Jump to content

A Venit Iar O Joi

Recommended Posts

Am reuşit, după scurgerea unui număr oarecare de zile, să ajung din nou în renumita parcare. Acolo colcăia de cetăţeni care din aripa tânără (Shenck, Zalmoxis, Sebian, Viper, Sprite, OvidiuC), care dinspre aia mai bătrână (Vaxxi, Soran, Muck, Maniaku, Zmeu, Xenna, Iulia). He? Aţi văzut ce-aţi ratat?

Lăsând la o parte fantasticul din introducere, s-o dăm ca-n electorale, pe bune, aşa că, hai să vă zic ce amalgam de aripi era prin parcarea de la ora 8 peme: Alx, AbramBurel (AB, pentru ăi mai tineri, he-he!) şi Closhckutza. Deci, cu mine, patru, care vasăzică...

AB-ul se zbătea în chinurile refacerii unui stop de "nu-ştiu-ce", părând foarte preocupat în activitatea lui. Mi-am făcut de lucru cu Alx şi Closhckutza (ce dracu' "nick" ţi-ai ales, frate, a trebuit să fac un macro, că mereu mă încurc la scris!) discutând despre PDA-uri, GPS-uri şi alte scule sub formă de "divais" ori "gadjet". AB-ul, între două răstiri la plasticul îndărătnic, trăgea cu urechea către noi şi încerca să-şi dea câte o părere care să se potrivească cu spaţiul şi timpul conversaţiei noastre. Ceea ce-i şi reuşea... parţial, he-he! Iată un exemplu:

Alx către mine: "Io am p-al meu o hartă din februarie 2008."

Eu, pregătindu-mă să zic ceva: "..."

AB, luându-mi faţa: "Şi de când e harta?".

Noi, restul, cu ochii mari: "Hă-hă-hă!".

Alx, printre doi de "hă": "Din februarie 2008."

Pe când ne reveneam din râsuri, sosi Gălbinelul nefesist din care coboară însuşi proprietarul, ofticat, nevoie mare, că a dat extraordinarul concert Iron Maiden, pe mai mult-mai-modestul concediu în Grecia. Dar NFS-ul nu s-a scoborât singur din Matizac, ci cu un personaj care aducea din plin a "hahaleră". "Ai dreptate", aud un gând moldovenesc cum îmi penetrează mintea. "Sunt Naylui din Galaţi." Uimit peste măsură de capacităţile telepatice şi degrabă penetratoare de minţi inocente ale colegului nostru "hahaler", m-am îndreptat să-mi iau rămas bun de la AB, care se ducea la culcare. Deh, la vârsta lui, 9 fără 20 reprezenta o oră destul de târzie, cam cu vreo două ceasuri peste ora lui normală de mers la somnic.

"Abia ce plecă... AB-ul, ce mai freamăt, ce mai zbucium", că tocmai ne pregăteam, în stil cecelistic, să-l bârfim, când apare pe poziţia secundă, subit şi intempestiv, nen'tu Alx, că vrea şi el acasă, să pape grişul de seară. Ne-a strâns mânuţele în palma-i pufoasă şi a dispărut cu o maşinică ce se chinuia rău să-l încapă.

"Abia ce plecă"... da' am mai zis asta... A plecat Alx-u' şi numaidecât Closhckutza s-a trezit la realitatea înconjurătoare, fapt ce l-a făcut să pună o întrebare pentru mulţime, care imediat s-a dovedit a fi mai mult pentru sinele personal: "Da' de ce suntem atât de mulţi?".

