sa insonorizez totu` cu dynamat... dar ma voi rezuma la fete de usi si haion initial ca alea zdrangane primele... cat despre player sunt stramtorat de bani asa ca raman undeva in 8 mil max. si mi s-a parut ok oricum daca scap cu bine de examene ne auzim intr-o luna Link to comment
omax Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 strumfuadi tu poti sa-ti deschiz geamu pana la capat cu infinity? ca eu nu sal Link to comment
steph Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 depinde de adnacimea de montare a boxei Link to comment
steph Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 nu mai tin minte cine intreba prin ce topic daca se pierde garantia electrica daca se monteaza boxe sau cass`uri in alta parte decat la dealer. deci la alarm service am intrebat si au mufe adaptoare si practic nu se umbla la instalatia electrica a masinii -> nu se pierde garantia Link to comment
tiz_mic Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 sal'tare oamnei buni, drepti si...normali.sunt nou pe forum si intr-ale sofatului,dar (intotdeauna exista un dar ) conduc bine si aud si mai bine.drept urmare, fiti atenti aciulea: mp3 player panasonic (rds si alea alea)-6 mil,nou; pe fata boxe pioneer cu diametru de 14cm,50 w rms; p spate, tot pioneer de 17cm,170 w rms; in portbagaj am un mini woofer alpine, sh, adus din germania (ieftin: 70 euro!!!!)....acum sa vad ce pot face la exterior..la interior e ...usor!!!! al vostru confrate, mandru k are matiz Link to comment
steph Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 nu cred ca exista boxe de 170 w rms ... cel putin nu de 17 cm si bine ai venit Link to comment
pesteimputit Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 steph... exista... dar sigur costa cat diferenta de la e la se Link to comment
steph Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 frate 170 w rms pe 17 cm vreau si eu un link cu o minune d`asta Link to comment
pesteimputit Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 (edited) http://www.caraudiocentre.co.uk/product.asp?product=18911 uite aci o minune.. mai vrei altele? edit: sau poate nu stii de morel... 200w rms la 75mm iti spune ceva? cauta morel etalate 5(180w) sau 6(200w) Edited June 28, 2005 by pesteimputit Link to comment
omax Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Component... altceva... cu crossower... niciodata nu am inteles de ce sunt asa de scumpe... alpine am vazut ceva 5-6 mill... marog... inteleg de ce sunt bune numa ca de ce sunt scumpe nu... sau sunt scumpe ca sunt bune... poate Link to comment
steph Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 geeee ce ozn`uri nene ... oricum il stept pe tiz mic sa ne spuna si modelul lui Link to comment
pesteimputit Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 morel vreau si eu sa imi iau(intr-un viitor indepartat) costa cam 700e o pereche din ce v-am aratat Link to comment
SSorin Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 (edited) Azi am reusit sa iau Pioneer DEH-4700-NPB si difuzoare Hertz. Sint incintat de rezultat ! Edited June 28, 2005 by SSorin Link to comment
pesteimputit Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 (edited) hu... pai cum fac rost de bani (si nu multi) vreo 8 milioane trec la nakamici iar ca sonorizare m-as multumi cu o pereche de morel uri si o statie caleumea stereo... nu aveti habar ce misto se aud... Edited June 29, 2005 by VAXXi Link to comment
dann Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 (edited) uitati inca o pereche care sare de 170 http://www.ground-zero-audio.com/english/04_pc165sx.htm dar nu intrebati pretu. @ssorin: zi-mi si mie pe privat unde ai fost pt hertz, te rog Edited June 29, 2005 by danmoise Link to comment
Frankie_Carbone Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Salutare, am si eu o intrebare la Matiz. Maine il voi ridica de la dealer, nou, si vreau sa pun un sound cristalin pe el. Am sunat la atelier la dealer ca sa intreb ce dimensiuni de boxe sa cumpar. Acestia m-au intrebat "Chiar vreti sa puneti boxe si pe fata, nu are rost, locasul este de 10 cm diametru si pe dedesupt e carton, cu timpul se uzeaza si cedeaza" iar pe spate boxe ovale. Eu am deja niste boxe, de vreo 20 cm bass si 2 tweetere, ROTUNDE, care aveam de gand sa le pun pe spate iar pe fata sa imi iau tot doua rotunde JBL sau Infinity ... dar vad ca pe fata nu voi mai pune boxe pana la urma ("> . Ce imi recomandati sa fac, deoarece nu vreau sa ma duc la nu stiu ce service si sa pierd garantia pe partea electrica. Voi cum a-ti procedat? Din cate am citit eu pe aici, vad ca lumea are discoteca in masina, deci se poate. HELP pls ca vreau si eu. Multumesc anticipat. Link to comment
claz Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Pe faţa am pus Boschmann de 10 cm, fixate in tabla. Pe spate am Alpine de 10x15 cm care se potrivesc perfect in locasurile originale. Ambele perechi de difuzoare se aud perfect. Link to comment
andreib Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Pe fata conteaza adancimea de montare ca sa permita geamului sa coboare pana jos. Exista de la VDO o serie de boxe flatline(se gasesc in metro) cu un design mult mai plat. Este posibil ca sa poti pune de 13'' din alea...Trebuie masurat cat spatiu ai pana la geam siluate dimensiunile boxelor (scrie pe cutie ). Link to comment
dann Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 sau poti sa te interesezi de niste firme care fac boxe mai tari decat cele arhicunoscute, si sa iei o gama superioara de boxe. tot de 10. dai un ban in plus, dar stii ca merita. @andreib: VDO? stiu ca e denumire de siemens, dar totusi... Link to comment
Recommended Posts