VAXXi Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 JOI ! Hai ca s-au gatat concediile ... Link to comment
Tommy Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 (edited) Pentru unii inca de saptamana trecuta Altii din clasa exploatatoare inca huzuresc ) Edited September 3, 2008 by Tommy Link to comment
Ami Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Hai ca s-au gatat concediile ... Sa intelegem ca si cele medicale? Link to comment
VFX Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Cine se (mai) anunta? Eu nu, ca plec din oras astazi... P.S. Macar sa stiu ce pierd... Link to comment
NFS Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Cred ca ma anunt si eu. Vaxxi tu cu ce vii? Sa nu-mi zici ca soferesti matalutza tocmai din Ploiesti! Link to comment
VAXXi Posted September 4, 2008 Author Share Posted September 4, 2008 Vin... pe cont propriu, motorizat, conduc de o saptamana deja Link to comment
Ami Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Vin si eu. Cu samanta si sucul de rigoare. Pregatiti pupaturile! Link to comment
BogdanG Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Adica dac cite o punga de samanta pt fiecare pupic? Sau cum ? Eu apar dupe orili 22.oo . Link to comment
chucki1703 Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 A fost cineva la intilnire? M-am invirtit p-acolo dar n-am dat de nimeni, sau n-am stiut eu unde sa apar exact? Am mai si spalat masina special. Link to comment
Ami Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Eu stiu pe unde te-ai invartit tu? Noi acolo am fost. Link to comment
NFS Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 (edited) Eh... n-a fost foarte numeroasa prezenta... dar in schimb au revenit citiva care nu mai fusesera cam demultisor. Intr-o ordine aleatoare, incepand totusi cu sarbatorita... Ami, Vaxxi cel zis si Surubel, Draco, Leutzu, BogdanG, Vlad, Cpop, Maria Sa Zalmoxis... si sa dea naiba daca mai mi-amintesc de careva. Aaaa, si subsemnatul! S-a discutat de masini (de parca ar fi club auto!), stargate, triburi... si altele. Stingerea s-a dat la vreo juma de ora dupa miezul noptii. Edited September 5, 2008 by NFS Link to comment
BogdanG Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Saracul baiat o fii ajuns la noi dar nevazand nici un Daewoo a trecut mai departe ) Link to comment
VAXXi Posted September 5, 2008 Author Share Posted September 5, 2008 Hai bre ca erau doua... in ritmul asta o sa imi vopsesc masina oranj, "da, aici este DWCC" Link to comment
chucki1703 Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Eu chiar ma uitam dupa daewoori dar cred ca m-am inselat.I-am vazut pe baietii de la opelclub dar daewoo nimic.Data viitoare am sa fiu mai atent. Link to comment
Senna Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Nu te supara, esti doar ultimul din cei cateva zeci de noi membrii care nu au reusit sa gaseasca locul intalnirii din prima Unul n-a gasit nici macar a treia data Daca ii intrebai pe cei de la Opel ti-ar fi aratat cu placere unde se tine intalnirea Daewoo caci aceste marci sunt (dupa cum probabil stii) inrudite Link to comment
chucki1703 Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Ai dreptate dar diferenta intre al meu cielo '96 si masinile pe care le-am vazut acolo este totusi mare(desii o prefer pe a mea), si imi era teama sa nu primesc priviri de genul "ce se baga asta cu junghiul lui in seama cu noi".Data viitoare am sa fiu mai perseverent asa ca nu scapati de mine. Link to comment
Tommy Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Nu conteaza ce conduci. Cum gandesti si cum redactezi ale tale ganduri da. In alta ordine de idei, vezi harta, trebuie sa cobori in spatele salii. http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=7092 Link to comment
chucki1703 Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 OK multumesc .Daca nici saptamana viitoare nu nimeresc inseamna ca sunt prea prost dupa atatea explicatii. Link to comment
iulia Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Ai dreptate dar diferenta intre al meu cielo '96 si masinile pe care le-am vazut acolo este totusi mare(desii o prefer pe a mea), si imi era teama sa nu primesc priviri de genul "ce se baga asta cu junghiul lui in seama cu noi".Data viitoare am sa fiu mai perseverent asa ca nu scapati de mine. Baietii aia sunt super ok, crede-ma. Si da, stiu bine unde e intalnirea Daewoo, ca au mai indrumat si pe altii, ba chiar au mai facut si vizite Iar de masini...nu e chiar asa. Or fi cateva OPC-uri, dar in general sunt masini normale si la ei, unele chiar vechiute, si oameni cu destula minte. Link to comment
Recommended Posts