vvt Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Nimic nou ??Felicitari pt munca depusa si pt rezultate! Link to comment
uskt2005 Posted April 11, 2013 Author Share Posted April 11, 2013 (edited) Momentan, bagam km-tri, masina merge foarte bine, modificari majore nu i-am mai facut, urmeaza cand am timp sa ii pun si incalzirea in scaune pt iarna viitoare. Am ajuns la stadiul la care mi-am dorit de cand am luat-o... si acum ma bucur de ea Edited April 11, 2013 by uskt2005 Link to comment
uskt2005 Posted January 22, 2015 Author Share Posted January 22, 2015 Ca tot ma intreba cineva ce mai face masina asta... 2008 Vs 2014 Am montat un volan Sport RAID cu airbag dedicat opel Urmeaza sa se monteze instalatia de spalatoare faruri Deasemeni am gasit si bandouri vopsibile cu locas pt emblema, le-am vopsit, mai trebuie montate pe masina Link to comment
KumKum Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Ai avut ceva treaba in perioada asta. P.S. Ce sunt petele din zona centrala a volanului(airbag)? Nu se pot estompa cu un dressing pentru plastice? Link to comment
uskt2005 Posted January 23, 2015 Author Share Posted January 23, 2015 Era abia montat, si nu am mai stat sa il curat atunci , acum e altceva Link to comment
Recommended Posts