raresnica Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 sau cu un feon mai voinic! la noi la firma s-au decolantat cu feonul si a mers brici. Link to comment
Carabusu junior Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 (edited) Cel mai bine e sa se dea jos autocolantul la rece, neincalzit cu feonul, numai asa nu ramine lipiciul prins. Mie mi-au refacut o portiera si l-au dat jos la rece, chiar daca s-a mai rupt si a fost un pic mai multa migaleala, dar nu am ramas cu adeziv pe vopsea. Daca deja s-a intamplat patania, folositi muuuuult alcool tehnic PS. Pt cei care acum ceva timp ziceau ca nu se merita si ca va arata urat, va invit sa aruncati un ochi pe topicul cazanului meu, eu ma declar foarte multumit, iar ca sa zic asa, daca n-ai ochiul format si nu cunosti masina, zici ca e vopsita la cuptor Edited September 29, 2010 by Carabusu junior Link to comment
Viktor Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Pai 80% ... ii destul de mult, dupa mine, iar sta bine revopsita. Link to comment
Recommended Posts