Sărind peste întrebarea plină de tâlc a Closhckutzei (care, vă repet, este un nene, da?), da' încercând să ţină pasul cu subiectul nou apărut pe tabla lui/ei (tot de Closhckutza e vorba) şi anume "direcţia", Naylui s-a apucat să ne "iexplice" cum că el, ca de altfel mai toate "hahalerele" din Galaţi (ăsta deja e pleonasm, nu?), simte totul în direcţie. Acuma, nu ştiu dacă vorbea de maşini sau de reprezentatele "siexului" frumos din acea zonă erotică... ăăă, pardon, istorică. Şi cum vorbeau ei aşa, eu stând mai în penumbră, ca să nu risc să fiu atras în chestiuni foarte tehnice, numa' ce-şi aduce aminte Closhckutza despre minorul fapt că lui îi troncăne. "Da' şie-ţi troncăni, bre?", făcu Naylui. "Direcţia", răspunse Closhckutza. "Păi, la vârsta matali? Că şi a mea troncăni, da' numa' în timpu' zilii, că e mai moali şi faşi zguomot cân' o târşâi pi trotuar". "Păi", insista Closhckutza pe problemă, "vreau să găsesc un service care să mi-o schimbe pe garanţie." Mă uitam aşa la el, la Closhckutza, la câte speranţe-şi pune el într-un service, da' nu credeam că la vârsta lui o să găsească pe cineva care să-i dea o direcţie mai lungă, mai groasă şi "moca", pe deasupra. Mai degrabă găseşte pe unu' ca să-i facă trei mai mici, vezi cazu' lu' nenea Ciomu. Ulterior, m-am lămurit că la mijlocu' problemei se strecurase un "misanderstanding": Nayluiu' înţelesese pe limba lui "irecţie", nu "direcţie". Până la urmă, Closhckutza s-a prins că nu poa' să aibă o direcţie (sau ce dracu' înţelegea fiecare) ca pe mâna lui Naylui, decât dacă se năştea moldovean sau chiar Naylui. Ulterior, Naylui a abandonat problema cu "(d)irecţia" şi m-a cooptat într-o conversaţie referitoare la organizarea unei excursii pe domeniile neamenajate pe care le posedă prin Buzău un alt "hahaler" de seamă, Moshu. N-am avut onoarea, da' cu proxima ocazie, o să dau şi eu iama prin această minunată specie de colegi gălăţeni.

Odată cu ora 9 fără două minute şi-a făcut apariţia un Espero cu număr de Turcia (chiar aşa scria pe număr, "TR", de unde şi deducţia mea infailibilă) din care s-a tot deşirat până pe la 9 şi trei minute un nene care-şi spunea DJ Dark.

Apariţia Dark-ului a generat între Closhckutza, NFS şi ultimul sosit aprige dispute tehnice despre amortizoare. Eu, împreună cu noutatea moldovenească, Naylui, băgam despre frumuseţile Moldovei, cât a mai crescut apa la Dunăre, dacă mai miroase a peşte pe maluri, pe alocuri etc. Asta a durat destul de puţin, pentru că Nayluiu' a fost racolat în conversaţiunea celor trei şi, fără să-i zică cineva ceva, s-a apucat să ne testeze pe mine şi pe NFS la amortizoare. Bine, dreacu', că nu m-am băgat la partea cu "(d)irecţia" că nu ştiu pe unde o scoteam, he-he! Şi mi s-a apucat "hahalerul" să se apese p-a lui NFS (pe maşină, băi... golanilor!) şi p-a mea (tot pe maşină, hahalerelor!) şi a tras concluzia că a lui NFS, în ciuda vârstei (aviz cetăţenilor cu "aripa tânără"), e mai ţapănă. Adică suspensia. "Vorba lui Claz", făcu NFS-ul zâmbind. "Astea galbene au fost mai bune." Vorbea de Matizuri, nu vă duceţi cu gândul la cine ştie ce asiatice, că tot sunt Jocurile de la Beijing.

Tot pe la nouă şi ceva s-a făcut zărită Ami cu o blondă, care cică a făcut excepţie, că ea vine numa' la "naţionale". Lasă, tanti, că şi la "locale" e distracţie, să ştii! Ai văzut aseară, când a venit tanti Ileana.

Că tot am adus-o întâmplător în subiect, după sosirea lui Ami şi introducerea blondinei în decorul nostru cel de toate joile, a sosit Ileana, ascultând maxim o piesă de pe vremea când mergea ea la grădiniţa unde învăţase şi Iliescu. Era vorba de o melodie de-a trupei Mondial sau Savoy, pentru cei ce au habar de muzica românească de acu' câteva ere geologice.

