Jump to content

Intalnire Dwc Ct

Recommended Posts

De data asta fara un membru de mare greutate (dreamlike), iar cu un alt mare om (MCojo) incert, se anunta o intalnire destul de restransa. :)

Aceleasi ore 19.00 fix, aceiasi locatie nebuneasca.

Ajung si eu. Probabil ca la fel ca si saptamana trecuta am sa particip pe jumatate la intalnire, dar, cel putin pe timpul verii e concurenta mare pentru petrecerea orelor libere. Asadar, la Crazy, sambata la 19.

@Alex.T undeva pe aici gasesti ultimele doua poze in care se prezinta locul de intalnire ca fiind cel de iarna. De ceva vreme ne intalnim numai acolo, fie vara, fie iarna. Daca ti-e greu sa gasesti, incearca sa ajungi pe bulevardul Tomis, apoi ia-te dupa cele mai de fite masini din zona. :D

Undeva in zona garii cu vedere spre port inseamna probabil strada Traian. Mergi matale in directia opusa garii, si ajungi la bulevardul Tomis. Faci stanga, treci de primul semafor, la al doilea semafor faci dreapta pe o straduta mica si (de obicei) aglomerata. Vei avea in stanga terasa Beta. Dupa ce treci de ea, se face o strada spre stanga, chiar pe langa Beta. In capatul ei este locul nostru de intalnire..

L.E. Acum ca ma gandesc mai bine, zona garii spre port poate fi si 1 Mai

Am pus acum si o poza cu cele doua trasee spre Bd-ul Tomis de la gara, de unde se face sageata la stanga urmezi explicatiile de mai sus

post-4428-1218747170_thumb.jpg

Edited by andrew

Cam brusc incheiat topicul asta. S-a tinut sau nu intalnirea? Cine a venit? Cine nu a venit? Cine a lasat mai multa spaga la ospatari? Nu credeti ca mi-ar fi de folos si mie aceste informatii?

Cred ca va fac urechile ca de magari ... X( !!

Dau eu raportul, partial (~7,75pm, Crazy):

- Didi in capul mesei

- Immortalu' manca supa!!!

- 5 (scuze ca nu am identificat pe toata lumea) in total, inclusiv O "reprezentanta"

Eu am trecut ca val-varteju' ca mi-am incurcat urechile la montajul unui DRL (ca veni vorba, e o eroare in schema electrica la manualul de Cielo :) ) si trebuia sa ma intorc la "baza" (Eforie Sud).

Cam brusc incheiat topicul asta. S-a tinut sau nu intalnirea? Cine a venit? Cine nu a venit? Cine a lasat mai multa spaga la ospatari? Nu credeti ca mi-ar fi de folos si mie aceste informatii?

Mai taci wa ca stii tot. S-o tinut. O venit (io, o domnita, shpiritu liber si lovit, yannel si scuup, iar, mai scurtut, andrew care mi-o dat bani). Restu' n-a venit. Nush' cine a lasat "mai multa spaga", dar am banuieli.

Nu credem, nu. :)

Nenea fotografu'? Pai nu aveam dovezi ca era acolo. Lumea putea sa zik k :mrgreen: am facut poza cu trepied :P

Pai si cine poa' sa aibe Panasonic FZ4?!

Incontestabil fuse la intalnire, dar din motive de :drinkers: nu fu' trecut in cronica!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...