Jump to content

Joi 04.09.2008

Recommended Posts

Eh... n-a fost foarte numeroasa prezenta... dar in schimb au revenit citiva care nu mai fusesera cam demultisor.

Intr-o ordine aleatoare, incepand totusi cu sarbatorita... Ami, Vaxxi cel zis si Surubel, Draco, Leutzu, BogdanG, Vlad, Cpop, Maria Sa Zalmoxis... si sa dea naiba daca mai mi-amintesc de careva. :rolleyes: Aaaa, si subsemnatul!

S-a discutat de masini (de parca ar fi club auto!), stargate, triburi... si altele. Stingerea s-a dat la vreo juma de ora dupa miezul noptii.

Edited by NFS

Nu te supara, esti doar ultimul din cei cateva zeci de noi membrii care nu au reusit sa gaseasca locul intalnirii din prima :uff: Unul n-a gasit nici macar a treia data :dizzy:

Daca ii intrebai pe cei de la Opel ti-ar fi aratat cu placere unde se tine intalnirea Daewoo caci aceste marci sunt (dupa cum probabil stii) inrudite ;)

Ai dreptate dar diferenta intre al meu cielo '96 si masinile pe care le-am vazut acolo este totusi mare(desii o prefer pe a mea), si imi era teama sa nu primesc priviri de genul "ce se baga asta cu junghiul lui in seama cu noi".Data viitoare am sa fiu mai perseverent asa ca nu scapati de mine.

Ai dreptate dar diferenta intre al meu cielo '96 si masinile pe care le-am vazut acolo este totusi mare(desii o prefer pe a mea), si imi era teama sa nu primesc priviri de genul "ce se baga asta cu junghiul lui in seama cu noi".Data viitoare am sa fiu mai perseverent asa ca nu scapati de mine.

Baietii aia sunt super ok, crede-ma. Si da, stiu bine unde e intalnirea Daewoo, ca au mai indrumat si pe altii, ba chiar au mai facut si vizite :)

Iar de masini...nu e chiar asa. Or fi cateva OPC-uri, dar in general sunt masini normale si la ei, unele chiar vechiute, si oameni cu destula minte.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...