closchkutza Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 O intrebare: la ITP nu ai sa fii respins cu stopurile astea? Banuiesc ca nu sunt omologate pt. ca (de obicei) nu se omologheaza decat cele cu care masina a venit din uzina. Dupa parerea mea era bine sa le tii si pe cele originale. Si inca ceva: mie imi plac (sunt adeptul noului in tehnica) dar - sa nu te superi - s-ar putea ca lui nenea Garcea sa nu-i placa... Un prieten, tot cu o Astra G, are faruri aftermarket, ceva de genul asta cu xenon montat pe lupa si nu a avut probleme la ITP. Link to comment
adostar Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Mama lui de crom, ca la moskvitch din '70 Erai cumva beat cand ai aruncat cu banii ? Link to comment
banzay Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 (edited) Nu sunt deloc adeptul acestei metode Pai nici eu nu sunt fan stopuri inegrite, de aceea ziceam ca mai bine stopurile astea, desi nu mi se par mie ca arata excelent. Edited April 2, 2009 by banzay Link to comment
Adi_Iacob Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 @uskt Sorry de intarziere, dar ma refeream la blur la pozele luate din exteriorul masinii, ce ai facut inauntru te apropie putin de stirile de la ora 5. Referitor la stopuri, ca sunt frumoase, ca sunt urate, e subiectiv subiectul ) dar pentru linistea ta da masina cuiva intr-o zi insorita si mergi cu masina respectivului in spatele lui sa vezi cum sesizezi semnalizarea si mai ales stopul pe frana, s-ar putea sa ai o surpriza sa se vada altfel decat esti in picioare la 1 metru in spatele masinii, adica mult mai putin... La Astra H facelift neamtul a afumat partea de sus a stopului, cea cu semnalizarea, dar nu s-a jucat la geam in dreptul pozitiilor/stopului pe frana ca nu mai primea agreerea de punere in circulatie. Or fi ai nostri mai batuti in cap cu piese de rezerva agreate RAR, dar in cazuri ca astea au dreptate. Utilul/vizibilul primeaza in fata frumosului macar prin prisma securitatii rutiere. parerea mea... Link to comment
laurentziu83 Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Un prieten, tot cu o Astra G, are faruri aftermarket, ceva de genul asta cu xenon montat pe lupa si nu a avut probleme la ITP. Sterge bre pozele, poate ii vine cuiva ideea sa-si puna mizerii d-astea de faruri in locul celor originale. Link to comment
uskt2005 Posted April 3, 2009 Author Share Posted April 3, 2009 (edited) Eu mi-am pus, dar nu am pus FK-uri(alea din poza de mai sus sunt FK), am pus Sonar si pot sa spun ca lupa aia chiar isi face treaba cu brio. Poze putin mai tarziu. Le-am si reglat pe aparat si acum astept seara sa vedem cum se comporta Edited April 3, 2009 by uskt2005 Link to comment
ToPser Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 dragute stopurile , la faruri ai grija , astea produse de SONAR se cam aburesc grav pe dinauntru..acum depinde si de cat de bine sunt etansate...dale jos acum cat sunt noi si baga-le niste silicon pe margine... Link to comment
closchkutza Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 (edited) Sterge bre pozele, poate ii vine cuiva ideea sa-si puna mizerii d-astea de faruri in locul celor originale. Ce au farurile astea mai? De ce sunt"mizerii"? Macar omul a avut decenta sa-si puna xenon pe faruri cu lupa, nu pe far cu oglinda, sa rupa ochii tuturor! In afara de asta, in realitate, farurile arata foarte bine! In plus, astra asta, desi e din 2002, merge si arata exceptional. @Uskt: la alea Sonax mie nu-mi place semnalizarea cum vine, ca e becul ala "la vedere". Edited April 3, 2009 by closchkutza Link to comment
sergiuhusca Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Uskat astea imi plac...Sa te bucuri de ele... Link to comment
tolin Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 (edited) Foarte reusite pleoape. Ador "baieteii" care umbla incruntati fara rost prin oras. Edited April 3, 2009 by tolin Link to comment
laurentziu83 Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 (edited) Ce au farurile astea mai? De ce sunt"mizerii"? Macar omul a avut decenta sa-si puna xenon pe faruri cu lupa, nu pe far cu oglinda, sa rupa ochii tuturor! In afara de asta, in realitate, farurile arata foarte bine! Eu nu mi-as monta faruri facute de cine stie ce tuningareti in dauna farurilor originale. Mai merg si noaptea,totusi. Experienta pe care am capatat-o de mai bine de un an de zile in service auto imi spune ca masina e cea mai buna atunci cand o pastrezi cat mai aproape de starea ei originala. Edited April 3, 2009 by laurentziu83 Link to comment
closchkutza Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Pai tocmai, ce a facut omul asta este sa aduca o imbunatatire fata de standard: xenonul pus pe far cu lupa lumineaza mai bine decat bec cu halogen pe far normal. In plus, farurile nu sunt "afumate" sau au alte "artificii". Producatorul farurilor este o firma din germania, deci nu sunt nici chinezarii. Sa spui ca nu-ti place e una, sa zici ca sunt mai proaste fara ca macar sa fi vazut cum lumineaza este alta chestie. Link to comment
sergiuhusca Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 lAURENTZIU83 Nu te supara , dar tu crezi ca farurile tale de pe Clio sau Matiz lumineaza mai bine decat astea cu lupa a lui Uskt , doar datorita faptului ca sunt originale??? Eu ma indoiesc... Link to comment