Întrucât patrulaterul tehnic, cei patru cavaleri ai AI (Auto-Informaţiei) o dădeau pe detalii adevărate despre cai-forţă şi kilograme-putere, blonda însoţitoare a lui Ami s-a exprimat că picioruşele ei delicate ar cam vrea să simtă în zona torsului o băncuţa de piatră de sub salcie. Ileana a intervenit decisiv, schimbându-ne traiectoria: "Nu acolo, că-s ţânţari şi şobolani!". "Hai, tu", zic timid, "înţeleg că ţânţarii te sug, da' n-o fac bine, da' şobolanii ce-ţi fac?" "Nimic din ceea ce şi-ar dori ea", a sosit Ami în conversaţie precum un prompter pe monitor.

Era cam nouă jumate când ne-am mutat mai la lumină, trăgând nădejde că vom fi departe de latura tehnică a întâlnirii de aseară. Aş! În două secunde au apărut şi minitehnicuşii, care au dat-o iar în "şaturi" şurubăreşti.

Acestea fiind întâmplate, le-am părăsit pe Ami şi pe blonda aferentă ei şi am plecat cu Ileana să-şi frece luneta în vederea lipirii unui autocolant cu "daewo club", pardon, "daewoo club". Din grabă, virtuoasa noastră colegă, a lăsat pe hârtia de protecţie un "o" şi multe minute şi calcule arimetice s-au produs până a aliniat "o"-ul rebel la locul lui, după "daewo".

Cu 10 minute înainte de 10 au apărut trei personaje, sau mai multe, încătuşate într-un singur nene slăbuţ, dar pletos: Ghost, Death 6, 6, şi iar 6. Alăturat, nenea "Acum ai mai mult la acelaşi preţ", mai avea un personaj feminin care, în discreţia personală, s-a înfipt pe scaunul din dreapta al Matizului, proprietatea lui Death şi Ghost şi Triple Sex, sau Sec, sau Six, cum şi-o zice el, acolo. Aşa a rămas până când am plecat eu.

Closhckutza, nelămurit pe deplin de anterioara demonstraţie a Nayluiului, aia cu amortizoarele, s-a apucat să i le măsoare pe-ale lui NFS, apelând la o metodă foarte exactă, care nu dă greş, indiferent de starea vremii. "Iote", făcea neobositul nostru coleg în ale pusului probleme existenţiale matizeşti, "la el are două palme de la roată până la aripă, la mine are o palmă şi un deget." Aceste cercetări m-au împins la concluzia că maşina nefesească are o influenţă negativă asupra mânuţelelor closhckutzeşti, în sensul de micşorare a acestora. Nu vreau să mă gândesc dacă Closhckutza ar fi spre exemplu, medic ginecolog, he-he!

În plină nedumerire de măsurători "ad labam", CrisR a reuşit să onoreze comenzile telefonice preluate de la Ileana, înfiinţându-se cu niscaiva şniţele cu cartofi prăjiţi. Prin urmare s-au pus pe halit marii consumatori de calorii nocturne, şi anume NFS, Ami şi Ileana, aceasta din urmă ajutată şi de DJ Dark, rupt de foame, dar şi de discuţiile tehnice. Astfel am verificat şi vechea zicală românească care, iată, se aplică şi în cadrul întâlnirilor noastre: "Tehnica trece prin stomac".

Sătul, probabil, de cât de imperfect îşi vedea Closhckutza Matizul, Naylui a dat-o decisiv şi fără loc de întors: "Da' şi vriei, bre, sî faşi Ferarri din Matiz? Hai, mai dă-o dracu' di triabî!". A urmat un moment de reculegere...

