paul_marines Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 Se pare ca va fi o intalnirea tumultoasa la care un numar nedefinit de membri si-au declinat prezenta. Poate singurul care ne insoteste cu gandul din departari, Filip, nu ar dori sa lipseasca cu niciun pret. Oricum, cu frappe, sau nu, intalniti sau nu, macar avem topic. Link to comment
MCojo Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 Si pe langa topic si o intalnire... Pe langa initiatorul topicului vor mai fi prezenti si subsemnatul, Immo si de ce nu fotograful nostru semi-ama-profi care s-o fi saturat pana la ora intalnirii de fotografiat barci... Link to comment
Abram Burel Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 Au mai mers barcile prin viscolul ala? Cred ca i s-a sablat obiectivul fotografului Link to comment
paul_marines Posted August 30, 2008 Author Share Posted August 30, 2008 Ei pana la urma fu o intalnire strict Chevrolet: Mishu, Immo si Safari (adica eu). Merseram la cafe D'art unde degustaram frappe-ul casei care ne aminti de vremuri trecute cand pe acolo se inghesuiau pana la 12 membrii de vaza ai clubului. Incetul cu incetul, unii se rarira de tot spre cluburi de old mobile, altii alearga ultimele sanse de agatat prin Mamaia, in vreme ce noua generatie cauta scuze din ce in ce mai mestesugite. Schimbaram un balast, mai barfiram despre kinderi si pozele lor, viata in capitala (gen Crocodile Dundee) a Hunterului si sansele de a reusi in viata fara de sfarsit a Immortalului. cam atat ca pe la 21 expira acordul de cooperare OSCE si ne retraseram spre case. Coane poznasule, sa curga pozele !! Link to comment
mike.omega Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Si pe langa topic si o intalnire...Pe langa initiatorul topicului vor mai fi prezenti si subsemnatul, Immo si de ce nu fotograful nostru semi-ama-profi care s-o fi saturat pana la ora intalnirii de fotografiat barci... Io fusei la munci! Dar am fost sambata la antrenamente la mine la periferie Ieri am avut un trimis in teren care nu stia sa scoate auto review la poze ca era aparatul pus pe continous shooting, deh! ce ti-e cu informaticienii astia domneee "> Ma bucur ca voi mentineti traditia, eu sapt asta urc vaporu pe uscat la reparatii si sambata ma duc la o nunta, nu! nu a mea Link to comment
MCojo Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 sambata ma duc la o nunta, nu! nu a mea Neah, ca tu esti deja insurat... Link to comment
mike.omega Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Nu dezinforma opinia publica Link to comment
dreamlike Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 ...Poate singurul care ne insoteste cu gandul din departari, Filip, nu ar dori sa lipseasca cu niciun pret... Adevar graiesti maestre ca dupa ce mancai o salata compusa din brocoli, varza, stafide, morcovi, maioneza cu zahar si inca niste cubulete albe inca neidentificate (as spune ca era un ananas, dar putea trece si drept conopida), parca mi se facuse pofta de un frapeu cu o cola, insa a trebuit sa ma multumesc numai cu ultima. Cat priveste povestile noastre saptamanale, alea imi lipsesc cu adevarat. Timpul trece insa repede si parca vad ca acu' bate gongul de intoarcere acasa. Ma duc sa fac o plaja acum ca e mai racoare si sunt doar 45 de grade ca n-am chef sa intru in apa cand se fac vreo 60. Salutari tuturor! Link to comment
paul_marines Posted September 1, 2008 Author Share Posted September 1, 2008 UPS, se voala filmu'... Hai bre Mishulica, iar desfacusi camera precum o conserva cu sardine ? Iti explicaram de multe ori ca nu se duce senzorul la developat Filip, ne bucuram ca esti bine si mai ales ca iti este dor de frappe, asta cu siguranta te va determina sa vii repejor acasa. Link to comment
mike.omega Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Pai cum?! Ca io stiam ca la Canon se ia cutitul de vanat porci mistreti, se infige prin obiectiv pana la senzor si se desface pentru a se developa, sau nu e asa?! Link to comment
paul_marines Posted September 2, 2008 Author Share Posted September 2, 2008 Pai cum?! Ca io stiam ca la Canon ... sau nu e asa?! Mikey, te joci cu vorbele despre Canon? Baga de grija!! BTW, mai bantui si pe la intalniri? Link to comment
mike.omega Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Eu nu ma joc, eu jonglez Cat despre bantuit, momentan doar cu gandul ca cu prezenta e cam greu. Poate pe la 1/2 lui septembrie Link to comment
Recommended Posts