Jump to content

Intersectii Din Lumea Intreaga

VAXXi

Recommended Posts

Sunt curios cum s-ar descurca un turist p-acolo.

Tom Moreland Interchange, intersection of Interstate 85 and Interstate 285, Atlanta, Georgia, USA

1.jpg

The Central Motorway Junction - New Zealand State Highways 1 and 16, Auckland, New Zealand.

3.jpg

Alte intersectii din America

4.jpg5.jpg

304387853_b664051cde_o.jpg304387877_3fb38f8156_o.jpgx.jpg

Si cea mai tare, o intersectie din Moscova. Iata diagrama cu manevrele necesare pentru "a face la stanga" :mrgreen:

304387953_3e41e86945_o.jpg

O lista cu toate intersectiile astea ciudate, botezate "malfunction junction", inclusiv cu linkuri spre imaginile din satelit ale intersectiilor se gaseste aici.

Las' c-avem şi noi Eroii Revoluţiei.

Peste fo' lună, după ce vin people-ii din concediu, dimineaţa pe la 8-8.30, să vină americanu' să vedem cum ajunge din Olteniţei pe Giurgiului.

Dacă vrea îi dăm şi GPS...

Suntem atât de departe de tot ce ai arătat mai sus...

Iar aia din Moscova e, într-adevăr, criminală.

Eh, evident ca tot la 200 de ani in urma ramanem (si) la capitolul asta. Zisesem in gluma :)

Era si un banc... "Ce faci daca maine e sfarsitul lumii? Fugi in .Ro, sunt cu multi ani in urma".

Sunt curios cum s-ar descurca un turist p-acolo.

Tom Moreland Interchange, intersection of Interstate 85 and Interstate 285, Atlanta, Georgia, USA

In georgia majoritatea intersectiilor de genul asta, sunt facute extrem de simplu si inteligent in acelasi timp, ca sa faci stanga, faci dreapta si treci pe deasupra sau pe dedesubt, dupa caz :)

Cu GPS e floare la ureche si prima data, altfel ajungi sa le cunosti dupa cateva zile sau saptamani, pe cele pe care mergi. :)

Edited by Tommy

Eeeee, că ai adus vorba... asta cu GPS-ul e relativă.

Eram în Grecia, unde trebuia să revin pe autostradă, după o ieşire. Urma să merg spre stânga, aşa că, la apropierea de autostradă (înainte de ea) am fost dirijat spre stânga apoi, pe dedesubt, am ieşit pe partea cealaltă, unde am mai mers câţiva km. paralel cu autostrada (gard în gard, ca să zic aşa) în direcția mea de mers, până la următorul nod rutier, unde am putut intra pe autostradă. Faza a fost că GPS-ul, imediat ce am intrat pe drumul cel mic şi paralel, mă arăta bine merci ca fiind pe autostradă... Motiv pentru care când am ajuns la nodul următor, unde am mai făcut ceva bucle, a cam dat în bâlbâială...

Pe mine Mio m-a ghidat foarte bine la intersectiile de autostrazi de pe langa Viena, spunandu-mi exact unde sa o iau la dreapta, prima sau a doua, dupa caz.

Si sa nu uitam de panourile de informare, totusi.

Edited by laurentziu83

NU gps-ul e de vina, ci hartile. De exemplu o strada cu sens unic pe care el nu o stie ca fiind asa te baga in bucla infinita prin recalculari succesive, caz in care pui si tu simtul de orientare la treaba si treci peste :) )

Eu unul raman la parerea ca GPS-ul e o unealta teribil de buna, cu rezervele de cartografiere, mai ales in europa de est, care este =))

... Eu unul raman la parerea ca GPS-ul e o unealta teribil de buna ...

Intr-adevar, GPS-ul este o unealta a dracului de buna pentru ca autoritatile sa stie pe unde umbli tu.