Jump to content

White Astra

uskt2005

Recommended Posts

Nu pare inalta, este inalta, pachetul de drumuri grele..., daca imi zicea draq ala de la reprazentanta ca pachet de drumuri grele inseamna garda la sol marita+scut metalic, luam doar scutul metalic (aveam posibilitatea asta), de fapt el asta mi-a si zis, " Pachet de drumuri grele inseamna ca are scut metalic pe dedesubt".

Deocamdata ramane asa, studiez piata si solutiile in privinta asta.

Edited by uskt2005
Sunt pe 15, ...

In talon am si pe 16 trecut, parca, dar aveam anvelopele astea cu care am mers 4.000 de km si bani de anvelope pe 16 nu-s, asa ca am luat de 15"

Edited by uskt2005

Mie imi place masina. Simpla si practica. Totusi pe jantele alea ar da bine o suspensie sport ;)

P.S: Vezi sa n-ai noroc de ninsoare sapt viitoare, ca tot ai pus gumele de vara :D . Si pe mine ma enerveaza ca e destul de cald afara, dar parca nu le-as pune de acuma.

Am reusit eu sa merg o iarna intreaga cu cielo cu saraciile alea de anvelope debica cu care a venit masina din fabrica, nu imi fac prea mari probleme cu dunlop-urile care le am pe opel daca o veni vre-o ninsorica.

Dau bine jantele.

...Deocamdata ramane asa, studiez piata si solutiile in privinta asta.

Sa inteleg ca la o posibila alta iesire pe la Padis o luam pe a mea la plimbare? :-? :P

P.S. Le-ai cantarit? E mai usoare ca cele de tabla? :D

Edited by zeneseu

Le-am cantarit la "mana" sa zic asa... sunt sigur 100% ca sunt mai usoare decat alea de tabla, normal de altfel

L.E. Cu siguranta data viitoare cand vin la tine nu mai bag masina prin cataroaiele alea

Edited by uskt2005

Cotiera am luat-o de aici din focsani de la un magazin, unde era ultima, tu, @balanel sigur gasesti in vitan, cu lucian e mai greu... :(

L.E.

Am gasit cotiera si aici, chiar mai ieftina deca am luat-o eu:

http://www.alfaromtrans.ro/index.php?targe...;product_id=526

Are si negre, alt model , dar mai scumpe

Edited by uskt2005

arata bine jantele :)

dar cotiera - nu vreau sa va dezamagesc - e fix de 50ron - in targuri sau chioscuri de piese - in genul a ce am si eu pe masina, foarte ok de altfel, dar nicidecum armster de 200ron - care oricum nu prea isi merita banii :)

Pisicanebuna (sper ca nu te-ai suparat :P ), nu am zis ca este calitativa ca un armster ci doar am spus...."tip armster" mie mi se pare ca seamana destul de mult cu una armster, repet, nu contest calitatea acestor cotiere, dar asa cum ai spus si tu si cum am gandit si eu sunt cam scumpe. De aceea m-am rezumat la asta de 50 ron, care daca s-o strica mai iau inca 3 pana ajung la pretul uneia armster :P

Arata bine masina, dar nu pot sa zic ca ma omor dupa jante :) Cotiera e ok, imi place si cred ca imi comand si eu una. Ai mai comandat si altceva in afara de cotiera, sau cat te-a ajuns cu totul(cotiera+transport) ? :)

Arata bine masina, dar nu pot sa zic ca ma omor dupa jante :) Cotiera e ok, imi place si cred ca imi comand si eu una. Ai mai comandat si altceva in afara de cotiera, sau cat te-a ajuns cu totul(cotiera+transport) ? :)

Sa vezi ce frumos sa vad jantele cand masina este in miscare :X

Cotiera am mai zis am luat-o din focsani nu la ei, doar am dat din intamplare de ea pe situl respectiv, de acolo am luat jantele si folia omologata, transportul nu m-a costat nimic ca valoarea facturii a fost mai mare de 1000 ron.

Am trecut la incaltarile de vara datorita temperaturilor constat peste 7 grade (si din cauza de nerabdare :D ):

Te-ai uitat la prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile ? :-?

M-am uitat aseara cand deja era tarziu, montasem deja jantele si anvelopele de vara, dar asa cum am zis si in urma cu cateva posturi, daca m-am descurcat cu cielo o iarna intreaga cu saraciile de debica cu care a venit din fabrica, nu-mi fac probleme daca o veni vre-o fulguiala, nametii aia mari care se asterneau odata pe aceste meleaguri vor fi probabil din ce in ce mai rari.