Jump to content

Intalnire Dwc Ct

Recommended Posts

Comunitatea noastra din ce in ce mai restransa nu se regaseste?!...

Cum iminenta'mi plecare s-a "reschedule"uit, imi anunt prezenta maine seara, orele 19.00 fics, locatia arhicunoscuta.

Alti doritori? :P

Dovezi ale intalnirii din seara asta...

post-490-1219520002_thumb.jpg post-490-1219520021_thumb.jpg post-490-1219520034_thumb.jpg

post-490-1219520053_thumb.jpg post-490-1219520086_thumb.jpg post-490-1219520108_thumb.jpg

Restul de cronica o va spune Immo care a preluat-o pe proces verbal de la aparatorul patriei...

Edited by MCojo

Intalnirea decurse dupa cum urmeaza:

'

- discutat cu domnita -> dobandit proces verbal, ridicat de la locul de sedere si prezentat la locatia 'nebuna'

- intalnit pe 'alee' un Kalos rosu', care avu' cu totu' alte motive pentru a ma flashui, decat acel "hai treci" pe care-l subintelesesem eu.

- salutat, cunoscut, inceput discutii. Venit Mcojo, tras cadre. Venit andrew, platit 'polita', intrat la nebunie fara noul membru care retras, cu tot cu faruri roz.

- ocupat masa de 4 pentru 5 oameni, ca sa nu mai zburum. Vrut frappe, baut frappe, discutat accidente, politete'n trafic si accidente. Vazut pici, placut pici, vorbit finante. Plecat andrew, venit mike, vorbit mai mult poze.

- indragostit lulea de blonda in camasa neagra si rochie lunga, superba. Vrut baut, nu mai primit. Platit.

- visat la blonda.

- predat, pe acelasi PV, domnita la locul de sedere.

- visat la blonda, injurat trafic. Ajuns in Mamaia, aleluia.

- visat blonda.

- ajuns acasa.

- postat.

Cu mult drag,

Cronicaru' Stricat

Edited by Immortal
...fara noul membru care retras, cu tot cu faruri roz.

Erau portocalii dar se iarta, oricum vor disparea. :)

Imi pare sincer rau ca nu am putut sa raman, dar chiar trebuia sa ajung acasa avand planurile facute pentru sambata aceasta inca de la inceputul concediului.

Cert este ca mi-a facut placere sa va cunosc si raman cu speranta ca voi mai avea ocazia sa va intalnesc.

Pana atunci :lavolan: safe.

Salutare !!!

@ Immortal - Noroc cu pozele lui MCojo ca altfel, zicea lumea ca n-am participat la intalnire. :) )

O sa ne certe rau Dreamlike ca nu suntem in stare sa facem o cronicuta de toata lauda. :) )

Da' o sa-l cinstim cum se cuvine la intoarcere si speram, ca o sa ne ierte. :)

Respect !!!

In primul rand salutari din tarile foarte calde si ma bucur sa vad ca ridicati stindardul clubului in fiecare sambata.

Cat despre cronicuta punctuala a lui Immortal nu merita decat aplauze. Totusi, daca imi permiti o mica sugestie, ai putea in loc de liniute sa folosesti inimioare sau floricele?

O saptamana mai buna si mai fierbinte ca a mea nu am cum sa va doresc!

@ Immortal - Noroc cu pozele lui MCojo ca altfel, zicea lumea ca n-am participat la intalnire. :) )
Vroiam sa bag un 'woopsie' d'ala de om ce regreta, da' am cascat mai bine ochii si-am remarcat ca'mi bati obrazu' pt cronica, asa ca...stiu :P
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...