Abram Burel Posted August 31, 2008 Share Posted August 31, 2008 Hai ca nu mai am rabdare. Pana vin pozele de zilele trecute, sa bagam lista pentru saptamana viitoare. Poc, primu'! Link to comment
dreamlike Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 De pe malul raului Eufrat, numai poc, poc! Link to comment
paul_marines Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Si la mine de 2 ori poc de bucurie ca mi-au sosit becurile Xtreme Power si pot circula noaptea. Sunt sanse sa ne vedem, revedem la ora cu pricina. Dreamlike, beu un prappe si pentru matale. Sa stai cu palnia langa cablul UTP si poate ajunge vreun strop si la matale. Link to comment
MCojo Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Bre tu vrei sa-l pe Filica?! De la mine pic pic caci totusi prefer sa ceva nu sa poc poc! Link to comment
VECTOR Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Poate reusesc sa POC si eu, ca nu am mai picat de mult si risc sa fiu exmatriculat. Link to comment
Immortal Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 POC numai eu, DA?! Va rog frumos.. )"> Restu' pic-pic la 19.00. Fara poc, fie el si'un examen Link to comment
Abram Burel Posted September 6, 2008 Author Share Posted September 6, 2008 Intr-o ora am luat-o din Neptun catre Constanta. Link to comment
free_spirit Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Salutare !!! Eeeee...si iata-ne , dragii mosului, cum ispraviram noi inca o intalnire a clubului Daewoo Chevrolet . E-adevarat, ca de data asta a fost mai mult Chevrolet decat Daewoo, dar... am spalat eu obrazul , cel putin al Matizarilor din club. Am avut bucuria sa-l avem ca oaspete si pe prietenul nostru Abramburel, cel care are grija de micile noastre gadget-uri. Si le discutaram pe toate, si le intoarseram pe toate partile si am povestit despre politai prosti( scuzati pleonasmul ), despre service-uri si despre dobitocii care ne fac viata amara in trafic. Ca deh, ce ne-am face noi fara ei???Am ramane fara subiect de discutie la intalnire, asa-i??? ) Evident, am baut frappe-uri si Cola, singura exceptie fiind chiar amicul Abramburel care a ales o combinatie mai..."speciala"; frappe cu Ursus. O fi bun?? In rest, prezenta relativ restransa ( Immortal, Safari Hunter, Abramburel, MCojo, free_spirit )pentru sfarsitul de sezon, dar speram la ingrosarea randurilor participantilor, cand s-o mai racori un pic. Respect !!! Link to comment
paul_marines Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Asa cum am promis pusei de 2 frappe-uri din care unul pentru Filip care in aceste momente simte o vara si mai fierbinte departe de casa. O intalnire deosebita prin ambianta si evenimente. Primul eveniment ar fi acela ca AB m-a trecut pe lista proprietarilor de Kalos cu plafoniera temporizata, totodata instalata de catre inventator. Multumiri!! Al doilea eveniment se vru inaintea primului mentionat, adicatelea instalarea unui nou set de becuri Xtreme Power de la Philips, care sa inlocuiasca sper cu succes pe cele care rezistara cateva luni. Vom vedea. Nu in ultimul rand MCojo cu a lui S5 oki cateva primplan-uri de exceptie cu masinile adunate, altele de multi bani bagate fara mila prin gropile din parc. Salutari Adi si Didi si pe curand la o noua revedere. De mentionat ca in treacat l-am zarit si pe Mikey de-un mega care cred ca indesa GPL in masina. O activitate, dealtfel, simandicoasa prin tinuta de gala afisata pe o caldura sufocanta. Mikey, intelegeam costumul gen MIBlack, dar macar o pereche de sandale dadeau bine pentru zona litorala... Marele ABSENT ..Vectorul.. poate reveni oricand fara sa reitereze o anume perioada de calificare. Calificare, pe care Romania tocmai a pierdut-o cu 0 - 3. Link to comment
mike.omega Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 Da domne! Recunosc! Alimentam vaporul cu GPL in ideea de a asista la evenimentul prin care 2 prieteni devin sot si sotie Ce am observat eu e ca tu iti pastrezi statutul de membru plimbaret, se incarca bine bateria la Matiz? Sambata viitoare nu promit nimic(a aparut un gratarel la orizont) insa peste 2 sapt vin si eu Link to comment
mike.omega Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 Da domne! Recunosc! Alimentam vaporul cu GPL in ideea de a asista la evenimentul prin care 2 prieteni devin sot si sotie Ce am observat eu e ca tu iti pastrezi statutul de membru plimbaret, se incarca bine bateria la Matiz? Sambata viitoare nu promit nimic(a aparut un gratarel la orizont) insa peste 2 sapt vin si eu Link to comment
ing3r Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Ok, am inteles de prima oara . Cate un post prentru fiecare gol primit sa intelegem? Link to comment
Recommended Posts