Jump to content

Alooo! Trezirea! E Joi! 28.08.2008

Recommended Posts

Cand vreau sa apar si eu pentru prima oara la Polivalenta...vad ca lumea e plecata, cel putin din fata calculatorului, ceea ce e foarte sanatos.

Dar totusi...vine cineva azi? Eu am promis ca vin pentru cine e interesat sa vada ca se poate pune o cotiera si pe Spark. Dar daca nu apare nimeni...mai astept totusi.

Pai eu lucrez la ei :) . Ma interesez daca vrei. Fac si comanda, ce sa te mai duci degeaba?

@ tommy pai hai si tu :) . Da' vii cu instructiuni da? :P

Ce cotiera bre? Ca nu m-am prins.

Ce cotiera bre? Ca nu m-am prins.

:) )

Cotiera mea de la Spark bre!!! :) )

Hai ca vad ca nu prea sunt doritori...si nu stiu daca merita sa bat drumul din Lacul Tei pana la Polivalenta...daca mai stateam in Tineretului era altceva.

:) . Da bre, vedem si cotiera. Ne uitam fiecare la cotiera vecinului :P .

Hai zmeule ca o sa fim cel putin 2 :) . Ai mai spalat si tu masina aia?

Edited by Dj_Dark

As veni si eu.

Bre, eu nu vreau sa va arat nimic. dar care dintre bre veniti.. ziceti si-o ora, ca e cald al naibii, nu ma luati cu ora de vara, gmt sau chiar zulu.. ca e cald tare.

Si pana la urma ce facurati? Mai fuserati sau nu? :P

...daca mai stateam in Tineretului era altceva.

Daca zici ca ai stat in Tineretului, s-ar putea sa te stiu :-? . Ar trebui insa sa mai corespunda si prenumele.

Asa e unii...mai gelosi...

Hmmm...Iulia...Tineretului...doesn't ring a bell, sorry. Dar se poate, memoria mea se reseteaza o data pe an...de obicei pe 1 ianuarie. Imi aduci aminte de o colega de facultate totusi...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...