danl Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 (edited) Salutare, Vreau sa cumpar un Matiz E sau E/AC. Max 20.000 Km An fabricatie minim 2006 De la primul proprietar Nelovit, cu vopsea originala Culori: Rosu, Argintiu, Alb, Albastru metalizat (sorry, nu sunt pe gustul sotiei restul) Cu pret decent. Bucuresti Pentru telefon, răzuiți aici ██████████████ Edited January 26, 2019 by NFS Link to comment
Gina Georgescu Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Salut, Eu vreau sa vand matizul meu care a devenit neincapator de cand ne-am marit familia. Este argintiu, se/ac cu aer conditionat, alarma, inchidere centralizata, radio casetofon. Sunt prima si unica proprietara. Anul de fabricatie este 2004, iar kilometrajul 44.000. Stare excelenta, bine intretinut, nu a suferit nici un accident. Pretul este de 4000 euro. Pot fi contactata si pe mail gina.georgescu@gmail.com sau la tel 0721 43 81 42. Link to comment
burguif Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 (edited) 3.800 euro pentru matiz din 2006, AC, radiocasetofon, 12.000 km. Sau preluare leasing. email: burguif @ yahoo.com pentru info. Edited September 2, 2008 by burguif Link to comment
Recommended Posts