uskt2005 Posted September 10, 2008 Author Share Posted September 10, 2008 Sa dea dracii in c#r#l lor... Mi-au zis luni(dupa ce le-am facut plata) ca marti , miercuri cel tarziu o am...sa vedem Link to comment
zeneseu Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Asta da. Ai platit luni, ti-o aducem marti cel tarziu miercuri...ca poate nu mai ai nevoie de ea Link to comment
uskt2005 Posted September 10, 2008 Author Share Posted September 10, 2008 Acum a venit masina la ora 3 ma duc sa o ridic(dupa ce o spala de ceara de protectie la transport cu care a fost data Link to comment
Lucian M Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Asteptam pozeeee!!! Cre' ca stai ca pe ace . Link to comment
uskt2005 Posted September 10, 2008 Author Share Posted September 10, 2008 (edited) Poze la cald L.E. Acu ma duc sa montez mp3-u Edited September 10, 2008 by uskt2005 Link to comment
closchkutza Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Man, e foarte frumusica. Eu sunt unul dintre cei putini care inca mai apreciaza masina asta. S-o stapanesti sanatos si fara probleme! Link to comment
zeneseu Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 E superba masinuta. Sa o folositi sanatosi Link to comment
nonel Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Sa o stapanesti sanatos si sa nu ai probleme cu ea cum ai avut cu Cielo. Link to comment
Dj_Dark Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Sa o stapanesti sanatos! Am asteptat sa o ai fizic. Sa te poarte sanatos! Link to comment
EM!L Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Eu sunt unul dintre cei putini care inca mai apreciaza masina asta. Şi mie mi-a plăcut de la început, şi înca o consider foarte frumoasă! Încă o dată, să te bucuri de ea fără probleme! Link to comment
uskt2005 Posted September 10, 2008 Author Share Posted September 10, 2008 Multumesc de urari, am fost sa ii montez mp3-ul si sa desumflu rotile(aveau 3 atm). Acum merge brici "> Link to comment
ToPser Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 La multi km fara probleme ,sa te bucuri de ea !!! Link to comment
Lucian M Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 (edited) Si eu sunt unul dintre putinii care apreciaza astra G. Are o forma aparte, care imi place f mult. Sa te poarte sanatos cat mai multi km, fara probleme! As dori si cateva poze din interior, de la motor, chiar si cu hayonul ridicat, daca se poate. BTW: pe cand xenoane, jante... Edited September 10, 2008 by Lucian M Link to comment
BogdanG Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Xenoane nu recomand pe aceasta masina, sunt extrem de deranjante pe farurile originale, pt xenon recomand niste faruri cu lupa. Succes la modificari !!! Link to comment
Wolfman Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 (edited) S-o porti sanatos, am mers mult cu o masina de serviciu exact ca a ta, motorul elastic, destul de stabila si consum bun. Edited September 10, 2008 by Wolfman Link to comment
madkat Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 dom'le sa te bucuri multi km alaturi de ea! si eu sunt din cei ce apreciaza astra G - o masina foarte corecta, echilibrata, "no-bullshit" - iar albul ii sta bine! sunt curios de impresii cu motorul Link to comment
Cumnatu Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 S-o porti sanatos ! Pacat ca e mai frumos exteriorul decat interiorul Link to comment
laurentziu83 Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Motorul ala nu-i cam incins? Link to comment
iulia Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Bine ai venit in randul posesorilor de Opel, acum inseamna ca-ti faci cont si pe forumul dedicat? Sa o stapanesti sanatos si sa n-ai vreodata probleme cu ea! Link to comment
uskt2005 Posted September 11, 2008 Author Share Posted September 11, 2008 (edited) As dori si cateva poze din interior, de la motor, chiar si cu hayonul ridicat, daca se poate.BTW: pe cand xenoane, jante... Jante si xenoane putin mai incolo Poze: Xenoane nu recomand pe aceasta masina, sunt extrem de deranjante pe farurile originale, pt xenon recomand niste faruri cu lupa. Inca nu m-am hotarat ce faruri sa iau, am vazut ca fk-urile(care imi plac cum arata) au probleme cu aburirea geamului si apoi voi monta xenon sunt curios de impresii cu motorul E prea strans acum, dar si asa trage mult mai bine ca cielo , plus ca este si mult mai silentios Pacat ca e mai frumos exteriorul decat interiorul Cam asa ceva , dar la banii astia nu le poti avea pe toate Motorul ala nu-i cam incins? Lau, e nou motorul si mersesem numai prin aglomeratie in oras acum inseamna ca-ti faci cont si pe forumul dedicat? Am facut deja Edited September 11, 2008 by uskt2005 Link to comment
Lucian M Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Deci trebe musai covorase! BTW- ai DVD-RW de la Asus? Link to comment
uskt2005 Posted September 11, 2008 Author Share Posted September 11, 2008 BTW- ai DVD-RW de la Asus? Da! , dar deja suntem offtopic , stai sa vezi ce ne-o luam > P.S. Sper ca domnii moderatori sa fie blanzi cu noi Link to comment
Lucian M Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Hai ca nu e vorba de asta. Ai borseta ca a mea- si eu tot in asa ceva imi tin cd-urile in masina. Inca o chestie: jantele ce dimensiuni au? Cumva sunt de 15'' si au 4x100 la prezoane? Ca daca se potrivesc la mine, poate ti le iau eu. Ce ai in geanta aia din portbagaj? Ca eu n-am primit decat surubelnita, cric, coarba si janta. Poate la tine is mai darnici. Link to comment
uskt2005 Posted September 11, 2008 Author Share Posted September 11, 2008 (edited) Jantele sunt pe 15, dar nu le dau pentru ca le voi echipa cu cauciucuri de iarna dupa ce iau jante de aliaj In geanta este extinctorul, triunghiul si trusa medicala primite cado'. Alte chei nu mi-a dat in afara de cheia de roti si cricul Graba ...ms wolf Edited September 11, 2008 by uskt2005 Link to comment
Wolfman Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 In geanta este instinctorul, ... Ala ce e, vreun generator/inhibator de instincte, sau ce?? Am vrut sa te pun la Gazeta, dar o pun pe seama emotiei si te las de data asta ... Link to comment
Recommended Posts