Dj_Dark Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 (edited) Azi mai mult m-am uitat in geamurile magazinelor cand mergeam cu masina sa vad jantele Ca fetele, moaaama ce bine arat. Eu am preferat sa dau masina altora sa o admir de afara PS. Tine ochii la drum ca te trezesti in ala din fata . Edited February 11, 2009 by Dj_Dark Link to comment
Tommy Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Lasa-l bre sa si-o vada in oglinda (masina) Link to comment
uskt2005 Posted February 11, 2009 Author Share Posted February 11, 2009 Gata si etapa asta, sau aproape gata, tre sa mai pun folie neagra pe stalpii dintre usi : Urmeaza faruri si stopuri pe negru Link to comment
closchkutza Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Super-frumos, mai putin banda aia alba de pe parbriz. Link to comment
AmunDei Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Ce transparenta e folia? Fata respectiv spate? Link to comment
uskt2005 Posted March 30, 2009 Author Share Posted March 30, 2009 Am curatat putin inimioara ei care se murdarise in 6 luni de cand o am : Si ca multumire ea m-a dus la: Link to comment
sergiuhusca Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Cu ce ai curatat motorul? Unde ai pus folia?Ti-au certificato si pe fata? Link to comment
Adi_Iacob Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 @uskt Bree, mai lasa pozele cu telefonul mobil ca ne plang ochii de blur... Gaseste un aparat foto decent, chiar daca are mobilul 2 megapixeli pozele tot blurate sunt. Faine jantele, sa le stapanesti sanatos. De curatat motor nu am nevoie, am aruncat o ocheada saptamana trecuta, dar cocosata mea alearga pe alte sosele acum, vezi avatarul. Cand oi aduce-o in tara, se schimba socoteala. Link to comment
cris06 Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 fftopic: Mai apuci matale sa "potrivesti" pe vitezometru un aparat foto cu 'sdemii de pixeli la viteza aia? Link to comment
adostar Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Dupa ce ca-i cocotata te mai dai si cu viteza demna de prohod Link to comment
Dj_Dark Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Mie imi place cutia. La aproape 6000 ture ai aproape 210. Scurta in draci. Eu la 190 am fix 5000 si nu se mai duce decat daca ii "cant" intr-un anume fel . Link to comment
Englishman Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Ce versuri folosesti in cantec? Link to comment
uskt2005 Posted March 31, 2009 Author Share Posted March 31, 2009 (edited) @usktBree, mai lasa pozele cu telefonul mobil ca ne plang ochii de blur... Gaseste un aparat foto decent, chiar daca are mobilul 2 megapixeli pozele tot blurate sunt. Faine jantele, sa le stapanesti sanatos. Telefonul era fixat pe volan intre partea de sus a volanului si centrul lui. Si probabil de la trepidatii s-a miscat telefonul si au iesit asa fftopic: Mai apuci matale sa "potrivesti" pe vitezometru un aparat foto cu 'sdemii de pixeli la viteza aia? Mai ales singur nu poti face asta, tre sa mai tii si mainile pe volan Dupa ce ca-i cocotata te mai dai si cu viteza demna de prohod Cu Dumnezeu inainte Edited March 31, 2009 by uskt2005 Link to comment
uskt2005 Posted April 2, 2009 Author Share Posted April 2, 2009 Noutati: Urmeaza sa montez si farurile Link to comment
banzay Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 (edited) Nu pot sa zic ca imi plac foarte mult, dar decat sa le inegresti pe cele originale... mai bine asa. Sa le stapanesti sanatos! Edited April 2, 2009 by banzay Link to comment
madkat Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 io-s mai sincer de felul meu... sunt urate stopurile - nu o lua pe panta asta ca uratesti masina... parerea mea' hic! Link to comment
Banderas_232003 Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 In poza 2, in partea stanga sus apare o distanta destul de considerabila, este mai ingust cumva decat cel OEM? Link to comment
uskt2005 Posted April 2, 2009 Author Share Posted April 2, 2009 Nu pot sa zic ca imi plac foarte mult, dar decat sa le inegresti pe cele originale... mai bine asa. Sa le stapanesti sanatos! Nu sunt deloc adeptul acestei metode io-s mai sincer de felul meu...sunt urate stopurile - nu o lua pe panta asta ca uratesti masina... parerea mea' hic! Nu imi placeau deloc cum venea cele originale cu rosu si galben pe masina alb cu negru. Si asta e singurul model pt astra care imi place. Unde mai pui sa sunt si pe led si se reduce consumul. In poza 2, in partea stanga sus apare o distanta destul de considerabila, este mai ingust cumva decat cel OEM? Vin exact la fel ca si cele originale. Poate unghiul din care e facuta poza e de vina. Link to comment
sergiuhusca Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Uskat...Nu te supara si nu mio lua i9n nume de rau , dar sunt urate... Sory ... "E ca tico meu cu dungi pe el" Link to comment
Tommy Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Uscate, cu tiuningu asta ai facut-o cam manelista Link to comment
uskt2005 Posted April 2, 2009 Author Share Posted April 2, 2009 Asta e...imi pare rau ca asa credeti, dar mie in comparatie cu vechile stopuri mi se pare ca da mai bine cu astea Repet nu am gasit niciun alt model pe negru mai bun ca asta... si vroiam neaparat sa scap de cele originale. Link to comment
Tommy Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 De ce sa-ti para rau, doar ai facut-o pt tine, nu pentru noi. Link to comment
uskt2005 Posted April 2, 2009 Author Share Posted April 2, 2009 Nu imi pare rau ca am pus stopurile astea, mie chiar imi plac cum vin comparativ cu cele originale, ci imi pare rau ca nu va plac voua cum vin pe masina. Si incep sa ma gandesc la vorba aia: Cand doi iti spun ca esti beat , inseamna ca trebuie sa te duci sa te culci Link to comment
cris06 Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 (...) Repet nu am gasit niciun alt model pe negru mai bun ca asta... si vroiam neaparat sa scap de cele originale. O intrebare: la ITP nu ai sa fii respins cu stopurile astea? Banuiesc ca nu sunt omologate pt. ca (de obicei) nu se omologheaza decat cele cu care masina a venit din uzina. Dupa parerea mea era bine sa le tii si pe cele originale. Si inca ceva: mie imi plac (sunt adeptul noului in tehnica) dar - sa nu te superi - s-ar putea ca lui nenea Garcea sa nu-i placa... Link to comment
Mircea Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Pe mine ma distreaza ca fiecare led e bagat intr-o ventuza cromata. Am vazut unele din astea pe o masina in Bucuresti si ventuzele erau inegale, unele dintre ele si turtite... Link to comment
Recommended Posts