Jump to content

White Astra

uskt2005

Recommended Posts

Noutati:

Are DVD, TV, Bluetooth, usb, posibilitate montare camera video, 4X60w mosfet, touchscreen, etc

post-4881-1239473341_thumb.jpgpost-4881-1239473379_thumb.jpg

Un filmulet aici:

Edited by uskt2005

Eu nu ma uit, la pasageri trebuie sa le distrag atentia cu ceva cand merg cu 200 > :)

L.E. Wolf stie :D

Edited by uskt2005

Astazi am facut revizia de 15.000 de km, schimbandu-se urmatoarele:

ulei Mobil 1 (0W40) made in USA

Filtru ulei, filtru aer, filtru AC, filtru benzina

S-au verificat trenul de rulare si testat franele, s-au gresat balamelele si incuietorile usilor, spray pt frane, spalat interior+exterior si ce or mai fi facut aia acolo ca nu am stat chiar tot timpul pe langa ei.

Nu sunt alte probleme

Manopera+materiale 700lei

Cei din service s-au comportat profesionist(pana si prezoanele rotilor au fost date jos cu mare grija sa nu zgarie jantele.

Am dat comanda de presuri noroi si aparatori pasaj roti spate care ajung 320 lei in total, poze dupa ce le montez peste vre-o 2 saptamani.

Ca si impresii: Motorul este mai silentios (mai mult ca sigur din cauza uleiului), masina are zvac mai bun si franeaza si ceva mai bine parca.

Per total f multumit.

News:

Xenon 4300k 55w si becoleduri.

Poze:

Xenon:

post-4881-1240341651_thumb.jpgpost-4881-1240341720_thumb.jpg

Xenon Vs. Halogen:

post-4881-1240341772_thumb.jpgpost-4881-1240341937_thumb.jpgpost-4881-1240341985_thumb.jpg

Becoleduri:

Numar:post-4881-1240342045_thumb.jpgpost-4881-1240342065_thumb.jpg

Plafoniera:post-4881-1240342104_thumb.jpg

Pozitie:post-4881-1240342129_thumb.jpg

Multumiri speciale lui BogdanG si Sharpe :thumbl:

Date despre ce contine kitul:

- amortizoare Billstein 30% mai dure decat stoc

- arcuri H&R cu 30% mai dure ca stoc

- control manual direct asupra inaltimii masinii

- imbunatatirea radicala a tinutei de drum

- timpi de acceleratie mult mai buni

- relgaj pe inaltime 2 - 9.5 cm

- kit complet arcuri + amortizoare + flanse aluminiu

- omolgare TUV (nu necesita omologare la RAR)

- reglaj si instalare facila fara modificari (bolt on)

- import Germania

Cel mai bine ii pui o suspensie standard de astra g, e suficient de dura si asa. O mai coboara un pic cit sa nu mai arate ca alba ca zapada in "bashcheti". :P

Ai vazut dincolo citi au renuntat in scurt timp la suspensiile sport montate aftermarket ?

Vezi ca pe unul din forumurile astra era cineva care vroia sa puna ventilatoare pe faruri sa nu se mai abureasca . Omu' a avut FK care de la abureala s'au si matuit la interior in scurt timp, apoi a avut Sonar si la acestea a avut probleme cu condensul dar mai putin ca la FK. Concluzia era ca farurile afermarket cu lupa sint cam naspa, cele de la Sonar sint ceva mai bunicele totusi. Mie imi place cum arata cele de la FK dar avind in vedere problemele cu condensul am zis "pass".

Daca vroiai niste faruri simpatice luai originale Hella negru mat dar si cu oglinda partial neagra, userul "lpedala" din galati are asa ceva si pot sa confirm ca arata bestial mai ales ca are astra neagra.

Cruise control(pilot automat) nu'i pui ?

Edited by iso

Nu se mai aburesc deloc acum si nici nu fac condens, farurile sunt sonar, si le-am luat tot din cauza ca fk-urile se abureau. Oricum, pana acum si mai ales acum dupa ce am montat xenonul sunt foarte multumit de faruri.

Nu e batuta in cuie treaba cu suspensiile, asa cum am zis si mai sus, mai studiez problema.

I-as pune si pilot, dar nu am nimic: nu tu switch, nu tu mufe, nu tu fire trase, nimic si mi-e ca ma ajunge prea mult aceasta modificare.

Se pare ca farurile Sonar sint cel mai bun compromis in materie de angel eye, le'ai vazut pe cele audi-look ?

Nici eu n'am avut instalatie trasa pentru tempomat, switch, maneta, mufe, pini in mufa ECU incet - incet le'am procurat si le'am montat, apoi mi'am activat functia in ecu. Te'ai uitat bine dupa mufe, eu stiam ca la classic majoritatea au instalatia trasa.

Farurile de care zici tu sunt duble la pret ca astea si tot sonar sunt, si doar tp banda cu leduri in loc de inele nu dau atatia bani.

Cand vin la Gl vorbim si poate ne uitam impreuna si vedem ce-i de facut.

Care grila credeti ca ar veni mai bine pe masina mea?

post-4881-1241067996_thumb.jpg post-4881-1241068003_thumb.jpg

Primul model nu am putut sa-l pun virtual pe masina

post-4881-1241068813_thumb.jpg

Edited by uskt2005