uskt2005 Posted April 3, 2009 Author Share Posted April 3, 2009 (edited) @Uskt: la alea Sonax mie nu-mi place semnalizarea cum vine, ca e becul ala "la vedere". Becul ala va fi schimbat cu unul pe led, dar inca nu stiu cum voi face sa clipeasca normal si nu sa clipeasca rapid din cauza consumului mic de curent Uskat astea imi plac...Sa te bucuri de ele... Multumesc Eu nu mi-as monta faruri facute de cine stie ce tuningareti in dauna farurilor originale. Mai merg si noaptea,totusi. Lau le-am schimbat pt a putea monta xenon, am vazut xenon pe far original de astra fara lupa, e chiminal pt ochi. Nu vreau sa ma injure lumea. Si mai este si considerentul spus de : Producatorul farurilor este o firma din germania, deci nu sunt nici chinezarii. Sa spui ca nu-ti place e una, sa zici ca sunt mai proaste fara ca macar sa fi vazut cum lumineaza este alta chestie. Poze dupa baita: Edited April 3, 2009 by uskt2005 Link to comment
Englishman Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Eu, daca nu as sti dinainte ca masina e noua, pe cuvant ca as zice ca-i ceva mai veche...nu ca nu arata beton, Doamne fereste, dar...stii ce contribuie la impresia asta? stopurile alea si parca putin si jantele. Nu vreau sa te superi pe mine, stii doar te ca apreciez intotdeauna cand ai de dat un sfat, dar acum e randul meu...Personal, stii ce as face ? as renunta la stopurile alea si as pune originale, as pune folie neagra mata pe stalpii de la portiera si as pune jante ori complet negre ori argintii. Link to comment
uskt2005 Posted April 3, 2009 Author Share Posted April 3, 2009 (edited) Nu vreau sa te superi pe mine, stii doar te ca apreciez intotdeauna cand ai de dat un sfat... as renunta la stopurile alea si as pune originale, as pune folie neagra mata pe stalpii de la portiera si as pune jante ori complet negre ori argintii. Nu ma supar pe nimeni multumesc nu le pun pe cele originale, pt ca nu imi plac cum vin pe masina alba cu geamuri negre si ce mai are negru pe ea. asta urmeaza sa o fac jande gri vin ca dracu pe masina alb iar negre...as putea foarte bine sa le las pe cele de tabla ca oricum nu se vad, sa zic asa Multumesc pt sfaturi, idei, pareri si critici. Edited April 3, 2009 by uskt2005 Link to comment
laurentziu83 Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 lAURENTZIU83 Nu te supara , dar tu crezi ca farurile tale de pe Clio sau Matiz lumineaza mai bine decat astea cu lupa a lui Uskt , doar datorita faptului ca sunt originale??? Eu ma indoiesc... DA. Ai idee cam cata tehnologie iti trebuie ca sa proiectezi un far in asa fel incat sa proiecteze lumina in fasciculele alea? Crezi ca are orice firma de tuning tehnologia asta? Eu, la orice as face la o masina, de faruri nu ma ating, pe ele ma bazez la un drum de noapte de 800 de km. De asta nu m-a vazut nimeni in 5 ani de cand sunt membru pe forum sa ma intereseze sa pun pleoape pe faruri sau sa-mi pun altele. Stiu insa exact la orice ora din zi si din noapte cum trebuie reglat un far pentru a stoarce tot ce se poate din el. Si daca scrie made in germany pe ele nu ma incalzeste cu nimic. Am avut casetofon domotec made in germany. Bine, acum fiecare face ce vrea, eu doar mi-am expus parerea. Link to comment
sergiuhusca Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Deci...nu ma pot pronunta fata de cele de Clio...Dar cu alea de Matiz...lasama... Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 Mie imi place cutia. La aproape 6000 ture ai aproape 210. Scurta in draci. Eu la 190 am fix 5000 si nu se mai duce decat daca ii "cant" intr-un anume fel . Ai si tu o viteza din asta. Link to comment
adostar Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 (edited) Mai nou nu la itp te pune sa dai jos pleoapele. Unii militieni te si amendeaza. Edited April 5, 2009 by adostar Link to comment
uskt2005 Posted April 5, 2009 Author Share Posted April 5, 2009 Hai mai ado, de ce draq sa le dau jos, nici macar nu obtureaza lumina nici un mm, doar stii si tu farurile de astra ca in partea de sus nu au nimic, si aceste pleoape exact in zona de sus sunt fixate. Link to comment
adostar Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 Stiu ca nu obtureaza cu nimic, dar crezi ca te cred cei de la itp sau militienii ? Link to comment
uskt2005 Posted April 6, 2009 Author Share Posted April 6, 2009 Cu itp-ul ma descurc eu, iar cu militienii ma rog sa nu dau peste vre-un obtuz de cap de creta Link to comment
Dj_Dark Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Ai si tu o viteza din asta. Am reverificat. Am 185 la 5000 cu a 5-a. A 4-a e mai scurta zmeule. La 6000 nu iau nici 200. @uskt. Si mie imi plac farurile. Sunt de acord, decat halogen cu oglinda mai bine xenon cu lupa. Nu cred ca nu sunt focalizate corect totusi, nu ma pricep prea bine. Bogdang ne poate spune mai multe. Link to comment
BogdanG Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Nu deranjaza cu nimic pleoapele depinde de ce obtuz dai dupa cum bine a zis Uskatu, sunt multi idioti prin tarisoara asta a noastra. Lupa plus xenon este cea mai corecta combinatie, nici nu deranjaza si vezi si foarte bine . Link to comment
Recommended Posts