După servirea mesei la popota de pe betoane, Ileana s-a adresat audienţei: "Bă, n-are careva o gumă, să scap de mirosu' de usturoi din cavitate?". Imediat DJ Dark, că era p-aproape, i-a sărit în ajutor cu nişte gume găsite prin portbagaj, care aveau şi instrucţiuni de folosire. Ileana, sinceră cum o ştiţi şi avidă de informaţii, ne-a împărtăşit cam ce scria p-acolo, aşa, ca să ne facem o idee despre ce gume foloseşte Darku', ca să nu-i miroasă. Şi începu Ileana monologul, asistată, pe alocuri, de noi: "Oricare dintre voi îl poate pune atunci când penisul este în erecţie!" "Iote", zic în gându-mi, "e vorba de tehnică aci, de direcţia de care vorbeau minitehnicuşii mai devreme." 'Aha!", făcu Ilenuca scărpinându-şi podoaba de pe cap. "Adică neapărat trebe să stea ca amortizoarele lu' NFS. Înseamnă că asta-i gumă pentru Bucureşti, că ştiţi cum se zice", continuă ea zâmbindu-ne jugubăţ. "Ăştia de la oraş au penisuri, iar ăia de la ţară, din Galaţi (hi-hi-hi! - n.a.) au p*li!" În aplauzele asistenţei, a continuat: "Verifică să fie rulat spre exterior, că dacă e rulat spre interior, înseamă că e pe dos. Adică... cum?" "Adică", vorbi cineva din tribună, "dacă e pe interior, trebe să-l bagi, nu să-l rulezi, nu?" "Mă rog... Mai departe... Strânge capătul închis pentru a te asigura că nu rămâne aer în interior. Hmmm..." "Păi, normal", făcu NFS-ul lămurit total. "Iei o cartelă de metrou sau una de telefon, că-i mai tare, şi dai pe el până scoţi aerul, ca la autocolante." "Da' de ce să scoţi aerul, că aşa e pare mai umflată, nu?", râse Ileana. "Dragă", replică Ami, "dacă tragi aer fals, te balonezi." "Ahaaa...", păru Ileana lămurită şi continuă lecturarea. "Deci, aici scrie că cu o mână îl ţii strâns de moţ şi cu una de bază, ca să nu se deruleze." "Ce dracu' gumă i-ai dat, bă, Darkule?", râdeam noi pe apucate. "Cu ce aromă ziceai că e?" "Auzi, cică, să nu-l arunci în toaletă după ce-l termini, he-he!" "Pe cine? Pe ăla pe care-l rulezi sau pe ăla pe care se rulează?" Asta a fost o mică, dar foarte mică parte din ceea ce am numit "Monologurile asistate ale Ilenei".

După ce m-am mai liniştit la fizic, în general, şi fălci, în particular, din pricina râsului, am trecut la pupături, unde a fost cazul, he-he, şi m-am retras către casă. Era spre unşpe şi i-am lăsat să mestece gume cu instrucţiuni pe (în ordinea sexelor): Ileana, Ami, CrisR, blonda lu' Ami, fata timidă din matizul lui Triple Se(i)x, NFS, Naylui, Closhckutza, DJ Dark, Triple "Chestii" şi... cam atât.

Celor enumeraţi, vouă, celor ce aţi citi şi celorlalţi cetăţeni din club şi de aiurea, numai bine vă doresc şi un weekend de maximă distracţie.

Edited by Obi_wan_Kenobi

Salutam si pe aceasta cale onorata adunare la care am participat, multumiri obi pentru basmul fantastic pe care cu dibacie l-ai realizat (apropos eu nu stiu moldoveneste ,pe cand tu...)

Cateva instantanee:

post-6878-1219430326_thumb.jpg

post-6878-1219430405_thumb.jpg

post-6878-1219430450_thumb.jpg

post-6878-1219430497_thumb.jpg

Salutam si pe aceasta cale onorata adunare la care am participat, multumiri obi pentru basmul fantastic pe care cu dibacie l-ai realizat (apropos eu nu stiu moldoveneste ,pe cand tu...)

Multumim si noi de participare si aprecierile care este, cit despre limba ce-o vorbesti si ce-o vorbim, stii ca toti de-un neam suntem si de la Rim ne tragem... Las' ca vin io peste voi. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...