Abram Burel Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Una la mana: La multi ani pentru Mickey si evident si ceilalti de pe ale noastre meleaguri! A doua ar fi ca maine seara ajung in zona. A treia ca desi probabil ca o sa-mi petrec serile pe la Callatis, sambata e rezervata pentru intalnirea... litorala. In fine, de fapt o sa stau prin Eforie, asa ca poate va ganditi sa schimbam locul S-auzim... Link to comment
mike.omega Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Merci AB, singura problema ar fi ca eu we asta dau bir cu fugitii si ma mut cu cortu pe plaja Link to comment
Scoop Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 AHA, Mai am 10 minute la dispozitie, La multi ani Mikey vezi cat te bucuri de cadou ca pe nisip e cam... stii tu. Hai multa sanatate si gaz. LMA Link to comment
CristiP Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Merci AB, singura problema ar fi ca eu we asta dau bir cu fugitii si ma mut cu cortu pe plaja La Multi Ani, tot ce-ti doresti, sanatate, fericire si numai bucurii, spor la treaba week-endul asta Link to comment
Recommended Posts